Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie. Ale widzę jak szeptaja, jak wchodzę do kuchni to rozmowy milkną. A jeszcze koleżanka która mnie będzie częściowo zastępować i się wczoraj dowiedziała mówiła że chodzą i gadają.
Jeszcze jeden kolega przy mnie mówi że inny został ojcem i się nie pochwalił, a ja mówię że co ma wydzwaniac i mówić nagle że ojcem został? To jego sprawa, a ten kolega ze wypada powiedzieć znajomym z pracy... Pff to akurat każdego osobista sprawa czy ma dzieci, ile i czy chce o tym mówić, czy nie.. -
Magda chrzań to

Jak nie mają swojego życia to interesują sie nadmiernie innymi
Jak ktoś chce to niech też sobie zrobi i będzie w centrum zainteresowania
Nie ma co patrzeć na ludzi bp ci to zazwyczaj zjeść by Cię chcieli za sam fakt ze żyjesz i jesteś szczęśliwa
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nati1992 wrote:Wybieram się na wakacje w góry a później nad morze. Gdzie warto się wybrać i jak zorganizować sobie czas mając na uwadze to,ze zdobywanie wyższych szczytów w górach odpada a nad morzem wylegiwanie się na plaży w słońcu też odpada.
Może nad morzem jakieś miasta gdzie można pozwiedzać?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nati1992 wrote:Myślałam o wypadzie na Hel do fokarium i rejsie statkiem, ale na chwilę obecną mam mdłości. Zwiedzanie miast może być fajna sprawa
Fokarium super sprawa
byłam i z chęcią wrócę 
Jesli nie zależy wam na lezeniu plackiem na plazy to mysle ze opcja zwiedzania będzie ciekawa alternatywa
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Madzia nie przejmuj się gadaniem ludzi, niech sobie gadają a Ty miej to gdzieś
bo wiadomo ciąża to sensacja wielka i trzeba to obgadać wzdłuż i wszerz
olej ich...
Ja właśnie wróciłam do domu, zjadłam obiad, poszłam siku a tam szok: pierwszy raz w życiu mam płodny śluz
przeźroczysty, rozciagliwy, leciutko różowy (nie wiem co to znaczy)
oczywiście mam też trochę białego, pewnie nici z mojej cytologii, brałam gynoxin a infekcja nie przeszła, więc i cytologia będzie później
ale dobrze że idę do gina, niech mi daje skiero na jakieś badania pod tym kątem a potem leczenie konkretne żeby się pozbyć tego w końcu
ale płodny śluz mnie cieszy, dziś lub jutro dorwe męża
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Magdaa21 wrote:Nie. Ale widzę jak szeptaja, jak wchodzę do kuchni to rozmowy milkną. A jeszcze koleżanka która mnie będzie częściowo zastępować i się wczoraj dowiedziała mówiła że chodzą i gadają.
Jeszcze jeden kolega przy mnie mówi że inny został ojcem i się nie pochwalił, a ja mówię że co ma wydzwaniac i mówić nagle że ojcem został? To jego sprawa, a ten kolega ze wypada powiedzieć znajomym z pracy... Pff to akurat każdego osobista sprawa czy ma dzieci, ile i czy chce o tym mówić, czy nie..
Mój mąż wykonał ponad 30 telefonów, że został ojcem
U koleżanek identycznie, także ten teges dziwne, że się nie pochwalił ale może jest taki skromny i nie chce się chwalić choć to podejrzane zachowanie
Pisze troche z przymrużeniem oka ale z reguły to faceci chwalą się na prawo i lewo
Starania o drugie dziecko -
MissKathy92 wrote:Madzia nie przejmuj się gadaniem ludzi, niech sobie gadają a Ty miej to gdzieś
olej ich...
Ja właśnie wróciłam do domu, zjadłam obiad, poszłam siku a tam szok: pierwszy raz w życiu mam płodny śluz
oczywiście mam też trochę białego, pewnie nici z mojej cytologii, brałam gynoxin a infekcja nie przeszła, więc i cytologia będzie później
ale dobrze że idę do gina, niech mi daje skiero na jakieś badania pod tym kątem a potem leczenie konkretne żeby się pozbyć tego w końcu
To do dzieła
Owocnych starań
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Magda Ja powiem tak, jesli z czegoś robi się temat tabu to ludzie prędzej czy później plotkują. Gdybyś od razu oficjalnie powiedziała, jestem w ciąży byłoby to nudne i nikogo by to w zasadzie nie obchodziło ale jeśli dowiadują się tej informacji pocztą pantoflową to wtedy pojawiają się szepty i gadanie
Nie przejmuj się gadaniem, za chwile znajda inny temat do plotek 
Dzięki dziewczyny. Po prostu nie chce być w centrum zainteresowania. Powiedziałam wszystkim dyrektorom i w kadrach, nie chce się spowiadac każdemu..
Miss, super z tym sluzem
trzymam kciuki żeby coś z tego było!
Nati, ja góry kocham i w polskich akurat urokliwych miejsc nie brakuje, ale teraz pauzuje z nimi.. Niskie górki znajdziesz w Sudetach, Górach Świętokrzyskich, część na pewno w Beskidzie Żywieckim.
Jeśli chodzi o morze to ja z M jechaliśmy rowerami wzdłuż wybrzeza i dużo fajnych miejscowości, ale czy jest aż tak dużo do zwiedzania, hmm, może tam bliżej Gdańska i jak się robi wypady na Kaszuby?
-
MissKathy92 wrote:Madzia nie przejmuj się gadaniem ludzi, niech sobie gadają a Ty miej to gdzieś
olej ich...
Dorwij dorwij!
Owocnych i przyjemnych starań!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja dorwałam, polecam na dziś
Okres się na bank rozkręci, bo brzuch i plecy nadal bolą, a w środku niteczki krwi przy badaniu szyjki. Także jeszcze chwila i rozpocznę kolejny cykl starań, teraz nie wiem jak go liczyć
Ale mam nadzieję, że będzie pierwszy i ostatni zarazem
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda plotkować będą zawsze. Mnie też strasznie obgadali, aż płakać się chciało.
Także olej to i miej gdzieś.
A to co mnie najbardziej obgadły, to teraz najbardzie są miłe, że aż nie wierze
Alex to niech @ przyjdzie i działajcie
Magdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Jeśli chodzi o Tatry to wiedzę mam niklanati1992 wrote:Magda no właśnie my wybieramy się w Tatry jakbym nie była w ciąży to zrobilibysmy sobie wyprawę na wymarzone rysy no ale trzeba pomyśleć o czymś bezpieczniejszym tylko nie mam pojęcia gdzie.
planowaliśmy w tym roku ale w ciąży to raczej nie
robimy Koronę Gór Polski i właśnie zostały nam Rysy, Turbacz i Babia Góra.

[/url]
[/url]