Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Rany, jak mi to przeziębienie nie odpuści to chyba w piątek muszę iść do lekarza

Próbowałam dziś prasować (nie to, że zrobiło mi się słabo na samą myśl o ilości rzeczy bo nie prasowałam chyba od miesiąca
), ale nie dałam rady bo od razu mi się robiło duszno, jeszcze ta para z żelazka, nos zatkany, no nie da się. Więc tylko ogarnęłam z grubsza dom i mogę się lenić - stan zdrowia to usprawiedliwia
-
an1315 wrote:Rany, jak mi to przeziębienie nie odpuści to chyba w piątek muszę iść do lekarza

Próbowałam dziś prasować (nie to, że zrobiło mi się słabo na samą myśl o ilości rzeczy bo nie prasowałam chyba od miesiąca
), ale nie dałam rady bo od razu mi się robiło duszno, jeszcze ta para z żelazka, nos zatkany, no nie da się. Więc tylko ogarnęłam z grubsza dom i mogę się lenić - stan zdrowia to usprawiedliwia 
Trzeba bylo do żelazka sobie olejek wlać dodatkowo i inhalacje przy okazji robić przy prasowaniu
A tak poważnie, no jak Ci nie przejdzie to pewnie lekarz będzie potrzebny...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Trzeba bylo do żelazka sobie olejek wlać dodatkowo i inhalacje przy okazji robić przy prasowaniu

A tak poważnie, no jak Ci nie przejdzie to pewnie lekarz będzie potrzebny...
Inhaluję się amolem
Ale nie chcę na weekend zostać z przeziębieniem. -
an1315 wrote:Inhaluję się amolem

Ale nie chcę na weekend zostać z przeziębieniem.
Do weekendu proszę wyzdrowieć!
Nie ma chorowania w weekendy! To wbrew wszelkim prawom weekendowym!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
an1315 wrote:Rany, jak mi to przeziębienie nie odpuści to chyba w piątek muszę iść do lekarza

W takim razie leń się, wypoczywaj i kuruj się-dużo zdrówkaStarania o drugie dziecko -
No niefajniefaj, napisał im wiadomość zwrotną żeby mi wyjaśnili jak to możliwe że się "wyrwalo" skoro karta była wyjmowana gdy pojawił się problem i że domyślam się że to nie jest gniazdo jednorazowego użytku i jest opcja wymiany kart. Zobaczę co mi odpowiedzą.terka wrote:Kasia przykro mi nie pomogę z reklamacja... Niefajnie postapili...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:03
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex0806 wrote:Nieśmiało stwierdzam, że okres się rozkręca
Wzdęło mnie, plamienie od rana nieprzerwane, brzuch też boli i plecy. Byleby znowu nie ustało
Bo już chcę rozpocząć CLO...
Najwyższa pora! Ma przyjść raz a porządnie i później odejść na 9 miesiący
-
Kaassiia wrote:No niefajniefaj, napisał im wiadomość zwrotną żeby mi wyjaśnili jak to możliwe że się "wyrwalo" skoro karta była wyjmowana gdy pojawił się problem i że domyślam się że to nie jest gniazdo jednorazowego użytku i jest opcja wymiany kart. Zobaczę co mi odpowiedzą.
Nie odpuszczaj im, bo oni zawsze problemy na początku robią, sprawdzają w ten sposób klienta.
Mam sklep internetowy więc coś o tym wiem
Ale nie jestem wredna, nie robię problemów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2018, 19:36
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Nie odpuszczaj im, bo oni zawsze problemy na początku robią, sprawdzają w ten sposób klienta.
Mam sklep internetowy więc coś o tym wiem
Ale nie jestem wredna, nie robię problemów
Andi dzięki, zobaczę co mi odpisze na wiadomość zwrotną. Zabawne jest jeszcze to że grożą kara za przechowywanie sprzętu w razie gdyby musieli go przytrzymać np jak bym nie odzywał się
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kaassiia wrote:Andi dzięki, zobaczę co mi odpisze na wiadomość zwrotną. Zabawne jest jeszcze to że grożą kara za przechowywanie sprzętu w razie gdyby musieli go przytrzymać np jak bym nie odzywał się
Pogrywają sobie, profesjonaliście nigdy nie straszą na początku bo w ten sposób nigdy się pomyślnie sprawy nie załatwi także jacys amatorzy.Starania o drugie dziecko