Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój gin to facet

Poczytałam po raz 50 artykuł Mamyginekolog o tej mutacji i już mam naprawdę chaos w głowie. Zobaczę, co mi mój gin powie dzisiaj.
A jutro endo, więc z TSH też zrobi porządek. A mnie już brzuch zaczął boleć z nerwów, ale tak jak na @ trochę. Oby przyszła...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Mój gin to facet

Poczytałam po raz 50 artykuł Mamyginekolog o tej mutacji i już mam naprawdę chaos w głowie. Zobaczę, co mi mój gin powie dzisiaj.
A jutro endo, więc z TSH też zrobi porządek. A mnie już brzuch zaczął boleć z nerwów, ale tak jak na @ trochę. Oby przyszła...
Cos mi sie ubzdurało ze babeczka
Tak czy siak brzmi z opowiadam na kumatego i konkretnego lekarza
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
To powodzenia na wizytach

Alex bez nerwów proszę, na wizycie wszystkiego się dowiesz.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja już po. Dostałam l4 do końca czerwca. Jutro idę do kierowniczki rozmawiać co dalej.
Lekarz w sumie stwierdził że te wyniki ok. Jak chce to warto by było zrobić te badania na mutacje tylko z tego względu że jak wyjdą to musiałabym w ciąży brać zastrzyki, a one są drogie i dopiero jak bym miała potwierdzenie choroby to jest refundacja i powód do tego żeby je w ogóle brać. Poza tym mogę brać nadal Femibion bo jakaś tam część kwasu jest przyswajalna ż tego... nie wiem, tu staraczki zalecają same metyle ale resztę witamin mam w normie. Sama nie wiem. Uspokajał mnie i w ogóle ale ja się już nakrecilam i ciężko mnie z tego teraz wybic. Mam tego świadomość. Zrobię te badania. Wrócę do tego cholernego burdelu żeby na nie zarobić a nie dostać 1400 zł na l4. Jutro w labie jeszcze zapytam jaka cena u nich. Bo 2 składowe tych badań mam w pakiecie to może taniej wyjdzieLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex mówisz o heparynie? Czy o jakich lekach? Mi wyszła mutacja ale słaba i na to nic nie dostanę, muszę zbadać białko c i te drugie i jeśli tam coś by było nie tak to wtedy ewentualnie coś dadzą22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Alex jak lekarz mówi, że ok to tak jest

A nie lepiej te L4 i święty spokój? Inni zarabiają 1400 zł i dają rade. Z tego co wcześniej pisałaś, ta praca wykańczała Cię psychicznie.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Nikt mi nie da już L4 na dłużej, chyba że psychiatra...
Chyba heparyna, nie wiem konkretnie.
Jak wyglądało zamawianie tego zestawu i w ogóle? Bo tam pisze że kurier przyjedzie itd, jakbym chciała robić stacjonarnie w Opolu to dodatkowo 50 zł. A jakbym zamówiła zestaw to nie wyschnie i w ogóle, zanim to kurier odbierze?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Zamawiasz na stronie badanie na drugiń kurier już jest. Próbki są trwałe nie ma z tym problemu ja zamówiłam kuriera na piątek próbki doszły w pon (wiadomo weekend kurier nie jeździ) wyniki miałam już po 10 dniach roboczych22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Też mnie to zastanawiało więc spytałam konsultantka ona odpowiedziała że to są trwałe próbki i nic się z nimi nie dzieje są zdatne do badań nawet dłuższy czas22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
21 wrzesień 2019 -
Kitkat wrote:Alex, badania badaniami a życie sobie
ja całe życie miałam anemię, bałam się, że w ciąży będę miała z tym ogromne problemy i co? Anemia zniknęła. Nasze ciało czasami potrafi nas zaskoczyć 
A ja dzisiaj wizytuję o 18 - już chodzę po ścianach
Powodzenia i daj znać
Starania o drugie dziecko -
Dziewczyny głupieje na starość

Jak zawsze wiedziałam kiedy mam owulacje albo czułam, że jestem już po tak teraz świra dostaje. Wstałam rano miałam sucho jak pieprz a od kilku godzin mam uczucie wilgoci i śluz przeźroczysty i rozciągliwy, mam już 17dc więc nie chce mi się wierzyć że to dopiero owulacja nadchodzi, przy cyklach 27/29dni. Nie kumam własnego organizmu, czemu my kobiety jesteśmy takie skomplikowane, natura nie mogła jakoś jaśniej tego pokazać kiedy kobieta jest płodna.
Takiej zagwozdki to ja dawno nie miałam
Starania o drugie dziecko -
No ciekawie to wygląda u CiebieAndii wrote:Dziewczyny głupieje na starość

Jak zawsze wiedziałam kiedy mam owulacje albo czułam, że jestem już po tak teraz świra dostaje. Wstałam rano miałam sucho jak pieprz a od kilku godzin mam uczucie wilgoci i śluz przeźroczysty i rozciągliwy, mam już 17dc więc nie chce mi się wierzyć że to dopiero owulacja nadchodzi, przy cyklach 27/29dni. Nie kumam własnego organizmu, czemu my kobiety jesteśmy takie skomplikowane, natura nie mogła jakoś jaśniej tego pokazać kiedy kobieta jest płodna.
Takiej zagwozdki to ja dawno nie miałam
chyba organizm psikusa robi albo faktycznie owu ale trochę późno