Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitkat gratulacje dziewczynki

Magda my będziemy mieli syna
mamy parę imion i z nich wybierzemy : Marek, Hubert, Ernest, a może Ignacy.
terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoze marne pocieszenie dla wszystkich dzoewczyn zalamanych wynikami przeroznymi... ale ja o wiekszosci nawet nie wiem o czym piszecie. Tępą dziďą jestem bardzo w tych sprawach. Jedyne badanie robione w kierunku ciazy to beta.
Nie ma co się zalamywac.
Musi byc dobrze. -
Hej dziewczyny

Miałyście rację- już mi lepiej
pogadalam sobie wczoraj z mężem i doszliśmy do wniosku że moje zdrowie najważniejsze, dzidzia może troszkę zaczekać aż mama wyzdrowieje
nadal będziemy się starać ale bardziej na luzie, tak żeby nie łazić ciągle po lekarzach i się nie stresować
zobaczę co mi gin i endo powiedzą w przyszłym tygodniu
chce teraz powalczyć trochę z tarczycą i nadwagą, mąż trochę się posuplementuje i moze za jakiś czas się uda
A narazie chce cieszyć się ze starań i bycia tylko we dwóch
jak do końca roku się nie uda to wtedy będziemy się badać bardziej wnikliwie
nie wiem czy taki plan wypali bo czasem mam chwilę że chce dziecka teraz i już ale wiem że to niemożliwe więc będę cierpliwie i w spokoju czekać 
Życzę Wam udanego dnia
oby mój był też udany i bez zbędnych stresów i przemyśleń
Magdaa21, an1315, Plamka_92, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Hej, Miss, super podejście

Ja wczoraj z M poszłam na spacer, zrobiliśmy jakieś 7 km. Było super, nareszcie popołudnie niespedzone przed tv (jak się źle czuje to nie ma innego wyjścia
). Kupiliśmy sobie puzzle, a ja zamówiłam też grę iKnow, ale jest trochę hardkorowa, ciężkie pytania. Ale przynajmniej coś się porozwijamy, bo mam wrażenie że ostatnio tylko seriale, TV, telefon i tyle.. Aż mi jakoś źle z tym.
Miłego dnia dziewczyny!
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Miss super podejście!

Wasze zdrowie jest ważne i bardzo potrzebne maluszkowi potem, także bardzo mądrze
Oczywiście kciuki cały czas za was trzymamy wszystkie
Magda- fakt nadmiar tv potrafi ogłupić w pewien sposób. My z tego powodu zrezygnowaliśmy z tego żeby móc żyć normalnie (oboje na tv w pewnym sensie wychowani). I jak zamieszkaliśmy razem bez tv to jak inaczej od razu! Czasem szkoda bo akurat jakas nowość puszczą czy tak jak teraz mecze ale całokształtem jesteśmy zadowoleni bardzo z takiej decyzji
My teraz praktycznie codziennie gramy w scrabble, ja ciągle dostaje baty ale i tak chce grać
wczoraj moje pierwsze zwycięstwo -remis (dla mnie to jak zwycięstwo
)
Magdaa21, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
My przez długi czas nie mieliśmy tv, ale niedawno kupiliśmy i no wiadomo, są plusy i minusy. Ale odkąd już nie studiujemy to mniej się uczymy itd.. No i stwierdziłam że trzeba się za to wziąćterka wrote:Miss super podejście!

Magda- fakt nadmiar tv potrafi ogłupić w pewien sposób. My z tego powodu zrezygnowaliśmy z tego żeby móc żyć normalnie (oboje na tv w pewnym sensie wychowani). I jak zamieszkaliśmy razem bez tv to jak inaczej od razu! Czasem szkoda bo akurat jakas nowość puszczą czy tak jak teraz mecze ale całokształtem jesteśmy zadowoleni bardzo z takiej decyzji
My teraz praktycznie codziennie gramy w scrabble, ja ciągle dostaje baty ale i tak chce grać
wczoraj moje pierwsze zwycięstwo -remis (dla mnie to jak zwycięstwo
)

Ja scrabble też bardzo lubię, ale gram na kurnik.pl na telefonie
-
Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam i zbieram się na badania, bo później od razu chce iść do kierowniczki ż tym l4 i pogadać.
A dzisiaj jeszcze wynik ANA1 mi przyszedł, tylko napisane że typ świecenia ziarnisty. Czyli coś wykryli ale nie wiem dlaczego nie ma miana przeciwcial, mój mąż miał oznaczone ale miał tak nisko że to nic groźnego... A u mnie nie wiadomoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny. Ja dopiero wstałam i zbieram się na badania, bo później od razu chce iść do kierowniczki ż tym l4 i pogadać.
A dzisiaj jeszcze wynik ANA1 mi przyszedł, tylko napisane że typ świecenia ziarnisty. Czyli coś wykryli ale nie wiem dlaczego nie ma miana przeciwcial, mój mąż miał oznaczone ale miał tak nisko że to nic groźnego... A u mnie nie wiadomo
Dziwne ze takie niepełne wyniki dali. Moze spytaj będąc na miejscu?
Powodzenia w negocjacjach z kierowniczka
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:My przez długi czas nie mieliśmy tv, ale niedawno kupiliśmy i no wiadomo, są plusy i minusy. Ale odkąd już nie studiujemy to mniej się uczymy itd.. No i stwierdziłam że trzeba się za to wziąć

Ja scrabble też bardzo lubię, ale gram na kurnik.pl na telefonie
Ja wole jednak żywa grę i możliwość porozmawiania przy niej z mężem
Poza tym za słaba jestem na ludzi z kurnika
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mi też nie idzie nie wiadomo jak dobrze, raczej słaboterka wrote:Ja wole jednak żywa grę i możliwość porozmawiania przy niej z mężem

Poza tym za słaba jestem na ludzi z kurnika
a mój M do scrabble na żywo się nie nadaje bo mu śląskie słowa w głowie siedzą 
Alex, powodzenia na rozmowie!!! -
Witam się raz w czas ;p normalnie mam już dość tych remontów a tyle przede mną jeszcze
aleee pokoik Nathanka jest pomalwany już
jeszcze gwiazdki na ścianach muszę namalować ;p dzisiaj sypialnia ;p noni w sobotę jedno okno z drzwiami do ogrodu będzie wstawiane Ale jak św całej chałupie udało mi się syf z tym związany samej ogarnąć
to co to jedno okno
naszczescie ekipę na mycie okien mam ogarnięta a mam 5 okien w domu takich wielkich jedna szyba 3m na 2
i nie pozwolono mi myć 
Ps !!
Mam już kupione mebelki dla małego do póki odbior 31.06 ❤️❤️
Mari92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Cześć

Mari ekstra brzuszek
Madzia - już kiedyś pisałam, że Karol to piękne imię
Mój brat się tak nazywa, więc mam do tego imienia sentyment 
Miss powtórzę się i na tym wątku, że podjęłaś dobrą decyzję
A ja już rano zaliczyłam labo, badania zrobione, a na 15:30 mam dietetyka
Jakoś tak się stresuję
Magdaa21, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
jesteście kochane 
Teraz mam jakiś spokój ducha jak ustaliłam sobie plan
nic na siłę, nic na szybko, na już - bo i tak nie wyjdzie z takim podejściem
trochę spokoju na pewno się przyda 
A teraz muszę wracać do pracy
Magdaa21, Plamka_92 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy
jesteście kochane 
Teraz mam jakiś spokój ducha jak ustaliłam sobie plan
nic na siłę, nic na szybko, na już - bo i tak nie wyjdzie z takim podejściem
trochę spokoju na pewno się przyda 
A teraz muszę wracać do pracy
Mam nadzieje ze dzisiaj nie na zewnątrz? Bo skwar (tutaj ale pewnie w całej Polsce) tragiczny...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mała_Mii wrote:Witam się raz w czas ;p normalnie mam już dość tych remontów a tyle przede mną jeszcze
aleee pokoik Nathanka jest pomalwany już
jeszcze gwiazdki na ścianach muszę namalować ;p dzisiaj sypialnia ;p noni w sobotę jedno okno z drzwiami do ogrodu będzie wstawiane Ale jak św całej chałupie udało mi się syf z tym związany samej ogarnąć
to co to jedno okno
naszczescie ekipę na mycie okien mam ogarnięta a mam 5 okien w domu takich wielkich jedna szyba 3m na 2
i nie pozwolono mi myć 
Ps !!
Mam już kupione mebelki dla małego do póki odbior 31.06 ❤️❤️
Remonty są fajne
jak juz skończone i wyczyszczone wszystko 
Ogólnie ja jestem przyzwyczajona do zapachu remontu i tych pylow farb itd
Tatuś zaprawił córeczkę równo
Dobrze że nie pozwolili Ci myć okien. Opcja zakazana totalnie!
a jeszcze takie bycze... 
Kochana musze Cie zmartwić... Czerwiec ma 30 dni
jestem tego absolutnie pewna bo sie 30.06 urodziłam
Magdaa21, Mała_Mii lubią tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm