Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nadal czekam, normalnie masakra. Chyba zaraz termofor sobie na brzuch położę, bo ileż można. Jakby okres się nie szykował, to nie bolałby mnie brzuch (fakt, że nie ciągiem, ale boli) i nie miałabym w środku nitek krwi. Coś powoli się rozkręca.
Ja właśnie nastawiłam na zupę, coś mnie natchnęło na brokułową. Jest tak zimno na dworze, że aż się wychodzić nie chce. Dzisiaj z mężem się lenimy. Mieliśmy mieć gości, ale koledze męża kazali przyjść do pracy dzisiaj na drugą zmianę i tym sposobem mamy wolny wieczór dla siebie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nati1992 wrote:Wow dziewczyny przeglądałam posty od samego początku, terka niektóre dziewczyny przeszły z Tobą całą twoja ciążę

Haha tak, "znamy się" juz trochę z dziewczynami niektórymi, dużo uciekło po zajściu w ciąże i w sumie nie wiadomo co z nimi...
Ja z wami to od starań po poród i jeszcze dalej
Mnie wzięło dzisiaj na spacery więc trochę pochodziliśmy... Bo kto wie kiedy znów będzie pogoda w której będę mogła dłużej niz 10-15 minut pochodzić
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nati1992 wrote:Jakie to uczucie gdy dziecko ma czkawke?

Hmm... Dziecko podskakuje wtedy więc jest to energiczne regularne podskakiwanie w całym brzuchu
na tym etapie bardzo mocno wyczuwalne i widoczne na dodatek bo potrafię cala podskakiwać razem z nim
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka i oczywiście prosimy o przedstawienie nam swojego synka Andrzejka i wrzucenie zdjęcia
e-ciotki czekają na Twój poród i trzymamy kciuki za szczęśliwe rozwiązanie
-
Hej kobietki,
Ja w końcu chwilą spokoju, można odpocząć ale i to nie na długi jadę dziś poznać nowego członka rodziny, córeczkę mojej sióstr ciotecznej. Dziewczyny nie uwierzcie mała urodziła się o wadze 4,600 ( cesarskie cięcie) bo niestety nie dała rady by urodzić.
Ze względu że pierwsza wizyta i nie wypada iść z pusta ręką byłam kupić coś dla dziecka. Jakie to tak fajnie kupować ciuszki dla dziecka mmmmmm
Kiedy doczekam tego uczucia że będę mogła kupić coś dla swojej pociechy22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Hej kobietki,
Ja w końcu chwilą spokoju, można odpocząć ale i to nie na długi jadę dziś poznać nowego członka rodziny, córeczkę mojej sióstr ciotecznej. Dziewczyny nie uwierzcie mała urodziła się o wadze 4,600 ( cesarskie cięcie) bo niestety nie dała rady by urodzić.
Ze względu że pierwsza wizyta i nie wypada iść z pusta ręką byłam kupić coś dla dziecka. Jakie to tak fajnie kupować ciuszki dla dziecka mmmmmm
Kiedy doczekam tego uczucia że będę mogła kupić coś dla swojej pociechy
Będziesz miała niejedna okazje kupować swojej dziecince
No dziewczynka naprawdę spora. Nie dziwie sie ze cesarkę dziewczyna miała... Takiego klocuszka nie strach brać na ręce już
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny przyszły moje wyniki badań i mam ochotę tylko usiąść i beczeć

Pomóżcie mi to zinterpretować ;/
Wyniki z lutego (bez brania leków) miałam takie:
- tsh - 2,85 uIU/ml (0,27-4,20)
- ft3 - 2,94 pg/ml (2,0-4,4)
- ft4 - 1,19 ng/dl (0,9-1,7)
- anty-TG - 51,99 IU/ml (4,5-115,0)
- anty-TPO - 14,82 IU/ml (0-35)
Wyniki z dziś (od połowy lutego biore Euthyrox 50, od kwietnia 75) już są takie:
- tsh - 1,97 uIU/ml (0,27-4,20)
- ft3 - 3,36 pg/ml (2,0-4,4)
- ft4 - 1,77 ng/dl (1,0-1,6)
- anty-TG - 666,90 IU/ml (0-115,0)
- anty-TPO - 75,43 IU/ml (0-34)
Przedtem miałam wszystko w normie a teraz te wyniki mnie przerażają
czy przez branie leku mogę mieć takie wysokie wartości? Czy już mam nie tylko niedoczynność ale też hashimoto? Załamałam się
dobrze że mam endo we wtorek... tsh faktycznie skacze bo na początku czerwca było 3,22
nie wiem co o tym myśleć...
Glukoza 89, na początku czerwca była 88 więc metformax mi obniżył bo miałam przed braniem leku prawie 100... -
Rano nie brałam, poszłam zupełnie naczczoKaassiia wrote:Miss a odstawilas leki przed badaniem, bo to często ma wpływ na wyniki?
tak mi endokrynolog kazała robić badania, że po pobraniu krwi wziąć tabletkę i odczekać godzinę do jedzenia
Ale ogólnie nie odstawiałam tylko dziś rano nie wziełam tylko po pobraniuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2018, 15:54

[/url]
[/url]