Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda no cos Ty? A ktos Ci cos powiedział niemiłego?

3i49krhm19wid3ce.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie. Ale widzę jak szeptaja, jak wchodzę do kuchni to rozmowy milkną. A jeszcze koleżanka która mnie będzie częściowo zastępować i się wczoraj dowiedziała mówiła że chodzą i gadają.
    Jeszcze jeden kolega przy mnie mówi że inny został ojcem i się nie pochwalił, a ja mówię że co ma wydzwaniac i mówić nagle że ojcem został? To jego sprawa, a ten kolega ze wypada powiedzieć znajomym z pracy... Pff to akurat każdego osobista sprawa czy ma dzieci, ile i czy chce o tym mówić, czy nie..

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie.. Niech się lepiej zajma swoja robotą..

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda chrzań to :D
    Jak nie mają swojego życia to interesują sie nadmiernie innymi :D
    Jak ktoś chce to niech też sobie zrobi i będzie w centrum zainteresowania :P

Nie ma co patrzeć na ludzi bp ci to zazwyczaj zjeść by Cię chcieli za sam fakt ze żyjesz i jesteś szczęśliwa ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Akurat ciąża zawsze jest sensacja do rozmów i tak zawsze będzie

felkdcimq0ye506j.png[/url]
    oar83e3k8h9orfzf.png[/url]
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybieram się na wakacje w góry a później nad morze. Gdzie warto się wybrać i jak zorganizować sobie czas mając na uwadze to,ze zdobywanie wyższych szczytów w górach odpada a nad morzem wylegiwanie się na plaży w słońcu też odpada.

• terka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Wybieram się na wakacje w góry a później nad morze. Gdzie warto się wybrać i jak zorganizować sobie czas mając na uwadze to,ze zdobywanie wyższych szczytów w górach odpada a nad morzem wylegiwanie się na plaży w słońcu też odpada.

Może nad morzem jakieś miasta gdzie można pozwiedzać? :)

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Może nad morzem jakieś miasta gdzie można pozwiedzać? :)

Myślałam o wypadzie na Hel do fokarium i rejsie statkiem, ale na chwilę obecną mam mdłości. Zwiedzanie miast może być fajna sprawa

• terka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Myślałam o wypadzie na Hel do fokarium i rejsie statkiem, ale na chwilę obecną mam mdłości. Zwiedzanie miast może być fajna sprawa

Fokarium super sprawa :D byłam i z chęcią wrócę ;)
    Jesli nie zależy wam na lezeniu plackiem na plazy to mysle ze opcja zwiedzania będzie ciekawa alternatywa ;)

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja byłam w podstawówce na koloniach także niewiele pamiętam poza tym, że mi się podobało

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia nie przejmuj się gadaniem ludzi, niech sobie gadają a Ty miej to gdzieś ;) bo wiadomo ciąża to sensacja wielka i trzeba to obgadać wzdłuż i wszerz :D olej ich...

Ja właśnie wróciłam do domu, zjadłam obiad, poszłam siku a tam szok: pierwszy raz w życiu mam płodny śluz :D przeźroczysty, rozciagliwy, leciutko różowy (nie wiem co to znaczy) :D oczywiście mam też trochę białego, pewnie nici z mojej cytologii, brałam gynoxin a infekcja nie przeszła, więc i cytologia będzie później :( ale dobrze że idę do gina, niech mi daje skiero na jakieś badania pod tym kątem a potem leczenie konkretne żeby się pozbyć tego w końcu :/ ale płodny śluz mnie cieszy, dziś lub jutro dorwe męża :D

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • Andii Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaa21 wrote:
    Nie. Ale widzę jak szeptaja, jak wchodzę do kuchni to rozmowy milkną. A jeszcze koleżanka która mnie będzie częściowo zastępować i się wczoraj dowiedziała mówiła że chodzą i gadają.
    Jeszcze jeden kolega przy mnie mówi że inny został ojcem i się nie pochwalił, a ja mówię że co ma wydzwaniac i mówić nagle że ojcem został? To jego sprawa, a ten kolega ze wypada powiedzieć znajomym z pracy... Pff to akurat każdego osobista sprawa czy ma dzieci, ile i czy chce o tym mówić, czy nie..

Mój mąż wykonał ponad 30 telefonów, że został ojcem :D :D U koleżanek identycznie, także ten teges dziwne, że się nie pochwalił ale może jest taki skromny i nie chce się chwalić choć to podejrzane zachowanie :D Pisze troche z przymrużeniem oka ale z reguły to faceci chwalą się na prawo i lewo

Starania o drugie dziecko
  • Andii Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Madzia nie przejmuj się gadaniem ludzi, niech sobie gadają a Ty miej to gdzieś ;) bo wiadomo ciąża to sensacja wielka i trzeba to obgadać wzdłuż i wszerz :D olej ich...

Ja właśnie wróciłam do domu, zjadłam obiad, poszłam siku a tam szok: pierwszy raz w życiu mam płodny śluz :D przeźroczysty, rozciagliwy, leciutko różowy (nie wiem co to znaczy) :D oczywiście mam też trochę białego, pewnie nici z mojej cytologii, brałam gynoxin a infekcja nie przeszła, więc i cytologia będzie później :( ale dobrze że idę do gina, niech mi daje skiero na jakieś badania pod tym kątem a potem leczenie konkretne żeby się pozbyć tego w końcu :/ ale płodny śluz mnie cieszy, dziś lub jutro dorwe męża :D

To do dzieła :) :) Owocnych starań

MissKathy92 lubi tę wiadomość

• Andii Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda Ja powiem tak, jesli z czegoś robi się temat tabu to ludzie prędzej czy później plotkują. Gdybyś od razu oficjalnie powiedziała, jestem w ciąży byłoby to nudne i nikogo by to w zasadzie nie obchodziło ale jeśli dowiadują się tej informacji pocztą pantoflową to wtedy pojawiają się szepty i gadanie :) :) Nie przejmuj się gadaniem, za chwile znajda inny temat do plotek :)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. Po prostu nie chce być w centrum zainteresowania. Powiedziałam wszystkim dyrektorom i w kadrach, nie chce się spowiadac każdemu..

Miss, super z tym sluzem :) trzymam kciuki żeby coś z tego było!

Nati, ja góry kocham i w polskich akurat urokliwych miejsc nie brakuje, ale teraz pauzuje z nimi.. Niskie górki znajdziesz w Sudetach, Górach Świętokrzyskich, część na pewno w Beskidzie Żywieckim.
    Jeśli chodzi o morze to ja z M jechaliśmy rowerami wzdłuż wybrzeza i dużo fajnych miejscowości, ale czy jest aż tak dużo do zwiedzania, hmm, może tam bliżej Gdańska i jak się robi wypady na Kaszuby?

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:

Dorwij dorwij! :D
    Owocnych i przyjemnych starań! :D

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dorwałam, polecam na dziś <3 :D Okres się na bank rozkręci, bo brzuch i plecy nadal bolą, a w środku niteczki krwi przy badaniu szyjki. Także jeszcze chwila i rozpocznę kolejny cykl starań, teraz nie wiem jak go liczyć :) Ale mam nadzieję, że będzie pierwszy i ostatni zarazem :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda plotkować będą zawsze. Mnie też strasznie obgadali, aż płakać się chciało.
    Także olej to i miej gdzieś.
    A to co mnie najbardziej obgadły, to teraz najbardzie są miłe, że aż nie wierze :-)

Alex to niech @ przyjdzie i działajcie :-)

Magdaa21 lubi tę wiadomość

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda no właśnie my wybieramy się w Tatry jakbym nie była w ciąży to zrobilibysmy sobie wyprawę na wymarzone rysy no ale trzeba pomyśleć o czymś bezpieczniejszym tylko nie mam pojęcia gdzie.

Kitkat lubi tę wiadomość

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2018, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Magda no właśnie my wybieramy się w Tatry jakbym nie była w ciąży to zrobilibysmy sobie wyprawę na wymarzone rysy no ale trzeba pomyśleć o czymś bezpieczniejszym tylko nie mam pojęcia gdzie.
    Jeśli chodzi o Tatry to wiedzę mam nikla :( planowaliśmy w tym roku ale w ciąży to raczej nie :) robimy Koronę Gór Polski i właśnie zostały nam Rysy, Turbacz i Babia Góra. :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
‹‹ 1257 1258 1259 1260 1261 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ