Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
O kurdepanipuchatkowa wrote:Magda ale fajny brzuszek.☺ Miss -acard dala mi dr chyba przez to ze poroniłam raz, encorton przed owu żeby organizm nie odrzucal zarodka a lenzetto jest na poprawę endometrium to jest w sprayu.
to się nie dziwię że o tym wszystkim nie słyszałam jeszcze ale pewnie usłyszę przy dalszym etapie starań
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Magda Ty też chudzina
ale brzusio fajne 
Terka by mogła się pochwalić swoim brzuszkiem
Terka jest na takim etapie ciąży gdzie już się brzuszka nie pokazuje
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Oj Terka to właśnie trzeba się chwalić dopóki jeszcze brzuszek jestterka wrote:Terka jest na takim etapie ciąży gdzie już się brzuszka nie pokazuje

Kurczę już za 2-3 tygodnie będziesz rozpakowana
jak to szybko minęło...
-
Puchatkowa bądź dobrej myśli;) ja też byłam właśnie na badaniach, tyle krwi puściłam że aż mi się w głowie kręciło. Ale na niektóre wyniki trzeba tydzień czekać więc muszę się uzbroić w cierpliwość. Byleby TSH doszło, beta i morfologia na jutro. Bo jutro mam gina a w czwartek Endo.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja dziś piszę do ginekologa bo miałam mieć wyniki wymazów koło 7, maksymalnie 10 dnia roboczego. Dziś jest 11 dzień roboczy, w poniedziałek minęły 2 tygodnie od pobrania i wynikow nie ma. Martwię się.
Zwłaszcza że plan był na HSG w tym cyklu, a teraz nie wiem czy zdążymy. -
Hej dziewczyny

Życzę Wam pomyślnych wynikow dziewczyny
ja w sobotę idę robić panel tarczycowy do diagnostyki bo jest za 60zl wszystko: tsh, ft3 i 4 i te dwa anty
A we wtorek wizyta u endo, bardziej z hormonami ale o tarczycy też pomówimy... wczoraj policzylam swoje tabletki i doszłam do wniosku że muszę jeszcze w tym cyklu iść do gina, chociażby po recepty
A to miał być cykl bez lekarzy
jutro zadzwonię i zapisze się na 2 lipca jak się uda
to będzie 21dc
mam nadzieję że w końcu uda się zrobić cytologie 
Poza tym dziś podjęłam decyzję o odchudzaniu - gdy na wadze zobaczyłam magiczną liczbe- 10kg więcej niż w dniu ślubu
przestawiam sie na zdrową dietę dla osób z niedoczynnoscią tarczycy- chyba najwyższy czas przestać to olewac 
I jeszcze poza tym zaczęło mnie boleć podbrzusze jak na @, a mam dziś 8dc
To chyba nie będzie mój najlepszy dzień
Ale Wam życzę udanego dnia i dużo spokoju
-
No ja chyba muszę bo puchne w oczachpanipuchatkowa wrote:An no to koniecznie pisz do lekarza.. Miss podziwiam ja kiedyś chcialam sis trzymac diety ale nic z tego..
-
Madzia ale z Ciebie chudzinka jest a ja od zawsze jestem "tą większą"Magdaa21 wrote:Hej dziewczyny,
Miss podziwiam, ja nigdy nie byłam dobra w utrzymaniu diet czy jakiegoś super zdrowego odżywiania. Za bardzo kocham to co niezdrowe.
Panipuchatkowa, trzymam mocno kciuki!!!
do tego niedoczynność bardzo wpływa na moje samopoczucie więc muszę zacząć coś działać bo daleko nie zajadę na słodyczach i śmieciach w diecie
A najgorsze jest to że ja kocham jeść i jestem slodyczoholikiem
-
No ja właśnie wieczorem mam największe parcie na słodkiepanipuchatkowa wrote:Miss ja tez uwielbiam.slodycze. ale teraz musze sie pilnowac i wracam do zasady po 14.00 zero slodyczy i owoców. A można zapytac ile wazysz?
przy wzroście 163 waze teraz 73kg i czuje się tragicznie
rok temu miałam 63kg i było idealnie, choć każdy twierdził że źle wyglądam bo bardzo na twarzy schudłam
jestem typową gruszką- góra całkiem ok, za to brzuch i uda to kumulacja tłuszczu