Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
an1315 wrote:Magda ja właśnie tego nie umiem liczyć
pewnie będę musiała się nauczyć 
Jesli dany tydzień jest skończony (czyli tak jak pokazuje suwaczek np) to znaczy ze rozpoczął sie następny
Czyli skończony 6 tydzień to tak jakby skończony caly miesiąc nie wiem np styczeń. Po styczniu jest luty ale dopiero rozpoczęty a dopoki sie skończy to minie caly miesiąc
dlatego np skończony 6 tydzień to kobieta jest w rozpoczętym ale juz 7 tygodniu ale dopóki go skończy to jeszcze tydzień caly minie 
Nie wiem czy jakkolwiek jasno to wyjaśniłam czy jeszcze bardziej namieszałam
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
An wynik cudowny, i teraz zakaz powtarzania na tym koniec teraz tylko się cieszyć i czekamy na relacje z wizyty
an1315 lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
An świetne wyniki masz i się zgadzam z Kasią- czekaj grzecznie na wizytę i nie rób badań żeby się nie stresować

A mi dziś tak niedobrze jest że masakra
chyba mój organizm domaga się okresu a jest przystopowany dupkiem... boli mnie wszystko co może, musiałam się przespać godzinę bo normalnie usiedziec nie mogłam bo brzuch boli i spałam na siedząco
an1315 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, byliśmy w górach, praktycznie całe dnie na szlakach więc nawet nie miałam czasu żeby tu do Was zajrzeć. W dzień przyjazdu weszliśmy z doliny strążyskiej na sarnią górę, następnego dnia z kościeliskiej na smreczyński staw a dwa ostatnie troszkę dalej bo na czarny staw gąsienicowy i ostatniego dałam radę dojść do doliny pięciu stawów także to były bardzo intensywne wyprawy ale w drodze dobrze się czułam

Co u Was? Jakieś nowinki? Terka jak dzidziuś?
[/url]
[/url] -
nati1992 wrote:Hej dziewczyny, dawno mnie nie było, byliśmy w górach, praktycznie całe dnie na szlakach więc nawet nie miałam czasu żeby tu do Was zajrzeć. W dzień przyjazdu weszliśmy z doliny strążyskiej na sarnią górę, następnego dnia z kościeliskiej na smreczyński staw a dwa ostatnie troszkę dalej bo na czarny staw gąsienicowy i ostatniego dałam radę dojść do doliny pięciu stawów także to były bardzo intensywne wyprawy ale w drodze dobrze się czułam

Co u Was? Jakieś nowinki? Terka jak dzidziuś?
Ambitne trasy
super, ze dobrze sie czułaś przy tym 
Kiedy ja ostatnio po górach chodziłam...
Dzidzia ma się dobrze
aż za dobrze
a mnie bierze stres przed szpitalem i przymusowa ekmisja... Mam nadzieje ze unikniemy tego ale obawy im bliżej tym większe... Zobaczymy jak będzie
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:An świetne wyniki masz i się zgadzam z Kasią- czekaj grzecznie na wizytę i nie rób badań żeby się nie stresować

A mi dziś tak niedobrze jest że masakra
chyba mój organizm domaga się okresu a jest przystopowany dupkiem... boli mnie wszystko co może, musiałam się przespać godzinę bo normalnie usiedziec nie mogłam bo brzuch boli i spałam na siedząco 
Odpoczywaj... Drzemka czasem bardzo dobrze robi, jesli jest możliwość warto z niej skorzystać. Organizm sie świetnie regeneruje wtedy...
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH