SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Andii Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Jasne że chciałabym juz wiedzieć czy jeat serduszko i w ogóle ale na razie jestem cierpliwa.:D a to juz będzie chyba 8t+4d.

W ciąży trzeba nauczyć sie cierpliwośći :) Później ta cierpliwość do dziecka się przydaje :)

Starania o drugie dziecko
  • terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia-wiem że każdy by chciał znać przyszłość ;)
    Tylko problem w tym ze nikt nam takowej nie przedstawi prawdziwej :D
    Ale wiadomo, chciałoby się :)

Tak, to co robimy tworzy także naszą przyszłość :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Ja na oddziale. Za pół godziny wypis. Miałam zrobione USG na którym pięknie widać dzidzie, pierwszy raz słyszałam też serduszko.

Świetna wiadomość!

• an1315 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dziewczyny dzisiaj rano robilam hcg i mam wynik - 14239.0 - chyba dobrze?:)

Bardzo piękny wynik ;) doczekasz się serduszka już niedługo ;*

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.☺❤

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati super wiadomość :D na pewno to mega uczucie slyszec serduszko swego dziecka pierwszy raz <3

Puchatkowa świetna beta :D rosnijcie zdrowo <3 I cierpliwie czekaj na wizytę :)

Co do cyganek, ja raz dałam się nabrać, zaczepila mnie i zapytała o drogę na dworzec autobusowy to ja jako dobra i życzliwa osoba wytlumaczylam, to ta powiedziała że w zamian mi powrózy... No i coś tam powiedziała z ręki i mówi że jak ma się spełnić to mam dac jej 10zl i że ona potrzyma i odda... więc dałam a później już nie chciała oddać i mówiła że jeśli chce szczęśliwie żyć to musi zatrzymać te dyche... to ja jej nawrzucalam, zagrozilam że wezwe policję, ona oddała kasę i uciekła :D czasem ją widuje na mieście ale omija mnie szerokim łukiem :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Nati super wiadomość :D na pewno to mega uczucie slyszec serduszko swego dziecka pierwszy raz <3

Co do cyganek, ja raz dałam się nabrać, zaczepila mnie i zapytała o drogę na dworzec autobusowy to ja jako dobra i życzliwa osoba wytlumaczylam, to ta powiedziała że w zamian mi powrózy... No i coś tam powiedziała z ręki i mówi że jak ma się spełnić to mam dac jej 10zl i że ona potrzyma i odda... więc dałam a później już nie chciała oddać i mówiła że jeśli chce szczęśliwie żyć to musi zatrzymać te dyche... to ja jej nawrzucalam, zagrozilam że wezwe policję, ona oddała kasę i uciekła :D czasem ją widuje na mieście ale omija mnie szerokim łukiem :D

Haha nieźle :D

Ja jak mieszkałam w Katowicach była tam taka jedna pod kościołem i zaczepiała ludzi ;)
    W Gliwicach nie spotykam jakos specjalnie Cyganów (raz wiedziałam większa grupę ale to tyko dlatego ze poszłam na imprezę/ koncert Romów :P ) więc nie mam okazji spotkać sie z nimi ;)
    Za to świadków jehowych mam co dwa kroki :P ale nie chodzą nie zaczepiają tylko stoją z tymi swoimi gazetkami ;)

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to cudowne uczucie, jeszcze to USG mam lepsze, ładniej widać i w poniedziałek miał 11,9 a dzisiaj 14,9 czyli pięknie rośnie. Odebrałam już część wyników z morfologii i moczu, wszystko jest ok a resztę będę miała w poniedziałek.

terka lubi tę wiadomość

felkdcimq0ye506j.png[/url]
    oar83e3k8h9orfzf.png[/url]
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dziewczyny dzisiaj rano robilam hcg i mam wynik - 14239.0 - chyba dobrze?:)

piękny wynik, cudna wiadomość ;)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, ja w klasie miałam 6 osób świadków Jehowy. Masakra, szkoda mi było tych dzieci.. U nas akurat chodzą czasem ale my zawsze stanowcze nie :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:

O cyganach to można by niezłą komedię nakręcić :D

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha za 2zł ja byłam u cyganki za 20zł :p Ogólnie to wszyscy do niej chodzili, ludzie z innych miast też to sobie myślę a pójdę co mi szkodzi xD

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuurde ja sie boje takich rzeczy. Cyganki jakieś wróżby. To nie moje klimaty.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Kuurde ja sie boje takich rzeczy. Cyganki jakieś wróżby. To nie moje klimaty.☺

Też sie takich rzeczy boję :)
    Na FB jest taka popularna kobieta która wrózy, czesto ją na grupach widzę, kasę niezłą na tym ma a chetnych jest naprawde duzo więc jak widac ludzie mają taka potrzebę wybiegania w przyszłość :)

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak nie krytykuje tego bo każdy robi to co uważa za słuszne.☺ jeah jade do domu!

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Też sie takich rzeczy boję :)
    Na FB jest taka popularna kobieta która wrózy, czesto ją na grupach widzę, kasę niezłą na tym ma a chetnych jest naprawde duzo więc jak widac ludzie mają taka potrzebę wybiegania w przyszłość :)

Tak ludzie chcą wiedzieć co będzie, ale gdyby tak miało być i byłoby to dobre to by wiedzieli sami przyszłość nie przez pośredników. Widać to nie jest dobre żeby tak było...

• terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    No tak nie krytykuje tego bo każdy robi to co uważa za słuszne.☺ jeah jade do domu!

I błogie lenistwo? ;)

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak!

terka lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też za chwilę lenistwo :)
    Zrobiło się tak ciepło że się rozpuszcza.

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może wiecie jak to jest z reklamacjami internetowymi?
    Bo ja zgłosiłem reklamację owszem przyjęli odesłałem sprzęt mowa o telefonie sprawdzili i odpisali że wada jest mechaniczna a problemem był odczyt karty SIM mąż myślał że to problem z kartą ale nie bo moja też nie działała i dodatkowo się resetowal ot tak sam. Więc nie uznali reklamacji zaproponowali utylizacje lub odesłanie na nasz koszt kpina tel nawet pół roku nie ma

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
‹‹ 1283 1284 1285 1286 1287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ