Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
panipuchatkowa wrote:Dopiero 18 lipca. Bylam tydzien temu alr byl tylko pęcherzyk.☺
No to bardzo długo kazali Ci czekać na nstepna wizytę... Który to juz będzie tydzień wtedy?
U mnie jak bylo widać pęcherzyk to lekarz na następna wizytę za 10 dni zaprosił juz
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Panipuchatkowa, wynik piękny i więcej bym nie badala bo to stresujące

Terka, problem w tym że mam 175 cm wzrostu i większość sukienek ogólnie jest dla mnie za krótka, a teraz to już w ogóle
na szczęście w lidlu ostatnio kupiłam jedna maxi a druga do kolana i są obie ok
aż dziwne że długość przy rozmiarze 36 była taka 
super, że udało Ci się znaleźć sukienki na Twój wzrost a dodatkowo z Lidla są świetne gatunkowo ciuchy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Puchatkowa wynik piękny
Z takimi wartościami to na pewno jest wszystko w porządku i powinno być już serduszko
Ja bym poszła szybciej na wizytę, ale w sumie zakładając że wszystko jest dobrze to możesz poczekać, leki masz itd 
Chciałabym już tak jak wy wyczekiwać owulacji, później testować... Ale chyba sobie jeszcze poczekam, bo okres mnie zwodzi.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny odwiedziła mnie cyganka w pracy z ofertą wróżby na początku chciałam ja poronić ale nie dała się tak łatwo zaczęła tam mówić jaka to ja dobra a że mój mąż taki sporo trafiła i jakoś tak dałam się złapać, kazała wybrać kartę i tak poleciały powiedziała że będę żyć 92 lata że będziemy zgodnym małżeństwem i że będziemy mieć dwoje dzieci. Później poleciał tekst ze trzeba to przyłożyć pieniążkiem więc myślę pal go licho dam jakieś 2 zł i jak zobaczyła tak od razu zmiana gadki jak tak można na tyle cenie sobie to przyszłość. Mówię więcej nie mam wyszła obrażony he he22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
alex0806 wrote:Puchatkowa wynik piękny
Z takimi wartościami to na pewno jest wszystko w porządku i powinno być już serduszko
Ja bym poszła szybciej na wizytę, ale w sumie zakładając że wszystko jest dobrze to możesz poczekać, leki masz itd 
Chciałabym już tak jak wy wyczekiwać owulacji, później testować... Ale chyba sobie jeszcze poczekam, bo okres mnie zwodzi.
Ja owuluje i okresuje i mam już dość
Jeszcze się doczekasz ale podobno po poronieniu szybko zachodzi się w ciąże tak więc mam nadzieję, że nie będziesz musiała długo czekać
Kaassiia wrote:Dziewczyny odwiedziła mnie cyganka w pracy z ofertą wróżby na początku chciałam ja poronić ale nie dała się tak łatwo zaczęła tam mówić jaka to ja dobra a że mój mąż taki sporo trafiła i jakoś tak dałam się złapać, kazała wybrać kartę i tak poleciały powiedziała że będę żyć 92 lata że będziemy zgodnym małżeństwem i że będziemy mieć dwoje dzieci. Później poleciał tekst ze trzeba to przyłożyć pieniążkiem więc myślę pal go licho dam jakieś 2 zł i jak zobaczyła tak od razu zmiana gadki jak tak można na tyle cenie sobie to przyszłość. Mówię więcej nie mam wyszła obrażony he he
Cyganka Ci prawdę powie
alex0806 wrote:Mnie ostatnio też zaczepiła, akurat jak wychodziłam ze szpitala... I że ona mi powie, kogo kocham itd, jaki to facet. Powiedziałam tylko "dobrze, dobrze" i spierniczyłam do autobusu.
Hahaha
Zapewne chciala Ci powiedzieć ze to nie Twój mąż i popełniłaś błąd wychodząc a niego bo gdzieś jest mężczyzna Twojego życia
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Niestety słabość człowiek chciał by znać choć odrobinę przyszłość a i tak co ma być to będzie podobno przyszłość w dużej mierze zależy od nas, więc trzeba walczyć o swoje a w końcu nadejdzie22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH