Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozumiem że się boisz ale trzeba wierzyć że będzie dobrze, ja też mam chwilę zwątpienia przy każdym złym wyniku badań który dostaje ale musimy się trzymać wersji że kiedyś się wszystko odmieni na lepszean1315 wrote:Dziękuję. Ja jestem już zrezygnowana, bo przecież jeśli coś może być nie tak to na pewno będzie

wiem że to słabe pocieszenie ale proszę, nie martw się na zapas, zrobisz badanie i będzie wszystko jasne a szkoda Twoich nerwów teraz... my wierzymy że będzie ok- Ty też uwierz :*
-
Ja teraz prowadzę w aplikacji ovuview bo stronki do prowadzenia takiej jak ovufriend jeszcze nie odkryłamalex0806 wrote:Na jakiej stronce prowadzicie wykres? Bo mi na ovu kończy się abonament za 4 dni, a na razie szkoda mi 30 zł na miesiąc, muszę badania porobić.
-
MissKathy92 wrote:Rozumiem że się boisz ale trzeba wierzyć że będzie dobrze, ja też mam chwilę zwątpienia przy każdym złym wyniku badań który dostaje ale musimy się trzymać wersji że kiedyś się wszystko odmieni na lepsze
wiem że to słabe pocieszenie ale proszę, nie martw się na zapas, zrobisz badanie i będzie wszystko jasne a szkoda Twoich nerwów teraz... my wierzymy że będzie ok- Ty też uwierz :*
Dziękuję, bardzo miło to czytać :* Dobrze, że jesteście.
To trochę dziecinne, ale ja też się boję, że będzie bolało... Nie lubię bólu i mam bardzo niski próg bólowy. Do tego panikuję
-
alex0806 wrote:Mi Endo nie kazała żadnej diety stosować. Ale ja też nie mam nadwagi ani nic, nie tyję. Może to od objawów zalezy
Alex kochana rozmawiałam z 2 znajomymi chorującymi na Hashi (jedna miała w pewnym momencie TSH ok 80) i zadna z nich jakbyś na nie spojrzała nie wyglądają na takie co potrzebowałyby diety. Szczuplutkie wysokie no kurde lepiej ode mnie wyglądają
Ale obie mówiły mi ze dużo dużo lepiej sie czują odrzucając gluten niż jak go jadły w jakiejś postaci... Także nie pociesze pewnie ale moim zdaniem warto próbować dla własnego lepszego samopoczucia i zdrowia choć łatwo nie ma, zdaje sobie z tego sprawę...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
an1315 wrote:Dziękuję, bardzo miło to czytać :* Dobrze, że jesteście.
To trochę dziecinne, ale ja też się boję, że będzie bolało... Nie lubię bólu i mam bardzo niski próg bólowy. Do tego panikuję
Kochana jesteśmy tu z Toba!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Ja teraz prowadzę w aplikacji ovuview bo stronki do prowadzenia takiej jak ovufriend jeszcze nie odkryłam

Enpr polecam
Tylko tam samemu się zaznacza krechy a nie program ale dla mnie stronka genialna
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia boisz się bóluan1315 wrote:Dziękuję, bardzo miło to czytać :* Dobrze, że jesteście.
bo inaczej jest jak ktoś np złamie noge i boli a inaczej jak samemu chce się coś zrobić bolesnego właśnie typu badanie
tutaj masz czas do przemyśleń i nakręcenia się, czytasz jak inne kobiety to przechodzą i nastawiasz się na ból... To tak jak z porodem, dużo kobiet ma traumę ale też dużo miło wspomina poród
jak będzie z bólem podczas Twojego badania? Tego nie wie nikt
ale wiemy tyle że na pewno lekarz coś zadziała na ewentualny ból
-
Ooo dzięki za info- na pewno przetestujeterka wrote:Enpr polecam

Tylko tam samemu się zaznacza krechy a nie program ale dla mnie stronka genialna
-
MissKathy92 wrote:Ooo dzięki za info- na pewno przetestuje

Ja byłam zachwycona
Tylko trzeba zapamiętać hasło -ja swojego zapomniałam a nie ma opcji przywrócenia
O tyle jest to fajne ze samemu się widzi i nie liczy na program tylko oznacza samemu co bardzo dobrze wpływa na obserwacje
bardzo przejrzysta i prosta stronka
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
An kochana trzymam kciuki o czekam na relacje z hsg!!!
Alex - ja prowadze na ovuview i szczerze to tak o bylam zadowolona później już nawet temperatur nie mierxylam tylko tyle że mogłam zerknąć który to dc.
Miss ja mam niedoczynność no i wypadanie włosów zmęczenie najchętniej po pracy bym spała i ciężko mi się wstawalo. Teraz mam tsh -1.18 i całkiem inaczej sie czuje a aatartowalam z wyniku 2.32 chyba.
-
I jeszcze Wam coś napiszę.
Byliśmy na mszy jak co sobotę bo są nabożeństwa do św. Jana Pawła II. I dzisiaj poszliśmy sie pomodlić o zdrową ciążę i w ogóle. No i była taka Ewangelia Łk 1, 5-17. Tak się rozwylam mój mąż też się wzruszył normalnie nas to wgielo. To po prostu taki znak z nieba. I uznalismy że jak będzie syn i wszystko będzie dobrze to będzie miał na imię Jan.☺ Przepraszam za te wypociny ale musiałam się wygadać.
Ps. Dzisiaj wzięłam pierwsze zastrzyki przepisane przez gina. Przy clexane wylam z bólu nie wiem jak wytrzymam tyle dni ich brania.
Magdaa21 lubi tę wiadomość

-
alex0806 wrote:Dzięki, przetestuję
Bo mnie wnerwia to ovu, za dużo kasy chcą za durny wykres.
Nie dziwie się. Ja jak wrócę do obserwacji to też nie tutaj płatnie bo mi szkoda 30zł miesięcznie będzie. Na szczęście z wami mogę zostać za darmo
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dzięki Puchatkowa, ja też się poryczalampanipuchatkowa wrote:I jeszcze Wam coś napiszę.
Byliśmy na mszy jak co sobotę bo są nabożeństwa do św. Jana Pawła II. I dzisiaj poszliśmy sie pomodlić o zdrową ciążę i w ogóle. No i była taka Ewangelia Łk 1, 5-17. Tak się rozwylam mój mąż też się wzruszył normalnie nas to wgielo. To po prostu taki znak z nieba. I uznalismy że jak będzie syn i wszystko będzie dobrze to będzie miał na imię Jan.☺ Przepraszam za te wypociny ale musiałam się wygadać.
Ps. Dzisiaj wzięłam pierwsze zastrzyki przepisane przez gina. Przy clexane wylam z bólu nie wiem jak wytrzymam tyle dni ich brania.
-
panipuchatkowa wrote:I jeszcze Wam coś napiszę.
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej dziewczyny,
Miss, na chorobach tarczycy i dietach się nie znam więc nie pomogę, ale trzymam kciuki żeby Ci się poukladalo to wszystko.
-
Alex, trzymam kciuki żeby okres przyszedł
-
Panipuchatkowa, piękny jest ten fragment Ewangelii, pamiętam jak go sluchalismy w okolicach adwentu - daje do myślenia
-
Ja zmęczona, padam dzisiaj już. Dzień na początku średni, trochę zmarzlam, ale zakończenie bardzo miłe
dobranoc