Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka chciałabym napisać że się nie nastawiam ale dobrze wszystkie wiemy że to nieprawda ;D

Zwłaszcza że czuję jakieś dziwne kłucia w podbrzuszu.

Najgorsze jest to że mi w okresie owulacji wywala syfki na brodzie i słabo wyglądam :/ Jak nastolatka

• terka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an1315 wrote:
    Terka chciałabym napisać że się nie nastawiam ale dobrze wszystkie wiemy że to nieprawda ;D

Zwłaszcza że czuję jakieś dziwne kłucia w podbrzuszu.

Najgorsze jest to że mi w okresie owulacji wywala syfki na brodzie i słabo wyglądam :/ Jak nastolatka

Jesli tylko na czas owulacji to nie ma zle ;)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mecz to faktycznie masakra była. W połowie poszliśmy z mężem do łóżka i oglądaliśmy Kobiety mafii, lepsza akcja niż w tym meczu ;p
    Ja się zbieram na spacer z psem i o 10 do dentysty ide.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • terka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    Hej dziewczyny. Mecz to faktycznie masakra była. W połowie poszliśmy z mężem do łóżka i oglądaliśmy Kobiety mafii, lepsza akcja niż w tym meczu ;p
    Ja się zbieram na spacer z psem i o 10 do dentysty ide.

Haha mam wrażenie że wszystko było ciekawsze od wczorajszego meczu :P
    Powodzenia i mało bólu na wizycie ;)

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex powodzenia u dentysty!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U tego dentysty bólu nie ma, polecam :)
    Jeszcze o 12 mam spotkanie z mamą dziecka z grupy, które poszło do przedszkola ale się nie nadaje jeszcze i chcą to cofnąć do żłobka a mama nie chce. I mi kazały przyjść na rozmowę z nią;/ nie miałam jak się wykręcić i muszę isc

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :-)
    Alex to powodzenia.
    An wygląd jak nastolatka to nawet fajnia sprawa :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    U tego dentysty bólu nie ma, polecam :)
    Jeszcze o 12 mam spotkanie z mamą dziecka z grupy, które poszło do przedszkola ale się nie nadaje jeszcze i chcą to cofnąć do żłobka a mama nie chce. I mi kazały przyjść na rozmowę z nią;/ nie miałam jak się wykręcić i muszę isc

Ale dlaczego kazaly? Z jakiej racji jak Ty jesteś na L4 masz przychodzić i czemu akurat Ty?

• alex0806 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzisz, tak sobie wymyśliły i mam przyjść bo ja znam tego chłopca od 2 lat i mogę powiedzieć jak funkcjonował. Nie wiem czemu nie mogą tego za tydzień zrobić jak będę w pracy... zadzwoniła do mnie z zaskoczenia i nie wymyśliłam powodu żeby nie iść. A l4? Co to ich obchodzi. Pójdę z szacunku dla tej mamy i Emila.

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh Alex masz stalowe nerwy do tych swoich kierowniczek.

3i49krhm19wid3ce.png
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss a co u Ciebie?

Nie było jej chyba u nas wczoraj?

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, masakra w tej Twojej pracy..

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    No widzisz, tak sobie wymyśliły i mam przyjść bo ja znam tego chłopca od 2 lat i mogę powiedzieć jak funkcjonował. Nie wiem czemu nie mogą tego za tydzień zrobić jak będę w pracy... zadzwoniła do mnie z zaskoczenia i nie wymyśliłam powodu żeby nie iść. A l4? Co to ich obchodzi. Pójdę z szacunku dla tej mamy i Emila.

Ale Ty nie masz obowiązku żadnego tłumaczyć się a ona nie ma prawa do Ciebie w takiej sprawie dzwonić podczas gdy Ty jesteś na zwolnieniu.
    "Jestem na L4" i koniec gadki powinno być...

Za tydzień jesteś już w pracy, przecież to nie jest zapewne aż tak pilne terminowo ze akurat dzisiaj musisz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:16

• an1315 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:

Alex wcale nie musiałaś się zgadzać żeby przyjść. Beznadziejne warunki tam masz :(

• terka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorki alex, mam nadzieję ogromną że się nie obrazisz za to co napiszę.
    Ale troszkę się już nie dziwię tej babce że was tak traktuje. Absolutnie nie popieram! Ale nie dziwię. Skoro sobie pozwalacie na takie traktowanie to czemu miałaby tego nie wykorzystać? Powtarzam - nie popieram absolutnie takiego zachowania... Ale skoro wy siebie w tej pracy nie szanujecie to dlaczego ona ma to robić skoro jej szacunek pracownika nie na rękę i nie po drodze? Widzi że może zrobić wszystko i na wszystko się zgadzacie to idzie w to dalej...
    Sorki, mam nadzieję że nie urazi Cię to bardzo, nie mam zamiaru Ciebie obrazić tylko właśnie za Toba jestem bardzo i dlatego mnie to tak wkurza...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 11:28

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie tak to jest w takich placówkach. W ogóle ciężko cokolwiek sobie czasami zaplanować. Na umowie masz np 25h więc nie raz chciałoby się po wyjściu z pracy rzucić wszystko a tu jest milion różnych innych obowiązków związanych z pracą na głowie bo przecież obowiązuje Cię 40h etat pracy... i nieważne, że jak się to wszystko zsumuje to czasem wychodzi więcej

felkdcimq0ye506j.png[/url]
    oar83e3k8h9orfzf.png[/url]
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an1315 wrote:
    Miss a co u Ciebie?

Nie było jej chyba u nas wczoraj?
    Hej hej :)
    Ja wczoraj się wyłączylam totalnie :) do południa oglądałam serial, później jak mąż wrócił z pracy to pojechaliśmy do teścia z życzeniami z okazji Dnia ojca i jakoś dzień zleciał :)
    Za to dziś u mnie tragedia :( strasznie się stresuje tą dzisiejszą wizytą u gina, żołądek mnie od rana boli i mam ochotę się porzygać z nerwow ;( boje sie ze bedzie duzo bab dzis i mnie w ogole nie przyjmie :/ boję się że nie zrobi cytologii i powie że w ogóle nie mamy szans na dziecko z takim nasienie... chyba w tym cyklu nawet owu nie miałam bo jakoś tempka niby wzrosla ale jakoś słabo a do tego chyba ten miesiąc będzie stracony bo tylko w sobotę w dzień było <3 a to był 12dc :/ dziś po wizycie jeszcze pewnie podziałamy o ile coś na usg wyjdzie... No kurde brak mi sił na ten tydzień mimo że już w następnym urlop, powinnam się cieszyć ale bardzo się stresuje dzisiejszą wizytą i jutrzejszą u endo też :(
    Do tego wczoraj się pozalilam swojej przyjaciółce że nic nie wychodzi to mi dowalila że jej kuzynka zaszła w ciąże :/ też brali ślub w tamtym roku i się starali od razu po ślubie ale też jakieś problemy mieli z tego co mi wiadomo ale udało im się już :/ ach niby fajnie, bo znam te dziewczynę i życzę jej jak najlepiej ale tak mi serce zabolało jak się dowiedziałam o ciąży że aż się poryczalam :( na szczęście mąż nie widział tego bo by pomyślał że jakaś nienormalna jestem :/
    Aj ciężkie to wszystko :( mam nadzieję że przynajmniej dziś u gina się dowiem wszystkiego i o nic nie zapomnę zapytać... znając mnie i tak zapomnę :(

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam jeszcze opisać sytuację, która mnie dzisiaj spotkała. Jestem dumna z tego naszego młodego pokolenia. Szłam do piekarni i starsza pani z laską przewróciła się na ulicy tak, że upadła. Od razu do niej podbiegłam pomogłam jej wstać. Z auta wybiegł młody chłopak który podszedł, zapytałam tej Pani czy daleko idzie bo mogę ją odprowadzić, powiedziała, że do lekarza szła. Ten młody chłopak wziął starszą panią pod rękę i zawiózł swoim autem do lekarza.

Magdaa21, an1315 lubią tę wiadomość

felkdcimq0ye506j.png[/url]
    oar83e3k8h9orfzf.png[/url]
  • terka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Chciałam jeszcze opisać sytuację, która mnie dzisiaj spotkała. Jestem dumna z tego naszego młodego pokolenia. Szłam do piekarni i starsza pani z laską przewróciła się na ulicy tak, że upadła. Od razu do niej podbiegłam pomogłam jej wstać. Z auta wybiegł młody chłopak który podszedł, zapytałam tej Pani czy daleko idzie bo mogę ją odprowadzić, powiedziała, że do lekarza szła. Ten młody chłopak wziął starszą panią pod rękę i zawiózł swoim autem do lekarza.

Super zachowanie chłopaka!
    Co do Ciebie, uważałabym z dźwiganiem kogoś :) wiem ze to odruch ale wiesz... ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 25 czerwca 2018, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Hej hej :)
    Ja wczoraj się wyłączylam totalnie :) do południa oglądałam serial, później jak mąż wrócił z pracy to pojechaliśmy do teścia z życzeniami z okazji Dnia ojca i jakoś dzień zleciał :)
    Za to dziś u mnie tragedia :( strasznie się stresuje tą dzisiejszą wizytą u gina, żołądek mnie od rana boli i mam ochotę się porzygać z nerwow ;( boje sie ze bedzie duzo bab dzis i mnie w ogole nie przyjmie :/ boję się że nie zrobi cytologii i powie że w ogóle nie mamy szans na dziecko z takim nasienie... chyba w tym cyklu nawet owu nie miałam bo jakoś tempka niby wzrosla ale jakoś słabo a do tego chyba ten miesiąc będzie stracony bo tylko w sobotę w dzień było <3 a to był 12dc :/ dziś po wizycie jeszcze pewnie podziałamy o ile coś na usg wyjdzie... No kurde brak mi sił na ten tydzień mimo że już w następnym urlop, powinnam się cieszyć ale bardzo się stresuje dzisiejszą wizytą i jutrzejszą u endo też :(
    Do tego wczoraj się pozalilam swojej przyjaciółce że nic nie wychodzi to mi dowalila że jej kuzynka zaszła w ciąże :/ też brali ślub w tamtym roku i się starali od razu po ślubie ale też jakieś problemy mieli z tego co mi wiadomo ale udało im się już :/ ach niby fajnie, bo znam te dziewczynę i życzę jej jak najlepiej ale tak mi serce zabolało jak się dowiedziałam o ciąży że aż się poryczalam :( na szczęście mąż nie widział tego bo by pomyślał że jakaś nienormalna jestem :/
    Aj ciężkie to wszystko :( mam nadzieję że przynajmniej dziś u gina się dowiem wszystkiego i o nic nie zapomnę zapytać... znając mnie i tak zapomnę :(

Miss kochanie nie nakręcaj sie bardzo Cie proszę...
    Jesli ustalili Ci termin to Cie przyjmie, na pewno nie powie ze nie macie żadnych szans... Owu moze sie przesunąć od stresu, często tak jest.
    Koleżankę bym ochrzaniła, widzi że masz problem, wie bo jej powiedziałaś i taki tekst. Ok rozumiem że chciala sie pochwalić swoja wiedza nt koleżanki ale mogłaby w innym terminie.
    Maz na pewno nie uznałby Cie za wariatkę! Nie ma co ukrywać emocji przed mężem, naprawdę nie warto... Jesteście w tym razem także bądźcie naprawdę we wszystkim razem...
    O której masz wizytę?

‹‹ 1265 1266 1267 1268 1269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ