Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Jasne że chciałabym juz wiedzieć czy jeat serduszko i w ogóle ale na razie jestem cierpliwa.
a to juz będzie chyba 8t+4d.
W ciąży trzeba nauczyć sie cierpliwośći
Później ta cierpliwość do dziecka się przydaje
Starania o drugie dziecko -
Kasia-wiem że każdy by chciał znać przyszłość

Tylko problem w tym ze nikt nam takowej nie przedstawi prawdziwej
Ale wiadomo, chciałoby się
Tak, to co robimy tworzy także naszą przyszłość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Nati super wiadomość
na pewno to mega uczucie slyszec serduszko swego dziecka pierwszy raz 
Puchatkowa świetna beta
rosnijcie zdrowo
I cierpliwie czekaj na wizytę 
Co do cyganek, ja raz dałam się nabrać, zaczepila mnie i zapytała o drogę na dworzec autobusowy to ja jako dobra i życzliwa osoba wytlumaczylam, to ta powiedziała że w zamian mi powrózy... No i coś tam powiedziała z ręki i mówi że jak ma się spełnić to mam dac jej 10zl i że ona potrzyma i odda... więc dałam a później już nie chciała oddać i mówiła że jeśli chce szczęśliwie żyć to musi zatrzymać te dyche... to ja jej nawrzucalam, zagrozilam że wezwe policję, ona oddała kasę i uciekła
czasem ją widuje na mieście ale omija mnie szerokim łukiem
-
MissKathy92 wrote:Nati super wiadomość
Puchatkowa świetna beta
rosnijcie zdrowo
Co do cyganek, ja raz dałam się nabrać, zaczepila mnie i zapytała o drogę na dworzec autobusowy to ja jako dobra i życzliwa osoba wytlumaczylam, to ta powiedziała że w zamian mi powrózy... No i coś tam powiedziała z ręki i mówi że jak ma się spełnić to mam dac jej 10zl i że ona potrzyma i odda... więc dałam a później już nie chciała oddać i mówiła że jeśli chce szczęśliwie żyć to musi zatrzymać te dyche... to ja jej nawrzucalam, zagrozilam że wezwe policję, ona oddała kasę i uciekła
Haha nieźle
Ja jak mieszkałam w Katowicach była tam taka jedna pod kościołem i zaczepiała ludzi
W Gliwicach nie spotykam jakos specjalnie Cyganów (raz wiedziałam większa grupę ale to tyko dlatego ze poszłam na imprezę/ koncert Romów
) więc nie mam okazji spotkać sie z nimi 
Za to świadków jehowych mam co dwa kroki
ale nie chodzą nie zaczepiają tylko stoją z tymi swoimi gazetkami
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tak to cudowne uczucie, jeszcze to USG mam lepsze, ładniej widać i w poniedziałek miał 11,9 a dzisiaj 14,9 czyli pięknie rośnie. Odebrałam już część wyników z morfologii i moczu, wszystko jest ok a resztę będę miała w poniedziałek.
terka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url] -
MissKathy92 wrote:Nati super wiadomość
Puchatkowa świetna beta
rosnijcie zdrowo
O cyganach to można by niezłą komedię nakręcić
panipuchatkowa wrote:Kuurde ja sie boje takich rzeczy. Cyganki jakieś wróżby. To nie moje klimaty.☺
Też sie takich rzeczy boję
Na FB jest taka popularna kobieta która wrózy, czesto ją na grupach widzę, kasę niezłą na tym ma a chetnych jest naprawde duzo więc jak widac ludzie mają taka potrzebę wybiegania w przyszłość
Andii wrote:Też sie takich rzeczy boję

Na FB jest taka popularna kobieta która wrózy, czesto ją na grupach widzę, kasę niezłą na tym ma a chetnych jest naprawde duzo więc jak widac ludzie mają taka potrzebę wybiegania w przyszłość
Tak ludzie chcą wiedzieć co będzie, ale gdyby tak miało być i byłoby to dobre to by wiedzieli sami przyszłość nie przez pośredników. Widać to nie jest dobre żeby tak było...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny może wiecie jak to jest z reklamacjami internetowymi?
Bo ja zgłosiłem reklamację owszem przyjęli odesłałem sprzęt mowa o telefonie sprawdzili i odpisali że wada jest mechaniczna a problemem był odczyt karty SIM mąż myślał że to problem z kartą ale nie bo moja też nie działała i dodatkowo się resetowal ot tak sam. Więc nie uznali reklamacji zaproponowali utylizacje lub odesłanie na nasz koszt kpina tel nawet pół roku nie ma22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH