Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej

An Ja noszę ten pasek zawiazany na mocna kokardke na brzuchu/podbrzuszu - zależy jak mi się zawiaze i zdejmuje tylko do kąpieli
płatki św. Rity, które mam przykładam co wieczór podczas modlitwy do brzucha. U mnie w rodzinie były 2 przypadki że 2 osoby leżały w szpitalu i było bardzo źle a chwilę po przylozeniu płatków wszystko przeszło!
Jeśli któraś z Was ma za daleko do kościoła gdzie świeca róże to mogę Wam płatki wysłać pocztą
wiem że moja mama będzie tam dzisiaj na Mszy św, a jutro się z nią widzę więc mogę mieć świeża dostawę płatków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 07:29
-
Hej dziewczyny. Terka właśnie, dawaj znaki
wystarczy info że jesteś w szpitalu i godzisz to będziemy cierpliwie czekać
Dzisiaj już weekendzik. Ostatni raz do tego burdelu i odpoczynek. Dzisiaj na szczęście chyba nie będzie grzało bo pochmurno.
Jakie plany na weekend?Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magdaa21 wrote:Właśnie, Terka zawsze rano aktywna a teraz cisza

Bo wczoraj uległa popołudniowej drzemce z mężem i spać w nocy nie mogła i nadrobić musiała
Tykam sobie dalej
i coraz bardziej boje się sztucznego wywoływania
nie chce tego bardzo... Teraz weekend mam nadzieje że zlituje się nade mną ten dziec i sam pięknie o terminie wyjdzie..
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Hej dziewczyny. Terka właśnie, dawaj znaki
wystarczy info że jesteś w szpitalu i godzisz to będziemy cierpliwie czekać
Dzisiaj już weekendzik. Ostatni raz do tego burdelu i odpoczynek. Dzisiaj na szczęście chyba nie będzie grzało bo pochmurno.
Jakie plany na weekend?
Ja mam plany na weekend urodzić
a czy Andrzejek tez-zobaczymy 
O tak, zasłużony odpoczynek Ci się przyda...
PS dorwała męża wczoraj?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Pola 29 wrote:Hej wam tempka skoczyła ovu wyznaczyła dzień płodny 10dc wydaję mi się że źle podaję zerknijcie na wykres
Póki co kreska jest przerywana. Program ma wątpliwość co do swoich racji
Mierz dalej, zobaczymy
szkoda że nie ma innych objawów byoby łatwiej interpretować... Iludniowe masz cykle zazwyczaj?
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dostała, dorwała
costam się przekomarzalismy, a jak powiedziałam, że "to co, idziemy spac", to mąż że nie, działamy;)
Terka to ja trzymam kciuki żeby wszystko pięknie poszło tak jak chcesz
My jedziemy do rodziców bo mój tato przyjeżdża z Belgii dzisiaj wieczorem. Pewnie grilla jutro zrobimy jak nie będzie padać. Teraz coś się na deszcz zbiera ale i tak jadę rowerem żeby szybko
I chyba przeziębienie mnie bierze. Gardło boli, katar się pojawia. W nocy robiłam sobie Gripex bo się dusilam i głowa mnie bolała. Zawsze coś;/Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Z tego co czytałam to powinno się w pasie właśnie nosić ale i tak najważniejsza jest modlitwa i wiaraan1315 wrote:Miss to mam nadzieję, że okres nie przyjdzie w weekend. I zaczniecie nowy cykl z nowym wsparciem i siłą do działania. A powiedz mi tak z ciekawości, ten pasek powinno się przewiązywać w pasie, tak?
Ja pamiętam, że 22 czerwca byłam na modlitwie i mszy do św Rity. A najprawdopodobniej 23 miałam owulację. Dla mnie to też jest niesamowity znak. Zwłaszcza, że różę która wtedy poświęciłam mam cały czas w domu.
Ja dziś idę po raz trzeci (i mam nadzieję ostatni na jakiś czas) na pobranie krwi. Lewa ręka wygląda już trochę kiepsko
Właśnie sobie uświadomiłam, że dopiero w niedzielę powinnam dostać okres. A ja już niemal od tygodnia wiem. Niesamowite...
Terka życzę żeby plany Andrzejka pokryły się z Twoimi na ten weekend
informuj nas 
A ja dziś ostatni dzień na urlopie
I tylko weekend i do roboty- jejku jak mi się nie chce
najgorsze te wstawanie rano
ale takie życie...Ja dziś się biorę za jakieś porządki 
Udanego dnia Wam życzę
-
alex0806 wrote:Dostała, dorwała
costam się przekomarzalismy, a jak powiedziałam, że "to co, idziemy spac", to mąż że nie, działamy;)
Terka to ja trzymam kciuki żeby wszystko pięknie poszło tak jak chcesz
My jedziemy do rodziców bo mój tato przyjeżdża z Belgii dzisiaj wieczorem. Pewnie grilla jutro zrobimy jak nie będzie padać. Teraz coś się na deszcz zbiera ale i tak jadę rowerem żeby szybko
I chyba przeziębienie mnie bierze. Gardło boli, katar się pojawia. W nocy robiłam sobie Gripex bo się dusilam i głowa mnie bolała. Zawsze coś;/
Jejciu paskudztwo choróbsko...
Tyle osób o tej porze roku choruje aż dziwne bo w końcu lato... No ale przy takiej zmienności to w sumie nie aż tak dziwne jak tak pomyśleć...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Z tego co czytałam to powinno się w pasie właśnie nosić ale i tak najważniejsza jest modlitwa i wiara

Terka życzę żeby plany Andrzejka pokryły się z Twoimi na ten weekend
informuj nas 
A ja dziś ostatni dzień na urlopie
I tylko weekend i do roboty- jejku jak mi się nie chce
najgorsze te wstawanie rano
ale takie życie...Ja dziś się biorę za jakieś porządki 
Udanego dnia Wam życzę
To korzystaj ile wlezie z tych ostatnich dni wolnego!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Magdaa21 wrote:Hej

An Ja noszę ten pasek zawiazany na mocna kokardke na brzuchu/podbrzuszu - zależy jak mi się zawiaze i zdejmuje tylko do kąpieli
płatki św. Rity, które mam przykładam co wieczór podczas modlitwy do brzucha. U mnie w rodzinie były 2 przypadki że 2 osoby leżały w szpitalu i było bardzo źle a chwilę po przylozeniu płatków wszystko przeszło!
Jeśli któraś z Was ma za daleko do kościoła gdzie świeca róże to mogę Wam płatki wysłać pocztą
wiem że moja mama będzie tam dzisiaj na Mszy św, a jutro się z nią widzę więc mogę mieć świeża dostawę płatków 
Ja mam to szczęście że mieszkam w pobliżu Krakowa więc mam blisko po różę
Pewnie 22 lipca też pojadę
Terka masz bardzo intensywne plany na weekend. Zatem trzymam kciuki za ich realizację
Alex mój tata też chory. Mam ostre zapalenie gardła. Musi brać antybiotyk. Zresztą same pamiętacie moje przeziębienie z zeszłego tygodnia. Pogoda też robi swoje. Wczoraj 35 stopni a dziś już chłodniej, wiatr i chmury (całe szczęście;)). -
Dziękuje dziewczyny ja tez mam nadzieje E to błahostka , a dowiem się w poniedziałek u urologa , dzisiaj na 12 mam położna , swoją drogabwcziraj było już dobrze nie bolało nic i siusiu czyste jasne , tylko jajkami z lewej strony tak na wysokości środka boku boli .. mąż który ma kamienie mówi ze to faktycznie może być to ale pójdziemy do lekarza zobaczymy

Co do upałów u nas od jakiś 2 tyg są i końca nie widać ciagle po30 stopni ... i kolejne 10 dni takie same widzę .... także paść można
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
an1315 wrote:Ja mam to szczęście że mieszkam w pobliżu Krakowa więc mam blisko po różę

Pewnie 22 lipca też pojadę
Terka masz bardzo intensywne plany na weekend. Zatem trzymam kciuki za ich realizację
Alex mój tata też chory. Mam ostre zapalenie gardła. Musi brać antybiotyk. Zresztą same pamiętacie moje przeziębienie z zeszłego tygodnia. Pogoda też robi swoje. Wczoraj 35 stopni a dziś już chłodniej, wiatr i chmury (całe szczęście;)).
No pogoda nie rozpieszcza... Potrafi z dnia na dzień walnąć różnica ostra albo w dzień gorąco a w nocy chłodno. I człowiek gotowy...
Ja na nabożeństwa mam chyba najbliżej z was wszystkich bo ide sobie 5-7 minut do parafii gdzie sie odbywają
U nas najbliższe 19.07, ale ostatnio nie bywam na nich bo za dużo ludzi i za gorąco żebym wysiedziała...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2018, 08:20
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka, wiesz co robić żeby urodzić - 3xS

Ja mam niedaleko od domu rodzinnego, kilkanaście km, więc czasem jak tam jestem to zaglądam. Więc jak coś to śmiało mogę wysłać płatki
My mieliśmy jutro jechać na wycieczkę ale w końcu moja mama z bratem przyjeżdżają więc do 14 będziemy zajęci, a potem już za późno żeby gdzieś dalej jechać
wiec zobaczymy
-
Magdaa21 wrote:Terka, wiesz co robić żeby urodzić - 3xS

Ja mam niedaleko od domu rodzinnego, kilkanaście km, więc czasem jak tam jestem to zaglądam. Więc jak coś to śmiało mogę wysłać płatki
My mieliśmy jutro jechać na wycieczkę ale w końcu moja mama z bratem przyjeżdżają więc do 14 będziemy zajęci, a potem już za późno żeby gdzieś dalej jechać
wiec zobaczymy 
3xS fajnie by bylo jakby zawsze działało i pomagało
jedynie co troszuńke ruszyło po ostatnim maratonie : Zakupy i chodzenie 2h, pranie, wieszanie, mycie sterty naczyń i składanie (poprawianie) łóżeczka. Tak ruszyło ze 3 miniskurcze i można iść spać bo nic sie nie dzieje dalej 
Tak czy siak i tak mam zamiar dzisiaj dorwać męża póki można
Miałam ochotę w nocy go dorwać ale po 2h snu to nie miałabym na co liczyć poza "daj mi spać" wiec sobie rozczarowań darowałam
ale jak teraz weekendzik będzie to można ponadrabiać przynajmniej 1S 
Od dwóch dni sprzątam, piorę (ręcznie także bo to wiecej wysiłku niż wrzucenie do pralki a i nie wszystko w pralce można
) i co? I guzik! Schody mam codziennie (poza dniami gdzie nigdzie nie wychodzę) bo mieszkam na 1.5 piętrze
i co? I guzik!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH