Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Andii no fakt najlepsze wyniki nie pomogą jak działań nie ma... Wiec rozumiem troche Twój żal do męża. Z drugiej strony no chce dobrze tylko sie zabiera nie z tej strony co trzeba za to-takie ich myślenie

Ale nie jest za późno, spokojnie podziałajcie cos sobie dzisiaj ale na luzie
na siłę "robienie dziecka" też nie jest jakieś fajne, tak samo dla faceta też niekoniecznie...
Ogólnie to ze sie oddalacie od siebie nie jest dobre, nie tylko ze nie ma zabaw... Bo budowa budowa, praca praca ale rodzina jest o trzeba dla niej czas mieć...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Ale nie wiesz, czy owu już była
Śluz może się pojawić przed, jajniki mogą kłuć wcześniej. Nigdy się nie wstrzelisz idealnie.
Ja po tym dzisiejszym upuszczaniu krwi będę miała siniora giganta. Ręka mnie cała w łokciu boli, nie mogę wyprostować i już się robi ślad. Ja i moje słabe żyły..
No jak tak pokłute przez jakiś czas non stop to sie nie dziwie ze maja dość...
Ja i moje zyly tez sie ucieszyliśmy jak mi lekarz powiedział ze nie musze juz żadnych badan robić
Przyłoż sobie cos zimnego do miejsca wkłucia
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
To dziś będą emocje

A ja mam chyba doła, jak tak sobie myślę że znów będzie trzeba czasu w staraniach to brak mi sił ale brane w to, kasa leci a efektów brak ech czemu to takie trudne22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex najlepiej porządnie przez minimum 10minut trzymać mocno zaciśnięty wacik wtedy z reguły siniak sie nie robi a jak już będzie to uważaj żeby Twojego męża o pobicie nie posądzali haha

Dzieki dziewczyny, od razu mi lepiej, dzisiaj spróbuje go nakłonić tym bardziej , że ja chęci mam
Przynajmniej będe czuć że cos zrobiłam w tym kierunku bo tak to czuje taki żal, że chcemy dziecko a nic nie robimy. Tylko tak mnie boli teraz, a boli już od wczoraj, że jestem przekonana, że wieczór a w zasadzie o 23:00 bo tak wraca z pracy będzie już za późno. Pogadam z nim szczerze i w nastepnym cyklu nie będzie zmiłuj się
Starania o drugie dziecko -
Kaassiia wrote:To dziś będą emocje

A ja mam chyba doła, jak tak sobie myślę że znów będzie trzeba czasu w staraniach to brak mi sił ale brane w to, kasa leci a efektów brak ech czemu to takie trudne
Łącze się z Tobą w bólu jeśli chodzi o czas, poronić nie poroniłam ale dużo dziewczyn po poronieniu zachodzi szybko w kolejną ciążę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 10:00
A propo siniaków, to ja po wczorajszym kłuciu mam pięknego wielkiego sińca. A przed ukłuciem pochwaliłam panią, że ona zawsze tak delikatnie to robi.
Jutro mam wizytę, maluch coraz bardziej w brzuchu dokazuje
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 7 l.
23.09.2025 - 9 dpo ⏸️
10 dpo - 121,9 mIU/mL
12 dpo - 278,5 mIU/mL / przyrost 128% 🥰
15 dpo - 1005,9 mIU/mL / przyrost 136% 🥰
7.10.2025 - jest pęcherzyk 🌼
10.10. 2025 - mamy serduszko 🥰
15.10.2025 - 7 mm maleństwa 🥰
6.11.2025 - 2.86 cm tańczącej malinki 🥰
27.11.2025 - prenatalne, niskie ryzyka. 6,7 cm gagatka 🥰
22.12.2025 - 165 g chłopczyka 💙
19.01.2026 połówkowe, 335g zdrowego bobaska
07/25 ktoś chciał być 💔
TSH 1.048 ✅️
owulacje potwierdzone ✅️
cytologia ✅️
morfologia ✅️
💛 marzenia są początkiem wszystkiego...

-
Ja mam nadzieję że właśnie zaraz po poronieniu się uda, jak tylko znowu walczymy CLO.
A co do żył to ja mam cienkie, przesuwając się i lubiące pękać wlasnie. Zawsze jest problem żeby pobrać krew a czasami to już wybitnie, siniak na całe zdjęcie rekiLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja mam nadzieję że właśnie zaraz po poronieniu się uda, jak tylko znowu walczymy CLO.
A co do żył to ja mam cienkie, przesuwając się i lubiące pękać wlasnie. Zawsze jest problem żeby pobrać krew a czasami to już wybitnie, siniak na całe zdjęcie reki
Jejciu aż takie słabe żyły? Pofaszeruj sie trochę witamina C. Mi w trudnych momentach pomogła wzmocnić je i nie były tak słabiutkie już
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej,
Andii cykl nie zmarnowany bo nawet mamaginekolog zaleca co 2 dni więc się nie martw
plemniki potrafią przeżyć nawet do 7 dni 
Ja wczoraj chciałam zrobić coś z truskawek i skończyło się na koktajlu.
ogólnie co 2h bym coś jadła, to straszne. Dobrze ze do słodyczy mnie nie ciągnie, jabłka za to jem na potęgę
-
Magdaa21 wrote:Hej,
Andii cykl nie zmarnowany bo nawet mamaginekolog zaleca co 2 dni więc się nie martw
plemniki potrafią przeżyć nawet do 7 dni 
Ja wczoraj chciałam zrobić coś z truskawek i skończyło się na koktajlu.
ogólnie co 2h bym coś jadła, to straszne. Dobrze ze do słodyczy mnie nie ciągnie, jabłka za to jem na potęgę 
Czytam o tej żywotności plemników ale ona według mnie sprawdza się chyba tylko u nastolatek które nie planują ciąży a w niej są i u osób które nie chcą dziecka a ciąża jest, jeden seks i bach ciąża u nich te plemniki to żyją tygodniami.
U osób które planują dziecko jakoś słabo się to sprawdza

alex0806 wrote:Spróbuje z ta Wit C ale u mnie to kwestia od lat już, taka mam budowę żył
kiedyś chciałam oddawać krew to za 3 podejściem kazali mi dac sobie spokoj. Do tego niskie ciśnienie więc też słabo leci
Mam to samo
Ale jak dobrze zaciśniesz wacik i potrzymasz go dośc długo to wtedy siniak nie powinien się pojawić. Trzeba ucisnąć żyłę po pobraniu i wtedy nawet jeśli pielegniarka źle się wbije to jest szansa uniknięcia siniaka lub wystapienia mniejszego
terka wrote:Jeśli mąż chce iść a to tematyka dla facetów to czemu nie

Nie wiem na ile Ty byś była tam "potrzebna" skoro tematyka dla mężczyzn
No właśnie sama nie wiem czy isc z nim czy nie
a wy chodzicie na coś takiego? Może na jakieś inne warsztaty?
2016:
Starania naturalne.
Badanie nasienia męża - Azospermia ;/
Działamy.
2017
Przygotowanie do ivf w Invimedzie
2022 Wracamy do gry! -
Magdaa21 wrote:Czy w ciąży można używać clotrimazolum? Mam nieprzyjemne uczucie że coś mi się zaczyna
a lekarz dopiero 06.07.
Z tego co wiem to chyba można ale chyba bezpieczniejsze zewnętrzne stosowanie. Musiałabyś poczytać ulotkę bo cos mi sie obiło ze chyba w I trymestrze nie bardzo czy cos takiego. Nie chce bardzo namieszaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm