Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja też mam zagwostke
umówiłam się do gina na poniedziałek, to będzie mój 14dc a zazwyczaj 13-14 mam owu
na wizycie chce zrobić cytologie I tu rodzi się pytanie: Kiedy serduszkowac żeby nie stracić tego cyklu ale też nie zaburzyc wyniku cytologii? Niby się nie powinno współżyć 2 dni przed więc jak podziałamy 12dc, a później po wizycie 14dc to będzie ok?
-
MissKathy92 wrote:Dziewczyny ja też mam zagwostke
umówiłam się do gina na poniedziałek, to będzie mój 14dc a zazwyczaj 13-14 mam owu
na wizycie chce zrobić cytologie I tu rodzi się pytanie: Kiedy serduszkowac żeby nie stracić tego cyklu ale też nie zaburzyc wyniku cytologii? Niby się nie powinno współżyć 2 dni przed więc jak podziałamy 12dc, a później po wizycie 14dc to będzie ok?
Mysle ze tak
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Andii wrote:Dziewczyny głupieje na starość

Jak zawsze wiedziałam kiedy mam owulacje albo czułam, że jestem już po tak teraz świra dostaje. Wstałam rano miałam sucho jak pieprz a od kilku godzin mam uczucie wilgoci i śluz przeźroczysty i rozciągliwy, mam już 17dc więc nie chce mi się wierzyć że to dopiero owulacja nadchodzi, przy cyklach 27/29dni. Nie kumam własnego organizmu, czemu my kobiety jesteśmy takie skomplikowane, natura nie mogła jakoś jaśniej tego pokazać kiedy kobieta jest płodna.
Takiej zagwozdki to ja dawno nie miałam
No wlasnie bardzo jasno daje znać zalewając nas
A tak poważnie ja jestem takim typem gdzie zawsze owu była 18-19dc i 31-32 dnuowe cykle
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex ja jestem na forum towsrodku.pl tam dziewczyny mowią ze mozna przedawkować kwas foliowy to jest wypowiedz jednej z dziewczyn maja ogromna wiedz <<jest mozliwy mthfr, jest mozliwe przedawkowanie. (ja nie mam tych 2 mutacji mthfr, a na zwyklym kwasie mialam go podwojnie przekroczonego...). Zbadaj przynajmniej homocysteine jak nie chcesz wydawac 330zl na mutacje"alex0806 wrote:Ja mam wrażenie, że on o tych mutacjach za bardzo nie ma pojęcia właśnie... Tzn mówił, że przy jednym wariancie w ciąży trzeba brać zastrzyki, ale nie powiedział co zrobić, żeby ten poziom kwasu spadł...
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kitkat wrote:Alex, badania badaniami a życie sobie
ja całe życie miałam anemię, bałam się, że w ciąży będę miała z tym ogromne problemy i co? Anemia zniknęła. Nasze ciało czasami potrafi nas zaskoczyć 
A ja dzisiaj wizytuję o 18 - już chodzę po ścianach
I jak tam?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No jak na cykle 27 dniowe to trochę późno chyba w 17 dniu owuterka wrote:Czemu późno? Ja tak mam standardowo

przy 29 dniowyxh troszke lepien
ale z drugiej strony to w sumie kto to wie? Moze faktycznie owu
-
Wiecie co? Znowu się załamalam
spojrzałam na wyniki badań nasienia męża i siedzę i becze
ja nie wiem czy z tak małą liczbą plemników w ogóle mamy szansę na ciąże
wiem że wystarczy tylko jeden ale jak czytam że u innych jest 15, 50 a nawet 250mln/ml to zaczynam ryczec bo u nas jest tylko 2.2mln
czy gin może coś nam pomóc na to? Czy trzeba iść do innego specjalisty?
-
terka wrote:No wlasnie bardzo jasno daje znać zalewając nas

A tak poważnie ja jestem takim typem gdzie zawsze owu była 18-19dc i 31-32 dnuowe cykle
Miewałam i takie dłuższe cykle ale jak człowiek od ponad pół roku przyzwyczajony do cykli między 27/29dni, a nawet był jeden cykl 26dni to ciężko przestawić się na te dłuższe, a teraz szykowałoby mi się co najmniej 31dniowy cykl albo i dłuższy, wole krótsze cykle bo jak sie nie udaje to szybciej to wszystko idzie
Jak ja mężowi znowu powiem, że musimy serduszkować bo owulacje mam a mówiłam mu to w tym cyklu już dwa razy to pomyśli że WARIATKA
Chyba nie będe mu mówic o domysłach tylko powiem, że kontynuacja serduszkowania dla pewności choć obawiam się, że może nie mieć siły bo wstał dzisiaj o 4rano i pojechał na budowę a później poszedł do pracy na zmiane popołudniową i wróci o 22:40
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Dziewczyny ja też mam zagwostke
Musi być ok
Co dwa dni w sam raz
MissKathy92 lubi tę wiadomość
MissKathy92 wrote:Wiecie co? Znowu się załamalam
wiem że wystarczy tylko jeden ale jak czytam że u innych jest 15, 50 a nawet 250mln/ml to zaczynam ryczec bo u nas jest tylko 2.2mln
Nie z taką ilością plemników, kobiety rodzą dzieci
Tak jak sama napisałaś wystarczy jeden, tak więc głowa do góry
Androlog może zaproponuje jakieś leczenie
Narazie zobaczę co powie gin w poniedziałekAndii wrote:Nie z taką ilością plemników, kobiety rodzą dzieci
Tak jak sama napisałaś wystarczy jeden, tak więc głowa do góry
Androlog może zaproponuje jakieś leczenie
ale boję się że mnie wysmieje że w ogóle myślimy że się uda z takim nasieniem
-
MissKathy92 wrote:Wiecie co? Znowu się załamalam
U nas na wyniki nasienia patrzył ginekolog, skierował nas do androloga i urologa (w jednym
). Mąż idzie we wtorek bo nie chcemy tracić czasu. Łyka też Profertil. Zobaczymy. Bo dietę ma ok, styl życia nienajgorzej (ale też na ten moment trudno o zmianę).
-
MissKathy92 wrote:Narazie zobaczę co powie gin w poniedziałek
Absolutnie nie wyśmieje no cos Ty!https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Narazie zobaczę co powie gin w poniedziałek
Mój mnie pocieszał i wybił z głowy klinikę niepłodności.
Znaczy ja ciągle z tyłu głowy myślę że tak to się może skończyć ale nie już teraz... -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a33735ecb8b.jpg
Hej dziewczyny, dzisiaj ja pochwalę się swoim brzuszkiem. A i nie jestem taka drobna jak dziewczyny
An i MisKathy Wam też się uda, mężowie się podleczą. A to co najmniej 3 miesięcy trzeba na poprawę nasienia. A Wy już niedługo będzie się chwalić takim brzuszkiem zapełnionym miłością
MissKathy92, Magdaa21 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja już sama nie wiem co myśleć
czasami mam ochotę walnąć w kąt te wszystkie leki i zdać się na naturę
jestem już tym wszystkim zmęczona a dopiero zaczęliśmy starania 
Wybaczcie że wam tu się rozklejam dziś ale siedzę sama w domu, mąż w pracy a ja wariuje myśląc o tym wszystkim
-
Wow Mari jaki piękny duży brzusioMari92 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a33735ecb8b.jpg
Hej dziewczyny, dzisiaj ja pochwalę się swoim brzuszkiem. A i nie jestem taka drobna jak dziewczyny
An i MisKathy Wam też się uda, mężowie się podleczą. A to co najmniej 3 miesięcy trzeba na poprawę nasienia. A Wy już niedługo będzie się chwalić takim brzuszkiem zapełnionym miłością
Mari92 lubi tę wiadomość