Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka ja mam właśnie w domu i w pracy wodę, wypijam koło 3l dziennie, a do torebki po prostu nie biorę bo dotychczas nie chciało mi się nosić. Nie mówiąc już o tym, że myślałam, że "co to 20 minut"
A jednak.
Mała Mi dobrze, że dzieciątkiem jest w porządku. Mam nadzieję, że szybko dojdą co się dzieje i skąd te problemy z moczem. Nie masz temperatury? -
an1315 wrote:Terka ja mam właśnie w domu i w pracy wodę, wypijam koło 3l dziennie, a do torebki po prostu nie biorę bo dotychczas nie chciało mi się nosić. Nie mówiąc już o tym, że myślałam, że "co to 20 minut"
A jednak.
Mała Mi dobrze, że dzieciątkiem jest w porządku. Mam nadzieję, że szybko dojdą co się dzieje i skąd te problemy z moczem. Nie masz temperatury?
Te 20 minut kiedyś skończy się źle... U mnie malo nie skończyło sie szpitalem. Tez 20 minut. Podobna sytuacja co u Ciebie, z tym że późniejsza ciąża i nagła zmiana temperatury (miało byc max 20 stopni było prawie 30
a wrócić jak juz sie poszło trzeba było).
Teraz dziewczyny-wszystkie-bez wody sie nie rozstajemy!
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
kryha wrote:Terka, ta waga co podają przed porodem to tak z tolerancją plus minus 500g, także ten

Pewnie dlatego nie szalał z tym USG bo ma świadomość tych błędów
bo jest różnica miedzy powiedzmy 3200 a 3700 albo 3400 a 4000g
niby 500-600g a jaka różnica się robi nagle 
sprawdził oczywiście poziom wod, czy wszystko w porządku, pokazał po raz ostatni serduszko
Powiedział co jesli akcja sie zacznie, co jesli nie, kiedy gdzie mam iść, upewnił się że nie zapomniałam załatwić położnej do wizyt patronażowych
Dlatego mówię że nie mam co narzekać na niego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 19:15
kryha lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mała Mi dobrze że z dzidzią wszystko ok, a Ty powinnaś odpoczywać jak najwięcej

A ja właśnie wróciłam z działki
A w skrzynce niespodzianka- list od sióstr Dominikanek
normalnie jak otworzyłam to się poryczalam
Magdaa21, an1315 lubią tę wiadomość
-
Mii, dobrze że z dzidzia wszystko ok
trzymam kciuki żeby nie było to nic poważnego z tą krwią w moczu.
An, ja odkąd jestem w ciąży staram się mieć przy sobie zawsze wodę i coś małego do zjedzenia. A jeśli chcesz wiedzieć o paznokciach to wiem że mamaginekolog o tym pisała na blogu
Miss, super że pasek doszedł! Modlitwę do św. Dominika polecam, już na pamięć ja znam
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Mała Mi dobrze że z dzidzią wszystko ok, a Ty powinnaś odpoczywać jak najwięcej

A ja właśnie wróciłam z działki
A w skrzynce niespodzianka- list od sióstr Dominikanek
normalnie jak otworzyłam to się poryczalam
Ale super niespodziankę masz!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Miss swietna niespodzianka! Mala cześć! Ale dawno Cię nie było! Ale masz dużego dzidzia już w brzuchu.☺ an nie ma chyba przeciwwskazan do paznokci hybrydowych chociaz ja mimo wszystko rezygnuje. A co do basenu to dr mi powiedziala żeby unikać bo mogę złapać sztbko infekcje.

-
Bardzo super nawetterka wrote:Ale super niespodziankę masz!

Teraz tak sobie czytam te wszystkie karteczki co przyszły razem z paskiem i się okazało że data moich urodzin- 3 lipca- pokrywa się z datą kanonizacji św. Dominika - to znak
Jejku naprawdę się cieszę z tego paska
teraz wiem że nam się uda
Magdaa21, terka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, mój M przed chwilą do mnie przyszedł trzymając na ręku 3 banany i zaczął nimi kolysac jak małym dzieckiem i mówić "Karolku" no myślałam że padne xD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 19:58
alex0806, an1315, terka lubią tę wiadomość
-
HahahahaMagdaa21 wrote:Dziewczyny, mój M przed chwilą do mnie przyszedł trzymając na ręku 3 banany i zaczął nimi kolysac jak małym dzieckiem i mówić "Karolku" no myślałam że padne xD

no kurde mistrz
-
terka wrote:Te 20 minut kiedyś skończy się źle... U mnie malo nie skończyło sie szpitalem. Tez 20 minut. Podobna sytuacja co u Ciebie, z tym że późniejsza ciąża i nagła zmiana temperatury (miało byc max 20 stopni było prawie 30
a wrócić jak juz sie poszło trzeba było).
Teraz dziewczyny-wszystkie-bez wody sie nie rozstajemy!
Jejku
Ostrzegłaś mnie mocno. Będę pamiętać o butelce wody ze sobą zawsze!
Miss z siłą modlitwy sióstr musi się udać
Piękny znak z Twoją datą urodzin i datą kanonizacji. To musi mieć jakieś znaczenie :* Powodzenia! Który dc teraz masz? Jak temperatura?
Magda, splułam monitor ze śmiechu
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Tak, ja bardzo liczę że siła modlitwy da mi wsparcie w staraniachan1315 wrote:Jejku
Ostrzegłaś mnie mocno. Będę pamiętać o butelce wody ze sobą zawsze!
Miss z siłą modlitwy sióstr musi się udać
Piękny znak z Twoją datą urodzin i datą kanonizacji. To musi mieć jakieś znaczenie :* Powodzenia! Który dc teraz masz? Jak temperatura?
Magda, splułam monitor ze śmiechu

A temperatura dalej spada, dziś 24dc- na szczęście okresu jeszcze nie ma, mam nadzieję że dopiero w przyszłym tygodniu przyjdzie i że cykl będzie dłuższy niż 25dni
A przede mną nowy 6 cykl starań
-
Dziewczyny oglądam półfinał mistera Polski. Jak dla mnie jedna wielka beka
Magda ale twój mężu miał pomysł
Miss to teraz nic nie pozostaje tylko działać
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Miss to mam nadzieję, że okres nie przyjdzie w weekend. I zaczniecie nowy cykl z nowym wsparciem i siłą do działania. A powiedz mi tak z ciekawości, ten pasek powinno się przewiązywać w pasie, tak?
Ja pamiętam, że 22 czerwca byłam na modlitwie i mszy do św Rity. A najprawdopodobniej 23 miałam owulację. Dla mnie to też jest niesamowity znak. Zwłaszcza, że różę która wtedy poświęciłam mam cały czas w domu.
Ja dziś idę po raz trzeci (i mam nadzieję ostatni na jakiś czas) na pobranie krwi. Lewa ręka wygląda już trochę kiepsko
Właśnie sobie uświadomiłam, że dopiero w niedzielę powinnam dostać okres. A ja już niemal od tygodnia wiem. Niesamowite...
terka lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH