Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie wiele razy jak zastanawiałam się co bym zrobiła w takiej sytuacji to myślałam, że nie chciałabym się w ogóle w takiej znaleźć. Nie wiem jak pomóc, co się wtedy robi. Ale kiedy już przychodzi taka chwila to człowiek nawet nie myśli tylko działa. Ta Pani była bardzo drobniutka, bardziej wstała o własnych siłach.
[/url]
[/url] -
nati1992 wrote:Właśnie wiele razy jak zastanawiałam się co bym zrobiła w takiej sytuacji to myślałam, że nie chciałabym się w ogóle w takiej znaleźć. Nie wiem jak pomóc, co się wtedy robi. Ale kiedy już przychodzi taka chwila to człowiek nawet nie myśli tylko działa. Ta Pani była bardzo drobniutka, bardziej wstała o własnych siłach.
A no to w porządku
Nie no ja kiedyś tez czekałam zeby zobaczyć czy ktoś zareaguje w podobnej sytuacji. Pierwszy odruch mialam podobny ale powstrzymałam sie (a właściwie to brzuch mnie powtrzymał
) dla dobra dziecka bp drobniutka ta osoba nie była...
Najwyżej zaczęłabym sie drzec żeby ktoś pomógł albo zaczepiła kogoś konkretnego (zeby nie bylo efektu "ktos inny na pewno pomoże" ) zeby pomógł bo ja nie mam jak... Ale dwóch facetów pomogło wiec wszystko w porządku
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Nati, Miss trzymam kciuki za wizyty

Powiem Wam że powoli ta znieczulica ludzka odchodzi, jak ja byłam chyba w 10t ciąży to było mi mega niedobrze i kucnelam na chodniku obok lampy, a mój M poleciał do sklepu obok po cole to 2 osoby się mną zainteresowały
aż się zdziwiłam
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
terka wrote:A no to w porządku

Nie no ja kiedyś tez czekałam zeby zobaczyć czy ktoś zareaguje w podobnej sytuacji. Pierwszy odruch mialam podobny ale powstrzymałam sie (a właściwie to brzuch mnie powtrzymał
) dla dobra dziecka bp drobniutka ta osoba nie była...
Najwyżej zaczęłabym sie drzec żeby ktoś pomógł albo zaczepiła kogoś konkretnego (zeby nie bylo efektu "ktos inny na pewno pomoże" ) zeby pomógł bo ja nie mam jak... Ale dwóch facetów pomogło wiec wszystko w porządku
Ja pewnie też bym się powstrzymała gdybym nie zapomniała o tym, że jestem w ciąży
[/url]
[/url] -
nati1992 wrote:Ja pewnie też bym się powstrzymała gdybym nie zapomniała o tym, że jestem w ciąży

Uwierz mi ze będziesz zapominać jeszcze długo
O mężu nie wspomnę. On do tej pory zapomina sie! Nie mam pojęcia jak to robi
ale tak jest
stwierdził ostatnio ze to tak szybko sie zmienia i zanim dojdzie to do niego to juz nie będę w ciazy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Nati, Miss trzymam kciuki za wizyty

Powiem Wam że powoli ta znieczulica ludzka odchodzi, jak ja byłam chyba w 10t ciąży to było mi mega niedobrze i kucnelam na chodniku obok lampy, a mój M poleciał do sklepu obok po cole to 2 osoby się mną zainteresowały
aż się zdziwiłam 
Znieczulica na starsze osoby przeszła

Byliśmy ostatnio w biedronce (tam kolejka kobiet w ciazy nie obowiązuje -zapamiętać babeczki jeśli któraś chodzi) i babeczka taka starsza czeka przed nami potem wychodzi z kolejki i czeka na otwarcie drugiej kasy (ja też, maz w kolejce ale nie ma jak sie przecisnąć i on nie lubi tak
zamiast korzystać woli czekać
) i jal stanęłam to ona nagle ze przecież przed nami była to jej mowie ze jakbyśmy sie uparli to wogole bez kolejki moglibyśmy iść. To ona ze dobra dobra. I potem otworzyli ta druga kase to sie wcisnęła do niej pierwsza przeciskając sie przez ten mój wielki brzuch bo ona ma tylko kilka rzeczy! To stanęliśmy za nią już, co zrobić. A ta sie przeciska od kolejki bo na polkach zaraz przed kasa jajka zostawiła
zakręcona wredna babka 
Kasjerka na mnie spojrzała juz chyba nie chciala awantury robić (faktycznie miała razem z tymi jajkami z 3-4 rzeczy)... Mialam ochotę ja tym balonem wielkim walnąć jak sie tak przeciskała w ta i nazot
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2018, 12:29
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mam nadzieję że po jutrzejszej wizycie nakrecanie się mi przejdzieterka wrote:Miss kochanie nie nakręcaj sie bardzo Cie proszę...
Jesli ustalili Ci termin to Cie przyjmie, na pewno nie powie ze nie macie żadnych szans... Owu moze sie przesunąć od stresu, często tak jest.
Koleżankę bym ochrzaniła, widzi że masz problem, wie bo jej powiedziałaś i taki tekst. Ok rozumiem że chciala sie pochwalić swoja wiedza nt koleżanki ale mogłaby w innym terminie.
Maz na pewno nie uznałby Cie za wariatkę! Nie ma co ukrywać emocji przed mężem, naprawdę nie warto... Jesteście w tym razem także bądźcie naprawdę we wszystkim razem...
O której masz wizytę?
bo narazie nie wiem co myśleć, nie wiem na czym stoję i zupełnie nic nie wiem
wizytę mam dopiero o 19 ale pewnie się przesunie jeszcze później
-
MissKathy92 wrote:Mam nadzieję że po jutrzejszej wizycie nakrecanie się mi przejdzie
bo narazie nie wiem co myśleć, nie wiem na czym stoję i zupełnie nic nie wiem
wizytę mam dopiero o 19 ale pewnie się przesunie jeszcze później 
Tez mam taka nadzieję...
Bo zwariujesz nam tutaj babeczko! A daleko mam zeby Cię trząsnąć...
Nie moze byc tak zle jak myślisz i mówisz! Po prostu nie moze
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tylko nadzieja mi zostałaterka wrote:Tez mam taka nadzieję...
Bo zwariujesz nam tutaj babeczko! A daleko mam zeby Cię trząsnąć...
Nie moze byc tak zle jak myślisz i mówisz! Po prostu nie moze
mam nadzieję że gin mnie dziś trochę uspokoi, że faktycznie nie jest tak źle jak myślę
-
Ostatnio wydawał się być w porządkuterka wrote:A ja że masz normalnego gina

wszystko wyjaśnił mi, o wszystko mogłam zapytać... widać że chce pomóc a nie zaszkodzić
od razu powiedział że nie mam pcos, gdzie poprzedni od razu bez badań stwierdził że mam
teraz sobie zapisałam wszystkie pytania, dużo ich nie ma ale zawsze coś z głowy wyleci jak nie zapisze
-
MissKathy92 wrote:Ostatnio wydawał się być w porządku
wszystko wyjaśnił mi, o wszystko mogłam zapytać... widać że chce pomóc a nie zaszkodzić
od razu powiedział że nie mam pcos, gdzie poprzedni od razu bez badań stwierdził że mam
teraz sobie zapisałam wszystkie pytania, dużo ich nie ma ale zawsze coś z głowy wyleci jak nie zapisze 
Super! Mialam proponować żebyś sobie zapisała ale widzę sama na to wpadłaś
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Tylko nadzieja mi została
mam nadzieję że gin mnie dziś trochę uspokoi, że faktycznie nie jest tak źle jak myślę 
Kochana nie jest na pewno :* jestem pewna że gin po pierwsze Cię przyjmie a po drugie uspokoi
W którym dniu cyklu jesteś? Możliwe że temperatura pójdzie jeszcze do góry
-
Mam tylko 3 problemy więc zapisałam i szybko zapamiętałamterka wrote:Super! Mialam proponować żebyś sobie zapisała ale widzę sama na to wpadłaś

po pierwsze receptą na leki i czy dalej muszę brać metformax, drugie: cytologia - czy da się zrobić, jeśli nie i dalej mam infekcje, poproszę o jakieś lepsze leki lub skiero na dokładne badania, no i ostatnia rzecz wyniki męża
w międzyczasie wyjdzie czy jestem przed, w trakcie czy po owu, czy w ogóle była
-
Dziękuję za pocieszenie :*an1315 wrote:Kochana nie jest na pewno :* jestem pewna że gin po pierwsze Cię przyjmie a po drugie uspokoi

W którym dniu cyklu jesteś? Możliwe że temperatura pójdzie jeszcze do góry
Ja dziś mam 14dc, więc teoretycznie powinnam być po lub w trakcie owu i tak właśnie się czuje... Bo jajnik mnie bolał cała sobotę, a temperatura już teoretycznie wyższa jest ale słabo w górę podskoczyła -
MissKathy92 wrote:Dziękuję za pocieszenie :*
Ja dziś mam 14dc, więc teoretycznie powinnam być po lub w trakcie owu i tak właśnie się czuje... Bo jajnik mnie bolał cała sobotę, a temperatura już teoretycznie wyższa jest ale słabo w górę podskoczyła
Nie zawsze temperatura od razu strzela w górę!
Czasem rośnie i rośnie powoli ale sukcesywnie
Az ciekawa jestem co Ci powie
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tak, ja wiem że tą tempke czasem trzeba traktować z przymrużeniem oka i po prostu działaćan1315 wrote:Miss ja w sobotę miałam owulację, przy temperaturze płaskiej jak stół. W niedzielę poszła lekko do góry a dziś już konkret. Także wszystko możliwe ;*
tylko u nas w tym cyklu z tym działaniem kiepsko bo tylko 12dc było i no dziś spróbujemy ale to zależy od wyniku usg