Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Dziewczyny, takie dziwne uczucie jakby mnie ktoś leciutko uciskal w środku, jakby delikatnie kopal, bardziej po lewej stronie to czuję. Czy to za wcześnie na takie uczucia i mi się tylko wydaje?
Możesz poczuć
Powinnaś czuć takie łaskotanie,mizianie 
Starania o drugie dziecko -
Magdaa21 wrote:Terka, kocham kremowki ❤️
Ale się narobilam, zrobiłam sernik, zupę, gulasz, dwa prania, zmieniłam pościel, kilka razy umylam naczynia, posprzatalam łazienkę i wytarlam kurze w mieszkaniu. A teraz padam, kluje mnie podbrzusze czyli muszę odpocząć
Wow, produktywna sobota
Teraz proszę odpoczywać do wieczora
i wstać ewentualnie tylko po to żeby zjeść to co przygotowałaś 
Terka my tu mamy gwarantowane emocje niedługo niezależnie od naszych testów
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Czułam przez dłuższą chwilę jakby takie delikatne wierzganie, no nie umiem tego opisać, może się przesuwal? Usiadłam przed tv żeby odpocząć i po dłuższej chwili to poczułamAndii wrote:Możesz poczuć
Powinnaś czuć takie łaskotanie,mizianie 

Ale dziś rzeczywiście tylko odpoczynek już
-
Magdaa21 wrote:Czułam przez dłuższą chwilę jakby takie delikatne wierzganie, no nie umiem tego opisać, może się przesuwal? Usiadłam przed tv żeby odpocząć i po dłuższej chwili to poczułam

Ale dziś rzeczywiście tylko odpoczynek już
Nie którzy porównują to do trzepotania motyla
Duzo osób czuje w 20tc ale już w 17tc spokojnie można poczuć tylko wtedy nie kazdy zdaje sobie sprawe, że to jest właśnie to, także spokojnie możesz czuć
Cudowne uczucie
An na pewno nie jest beznadziejnie jak piszeszan1315 wrote:Mam wynik proga. 8.5. Beznadziejnie.
Chyba muszę zacząć spisywać co muszę zbadać itp w kolejnym cyklu.
także czekaj na rozwój sytuacji, ja nadal trzymam kciuki 
Ja właśnie się zbieram na imieninowego grilla... fajny grill jak jest niecałe 15 stopni i okropnie zimny wiatr
byle nie zachorować... właśnie wróciliśmy z obiadu u mojej mamy, robiła gołąbki
niby kapusty nie mogę jeść a wpieprzylam 4
-
Hej
ja też dzisiaj pracowita sobota. Jutro teściowa na kawę wpadnie
a dzisiaj lecimy na zakupy jeszcze.
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miss, czemu nie możesz kapusty? Ja uwielbiam gołąbki
temperatura spadła, ale jak weźmiesz ciepłe ubrania to powinno być ok, udanego grilla 
Mari, my na szczęście zakupy wczoraj robiliśmy, a dziś jak M wróci z pracy jeszcze odkurzanie i mycie podłóg i koniec
-
Bo podobno ma właściwości wolotworcze i hamuje przyswajanie jodu więc przy moich guzkach na tarczycy wolę unikać takich rzeczyMagdaa21 wrote:Miss, czemu nie możesz kapusty? Ja uwielbiam gołąbki
temperatura spadła, ale jak weźmiesz ciepłe ubrania to powinno być ok, udanego grilla 
Mari, my na szczęście zakupy wczoraj robiliśmy, a dziś jak M wróci z pracy jeszcze odkurzanie i mycie podłóg i koniec
sporadycznie, tak jak dziś, mogę sobie pozwolić ale żeby nie za często
-
MissKathy92 wrote:An na pewno nie jest beznadziejnie jak piszesz
także czekaj na rozwój sytuacji, ja nadal trzymam kciuki 
Ja właśnie się zbieram na imieninowego grilla... fajny grill jak jest niecałe 15 stopni i okropnie zimny wiatr
byle nie zachorować... właśnie wróciliśmy z obiadu u mojej mamy, robiła gołąbki
niby kapusty nie mogę jeść a wpieprzylam 4 
Pyszny obiad
2 dni temu moja mama robiła gołąbki
Oj tam, 4 to jeszcze nie tak dużo
MissKathy92 lubi tę wiadomość
An spokojnie

Równie dobrze mogłaś nie trafić na pik progesteronu
bo to taki wyrzutowe jest nawet jednego dnia
także patrzymy dalej! 
Madziu! Oczywiście że możesz już zacząć czuć ruchy! Cudowne uczucie
Co do pierwszych ruchow to ciesz sie ze tak delikatnie Cie dzidzia traktuje
Moj piewszy kopniak byl taki że aż sie zatrzymałam na chwile bo aż zabolało
Potem już delikatniej przez jakiś czas porem znów mocno
nie wszystkie jak widać są takie same 
Miss-no wiesz kto by sobie gołąbków odmówił... Sama mam smaka i pewnie zrobię któregoś dnia
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Ja myślałam, że będzie tu masa do nadrabiania, ale cieszę się że odpoczywacie bo lubię być na bieżąco
My dopiero wróciłyśmy z mamą i siostrą z pogrzebu, padam na twarz. W sumie dzisiaj 3 kawy wypiłam (co dla mnie to jest mega dużo, zawsze piję jedną, max 2 słabe), a zasypiam na siedząco. Ale mamy zamiar sobie z siostrą piwko wypić później, może nie zasnę w trakcie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Ja myślałam, że będzie tu masa do nadrabiania, ale cieszę się że odpoczywacie bo lubię być na bieżąco
My dopiero wróciłyśmy z mamą i siostrą z pogrzebu, padam na twarz. W sumie dzisiaj 3 kawy wypiłam (co dla mnie to jest mega dużo, zawsze piję jedną, max 2 słabe), a zasypiam na siedząco. Ale mamy zamiar sobie z siostrą piwko wypić później, może nie zasnę w trakcie 
Intensywny i emocjonujący dzien dzisiaj wiec nic dziwnego..
Jak będziesz usypiać to uważaj na puszkę/butelkę bo głupio mieć odcisk na czole
Mialam pytać-i jak tam nóżki? Masażer pomógł wczoraj?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Tak, trochę lepiej. I kąpiel z solą jakąś relaksującą sobie zrobiłam. Ale dziwna sprawa, bo jak uciskałam nogę to biały ślad zostawał, tak jakbym była odwodniona. Już dzisiaj obrzęku nie mam, bo jest chłodno.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH