Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari92 wrote:Terka pozytywne podejście to podstawa.
pewnie, każda boi się porodu. To normalne. Ale trzeba to przetrwać, jak się dzieci chce mieć 
No na to wygląda
Chyba ze ktoś przewiduje surogatke
dla mnie za późno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 14:20
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Wykazało zaburzenia w genach powiązane z trombofilie oraz celiake ale tu trzeba poszerzyć diagnostykę co może nie być łatwe, bo coś czyje że będzie ciężko się dostać do lekarza u badania na własną rękę bo nie refundowane22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Wykazało zaburzenia w genach powiązane z trombofilie oraz celiake ale tu trzeba poszerzyć diagnostykę co może nie być łatwe, bo coś czyje że będzie ciężko się dostać do lekarza u badania na własną rękę bo nie refundowane
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja już po wizycie. Dostałam skierowanie na te wszystkie badania, które chciałam, oprócz wit D bo ponoć na mój Medicover zabronili jej wypisywać. Parodia, no ale nic nie zrobię. I coś jeszcze od siebie standardowo dodała.
Mam morfologię z rozmazem, CRP, progesteron, betę, mocz, ANA 1, przeciwciała antykardiolipidowe, przeciwciała przeciwko beta 2 glikoproteinie, p.p. fosfatydyloserynie, antytrombina II, białko C i białko S, żelazo, kwas foliowy, wit B12, CMV IgM i IgG. Do tego skierowanie do alergologa, bo on musi stwierdzić, co trzeba konkretnie zbadać.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Cześć dziewczyny

Kurczę ostatnio przez to całe zamieszanie w domu nie mam czasu z wami tutaj posac ;(
Puchatkowa !!! Aaaaaaa super wieści !!! Naprawde w końcu ! Gratuluje i spokojnych 9 miejscu życzę
)
Mi już tez przyszek pokazal się ;p mały już świruje wieczorami z mezem oglądamy go Haha bo już widać jak kopie ;p
U mnie remonty pełna para ,burdel masakra ale daje rade ;Dckesze się ze dobrze się czuje i mogę sibie sprzątać i ogarniać w czasie tych remontów spokojnie;)) a tu mój brzuszek ;p i plus 5 kg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/58d9876c7258.jpg
Andii lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała Mi jejku jaka chudzina z Ciebie
brzuszek malutki jeszcze ale przy takiej budowie ciała to widać że ciążowy
slicznosci
A my właśnie wróciliśmy do domu
byliśmy na spacerze zamiast rowerów, strasznie parno jest, mam nadzieję że będzie burza
Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Mi cudowne brzusio.
Trombofilie to dostanę leki i powinno być Oki, tylko to drugie będę musiała ogarnąć lekarza bo wykazało że mam predyspozycje do posiadania tej choroby lecz ona może być nie aktywna czy jakoś tak z tego co wyczytałam22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Ja najprawdopodobniej acard będę miała podczas starań i nie wiem czy czekać do wizyty czy już brać i heparyna w ciążypanipuchatkowa wrote:U mnie tez bez lekow by sie nie obylo..
To już gin ci to zapowiedziała?
Ja żyłem w blogiem nieświadomości i to mogło się przyczynić do mojej straty chociaż nie musiało bo czytala badania i tam kobiety które były obciążone rodziły zdrowe dzieci ech i gdzie tu prawda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2018, 15:31
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
alex0806 wrote:Puchatkowa, mąż już wie?

no właśnie wie już?

Ja dzisiaj miałam świetny humor ale dzisiaj zepsuła mi go sąsiadka, która mówiła że miałam być chrzestną u jej siostry ale z jakiegoś powodu mnie nie wzieli i takie rozkminanie dlaczego itp. a najbardziej mnie chyba zabolało że wśród rodzeństwa tylko ja nie jestem jeszcze chrzestną i tak jakoś zabolało, nawet mój mąż ma już dwoje chrześniaków, ja się chyba juz nie doczekam, takie niby pierdoły ale gdzieś w sercu kuje.Starania o drugie dziecko