Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka na szczęście tylko nerwów i czasu. Luxmed mam w pakiecie, i tak za niego płacę (a właściwie mężowi ściągają z wypłaty).
Może skorzystam tyle, że spróbuję na czacie medycznym poprosić położną o skierowanie na progesteron i betę
Nie muszę jej pisać wszystkiego. Wtedy bym chociaż tyle zaoszczędziła.
Powiem Wam, że teraz widzę taką ogromną różnicę między LX a moim ginekologiem. Niesamowite, a niby to prywatne i to prywatne. Chociaż LX dla mnie w tym momencie jest płatnym NFZ. Podejście i zaangażowanie lekarzy to jakaś kpina.
I prawda jest taka, że chcąc się leczyć muszę zapłacić.
-
U mnie też pakiet ż pracy męża, ale jestem bardzo zadowolona. I lekarze super i terminy do specjalistów w miarę przystępne. Np do alergologa czekam miesiąc a nie rok
I wszystkie badania jakie chce to lekarz wypisze, a później są na to skierowanie darmowe.
U mnie to jednak fałszywy alarm był, zero objawów dzisiaj. Plusem jest że mogę dalej korzystać z męża;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:U mnie też pakiet ż pracy męża, ale jestem bardzo zadowolona. I lekarze super i terminy do specjalistów w miarę przystępne. Np do alergologa czekam miesiąc a nie rok
I wszystkie badania jakie chce to lekarz wypisze, a później są na to skierowanie darmowe.
U mnie to jednak fałszywy alarm był, zero objawów dzisiaj. Plusem jest że mogę dalej korzystać z męża;p
Zawsze jakiś plus z,całej sytuacji sie znalazł
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:U mnie też pakiet ż pracy męża, ale jestem bardzo zadowolona. I lekarze super i terminy do specjalistów w miarę przystępne. Np do alergologa czekam miesiąc a nie rok
U mnie to jednak fałszywy alarm był, zero objawów dzisiaj. Plusem jest że mogę dalej korzystać z męża;p
Na terminy nie narzekam, chociaż w Krakowie szybkie terminy zazwyczaj są do lekarzy z ocenami na znanymlekarzu oscylującymi w granicy 3-3,5. Do dobrych się długo czeka. My mamy jeszcze tyle dobrego, że część badań mogę zrobić bezpłatnie bez skierowania (ale to głównie te podstawowe, morfologia, mocz i coś jeszcze) i mamy w umowie gwarancję konsultacji specjalistycznej do 48 albo 72 godzin od zgłoszenia na infolinię. Więc w pilnej sprawie zawsze ktoś nas przyjmie. -
panipuchatkowa wrote:My robimy pizze i idziemy kibicowac do sąsiadów. Zmeczylam się głupim gnieceniem ciasta.

To wcale nie jest takie głupie... Gniecenie ciasta to porządna robota... Ja akurat do tego mezula zaganiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2018, 18:58
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Panipuchatkowa, na początku męczy nawet robienie kanapek
dosłownie wszystko
potem za to więcej energii będzie 
My będziemy mecz oglądać, ale pewnie jednym okiem bo się mega wkrecilismy w puzzle
Puzzle
jakie?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
My też robimy pizzę i będziemy jednym okiem kibicować pewnie
dzisiaj mamy dzień miziania i lenistwa ;p mój mąż już chyba ma mnie dość a ja niedomiziana jestem 
Byliśmy na spacerze, troszeczkę się ociepliło to można pochodzić.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
panipuchatkowa wrote:Jakie świetne puzzle!!! My lubimy bardzo eurobuisness ten stary najlepszy.
Magda no masz racje z tym meczeniem..
My też mamy ten stary eurobuisness, ale jest już strasznie zmaltretowany
Plansza plastrem posklejana, bo się już ledwo trzymała

28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)