Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • Andii Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Jasne że chciałabym juz wiedzieć czy jeat serduszko i w ogóle ale na razie jestem cierpliwa.:D a to juz będzie chyba 8t+4d.

W ciąży trzeba nauczyć sie cierpliwośći :) Później ta cierpliwość do dziecka się przydaje :)

Starania o drugie dziecko
  • terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia-wiem że każdy by chciał znać przyszłość ;)
    Tylko problem w tym ze nikt nam takowej nie przedstawi prawdziwej :D
    Ale wiadomo, chciałoby się :)

Tak, to co robimy tworzy także naszą przyszłość :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nati1992 wrote:
    Ja na oddziale. Za pół godziny wypis. Miałam zrobione USG na którym pięknie widać dzidzie, pierwszy raz słyszałam też serduszko.

Świetna wiadomość!

• an1315 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dziewczyny dzisiaj rano robilam hcg i mam wynik - 14239.0 - chyba dobrze?:)

Bardzo piękny wynik ;) doczekasz się serduszka już niedługo ;*

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

• panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.☺❤

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati super wiadomość :D na pewno to mega uczucie slyszec serduszko swego dziecka pierwszy raz <3

Puchatkowa świetna beta :D rosnijcie zdrowo <3 I cierpliwie czekaj na wizytę :)

Co do cyganek, ja raz dałam się nabrać, zaczepila mnie i zapytała o drogę na dworzec autobusowy to ja jako dobra i życzliwa osoba wytlumaczylam, to ta powiedziała że w zamian mi powrózy... No i coś tam powiedziała z ręki i mówi że jak ma się spełnić to mam dac jej 10zl i że ona potrzyma i odda... więc dałam a później już nie chciała oddać i mówiła że jeśli chce szczęśliwie żyć to musi zatrzymać te dyche... to ja jej nawrzucalam, zagrozilam że wezwe policję, ona oddała kasę i uciekła :D czasem ją widuje na mieście ale omija mnie szerokim łukiem :D

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Nati super wiadomość :D na pewno to mega uczucie slyszec serduszko swego dziecka pierwszy raz <3

Co do cyganek, ja raz dałam się nabrać, zaczepila mnie i zapytała o drogę na dworzec autobusowy to ja jako dobra i życzliwa osoba wytlumaczylam, to ta powiedziała że w zamian mi powrózy... No i coś tam powiedziała z ręki i mówi że jak ma się spełnić to mam dac jej 10zl i że ona potrzyma i odda... więc dałam a później już nie chciała oddać i mówiła że jeśli chce szczęśliwie żyć to musi zatrzymać te dyche... to ja jej nawrzucalam, zagrozilam że wezwe policję, ona oddała kasę i uciekła :D czasem ją widuje na mieście ale omija mnie szerokim łukiem :D

Haha nieźle :D

Ja jak mieszkałam w Katowicach była tam taka jedna pod kościołem i zaczepiała ludzi ;)
    W Gliwicach nie spotykam jakos specjalnie Cyganów (raz wiedziałam większa grupę ale to tyko dlatego ze poszłam na imprezę/ koncert Romów :P ) więc nie mam okazji spotkać sie z nimi ;)
    Za to świadków jehowych mam co dwa kroki :P ale nie chodzą nie zaczepiają tylko stoją z tymi swoimi gazetkami ;)

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak to cudowne uczucie, jeszcze to USG mam lepsze, ładniej widać i w poniedziałek miał 11,9 a dzisiaj 14,9 czyli pięknie rośnie. Odebrałam już część wyników z morfologii i moczu, wszystko jest ok a resztę będę miała w poniedziałek.

terka lubi tę wiadomość

felkdcimq0ye506j.png[/url]
    oar83e3k8h9orfzf.png[/url]
  • nati1992 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Dziewczyny dzisiaj rano robilam hcg i mam wynik - 14239.0 - chyba dobrze?:)

piękny wynik, cudna wiadomość ;)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Terka, ja w klasie miałam 6 osób świadków Jehowy. Masakra, szkoda mi było tych dzieci.. U nas akurat chodzą czasem ale my zawsze stanowcze nie :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:

O cyganach to można by niezłą komedię nakręcić :D

• nati1992 Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha za 2zł ja byłam u cyganki za 20zł :p Ogólnie to wszyscy do niej chodzili, ludzie z innych miast też to sobie myślę a pójdę co mi szkodzi xD

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuurde ja sie boje takich rzeczy. Cyganki jakieś wróżby. To nie moje klimaty.☺

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Kuurde ja sie boje takich rzeczy. Cyganki jakieś wróżby. To nie moje klimaty.☺

Też sie takich rzeczy boję :)
    Na FB jest taka popularna kobieta która wrózy, czesto ją na grupach widzę, kasę niezłą na tym ma a chetnych jest naprawde duzo więc jak widac ludzie mają taka potrzebę wybiegania w przyszłość :)

Wysłany: 27 czerwca 2018, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak nie krytykuje tego bo każdy robi to co uważa za słuszne.☺ jeah jade do domu!

3i49krhm19wid3ce.png
  • terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Też sie takich rzeczy boję :)
    Na FB jest taka popularna kobieta która wrózy, czesto ją na grupach widzę, kasę niezłą na tym ma a chetnych jest naprawde duzo więc jak widac ludzie mają taka potrzebę wybiegania w przyszłość :)

Tak ludzie chcą wiedzieć co będzie, ale gdyby tak miało być i byłoby to dobre to by wiedzieli sami przyszłość nie przez pośredników. Widać to nie jest dobre żeby tak było...

• terka Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    No tak nie krytykuje tego bo każdy robi to co uważa za słuszne.☺ jeah jade do domu!

I błogie lenistwo? ;)

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak!

terka lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też za chwilę lenistwo :)
    Zrobiło się tak ciepło że się rozpuszcza.

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 27 czerwca 2018, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może wiecie jak to jest z reklamacjami internetowymi?
    Bo ja zgłosiłem reklamację owszem przyjęli odesłałem sprzęt mowa o telefonie sprawdzili i odpisali że wada jest mechaniczna a problemem był odczyt karty SIM mąż myślał że to problem z kartą ale nie bo moja też nie działała i dodatkowo się resetowal ot tak sam. Więc nie uznali reklamacji zaproponowali utylizacje lub odesłanie na nasz koszt kpina tel nawet pół roku nie ma

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
‹‹ 1283 1284 1285 1286 1287 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ