Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie według mojej wiedzy nie trzeba na czczo ale jak poogooglowałam to różnie piszą.
Do tego napisałam wczoraj na czacie do położnej (Luxmed taki nowoczesny), żeby mi dała skierowanie do systemu
I bez zbędnych pytań mi wystawiła
A że do intrenisty i tak idę do luxmedu to zrobię w jednym miejscu.
-
an1315 wrote:Właśnie według mojej wiedzy nie trzeba na czczo ale jak poogooglowałam to różnie piszą.
Do tego napisałam wczoraj na czacie do położnej (Luxmed taki nowoczesny), żeby mi dała skierowanie do systemu
I bez zbędnych pytań mi wystawiła
A że do intrenisty i tak idę do luxmedu to zrobię w jednym miejscu.
W googlach to wszystko znajdziesz
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
nati1992 wrote:Co do wagi to ja jak się urodziłam ważyłam 3kg za to mój facet ponad 4 :o Trochę się boję...
Nie mysl o tym juz teraz no co Ty... Dobrze będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 09:08
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Ja ważyłam 3850, a M 3700. Cóż, to pewnie kupię i mniejsze ubranka, od 9.07. sa w lidlu znowu
tamte co kupiłam się pewnie nie zmarnuja..
Andii, to Ty masz sklep z ubrankami szytymi w PL?
Sklep tyko internetowy. Posiadam odzież zagraniczną ale mam również krawcowe nasze Polskie, które mi szyją ubrania, chciałabym stworzyć własną markę.Starania o drugie dziecko -
Magdaa21 wrote:Czyli sprzedajesz też polskie ubranka czy źle rozumiem? Możesz dać linka?

Tak sprzedaje polskie ubrania szyte dla mojego sklepu, mam też ubrania od naszych polskich producentów i zagraniczne, taki mix
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
nati1992 wrote:Co do wagi to ja jak się urodziłam ważyłam 3kg za to mój facet ponad 4 :o Trochę się boję...
Nic się nie bój, moja siostra urodziła syna naturalnie 4kg a przy córce która ważyła 2900g miała cięcie cesarskie. Nie tylko waga się liczy
Starania o drugie dziecko -
Andi, jak się zareklamujesz wśród naszych mamusiek to się od klientów nie opędzisz
U mnie w żłobie jedna mama prowadzi właśnie swoją firmę i szyje ubrania własnej marki, robi furorę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2018, 10:41
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
an1315 wrote:Witam w sobotę

U mnie plan na dziś: wizyta u lekarza (jednak nic a nic mi nie przechodzi) i od razu badanie progesteronu. Moja dzisiejsza temperatura jest dziwna, ale sprawdzałam nie mam gorączki.
Podobno na początku ciąży można czuć się jak na przeziębienie, to jeden z objawów ciąży, nie chce nakręcać ale robi się ciekawie.Starania o drugie dziecko

[/url]
[/url]