Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
alex0806 wrote:Terka a u ciebie nadal cisza?
Przeterminowany maluch 
Oj tam
tylko leciutko leciuteńko
zresztą patrząc na moje cykle, moim zdaniem chyba jednak nie przeterminowany
bo owu nigdy nie miałam wcześniej niż 14dc, zazwyczaj 18-19dc, także ten 8.07 to nie wiem jak wyszedł-pewnie dlatego że będzie większy i dlatego USG tak pokazało 
Dzisiaj u nas cisza, aż za bardzo. Znów mąż musiał interweniować żeby młody zaczął cokolwiek robić bo pół dnia to lenistwo na maxa i prawie żadnych ruchów.
Teraz już lepiej choć i tak czuję różnicę od codzienności...
Ale tym razem bez paniki
póki co... 
No i jeden maleńki skurczybyk
jeden-sekundowy... to sobie może
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Oj Terka, ja na ten twój poród to czekam jak na swój własny
Wirtualnie będziemy cię trzymać za rękę 
Mi od południa nie daje spokoju lewy jajnik, cały czas rwie. Ale chyba dzisiaj
odpuszczamy, bo 3 dni pod rząd to już za dużo
Postaram się dzisiaj na męża nie rzucić
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Terka, my tu wszystkie czekamy

Ja - uwaga, fanfary - jednak wyprasowałam praktycznie całe pranie
Po łebkach, ale ważne, że jest
Nie jestem perfekcyjną panią domu, więc nie mam jakiś dużych ambicji 
Ale mąż mi napisał że po pracy skoczy do sklepu i kupi mi kabanosy (
Nie muszę mówić że to zachcianka numer 1), więc uznałam, że się poświęcę i wyprasuję.
Andii lubi tę wiadomość
-
Miss, współczuję diety bo ja bym umarła jakbym nie mogła jeść wszystkiego co lubię (nawet przed ciąża). Jestem typem. Który kocha jeść

An, brawo za wyprasowanie!
Panipuchatkowa, gdzie byliście? Dużo km?
My byliśmy na spacerze, niecałe 5km. Po drodze lody, ale ledwo dojadlam, za słodkie to dla mnie mimo że śmietankę wzięłam.. Teraz M mi smaży naleśniki, zrobił mi na słono, mniam
-
|terka wrote:Oj tam
tylko leciutko leciuteńko
zresztą patrząc na moje cykle, moim zdaniem chyba jednak nie przeterminowany
bo owu nigdy nie miałam wcześniej niż 14dc, zazwyczaj 18-19dc, także ten 8.07 to nie wiem jak wyszedł-pewnie dlatego że będzie większy i dlatego USG tak pokazało 
Dzisiaj u nas cisza, aż za bardzo. Znów mąż musiał interweniować żeby młody zaczął cokolwiek robić bo pół dnia to lenistwo na maxa i prawie żadnych ruchów.
Teraz już lepiej choć i tak czuję różnicę od codzienności...
Ale tym razem bez paniki
póki co... 
No i jeden maleńki skurczybyk
jeden-sekundowy... to sobie może 
Ja przenosiłam ciąże 2tygodnie, córka urodziła sie w 42tygodniu
A groził mi podobno przedwczesny poród i od 37tygodnia ciągle telefony czy urodziłam, później stało się to tak irytujące, że mnie szlak trafiał jak tylko słyszałam telefon
Starania o drugie dziecko -
panipuchatkowa wrote:Hejka! Witam sie z urlopu. Zakopane. Ale dalidmy dzisiaj czadu i jestem padnieta. Mam nadzieję że mój maluch dał dzisiaj rade bo az sie rozplakalam z tego wszystkiego. Terka trzymam kciuksy za Ciebie. Alex trzymam kciuki za udany cykl!
Urlopuj się
Miłego wypoczynku
Madzia nie ma co współczućMagdaa21 wrote:Miss, współczuję diety bo ja bym umarła jakbym nie mogła jeść wszystkiego co lubię (nawet przed ciąża). Jestem typem. Który kocha jeść

An, brawo za wyprasowanie!
Panipuchatkowa, gdzie byliście? Dużo km?
My byliśmy na spacerze, niecałe 5km. Po drodze lody, ale ledwo dojadlam, za słodkie to dla mnie mimo że śmietankę wzięłam.. Teraz M mi smaży naleśniki, zrobił mi na słono, mniam
tylko trzeba trzymać kciuki
bo ze mną tak jest że jak tylko wejdę na dział ze słodyczami w sklepie i na nie spojrze to już tyje 2kg
tylko moja (slaba) silna wola może mnie uratować
W swoim życiu schudłam raz 25kg więc i teraz się uda
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Madzia nie ma co współczuć
tylko trzeba trzymać kciuki
bo ze mną tak jest że jak tylko wejdę na dział ze słodyczami w sklepie i na nie spojrze to już tyje 2kg
tylko moja (slaba) silna wola może mnie uratować
W swoim życiu schudłam raz 25kg więc i teraz się uda 
WOW, 25kg to pięknie ci się udało, trzymam i tym razem kciuki za taki sukces
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Schudnąć tak naprawdę nie jest ciężko, tylko utrzymać później tą wagę to dopiero wyczynAndii wrote:WOW, 25kg to pięknie ci się udało, trzymam i tym razem kciuki za taki sukces

mi wróciło 10kg i muszę interweniować
-
MissKathy92 wrote:Schudnąć tak naprawdę nie jest ciężko, tylko utrzymać później tą wagę to dopiero wyczyn
mi wróciło 10kg i muszę interweniować
Nie trudno o efekt jojo ale wierzę, że tym razem uda Ci się raz na zawsze schudnąć i utrzymać wagę
Alex- Twój tekst "spróbuje się nie rzucić" byl świetny

An- ukłony niskie... Mnie by sie nie chciało nawet za spełnienie największej zachcianki
ale u mnie 25 stopni w domu wiec dodatkowo utrudniać sobie życia nie będę 
Andii- mam takie telefony albo smsy kilka razy dziennie. Także wiem o czym mówisz
Miss- masz racje, zrzucić łatwiej niż utrzymać i nie wrócić do poprzedniej wagi. Ale my tu mocno w Ciebie wierzymy i jak zaczną do Ciebie w nocy słodycze przychodzić to zal się nam zaraz!
Magda- naleśniki chodzą za mną chyba 3 dzień ale nie chce mi sie ich robić, mężulowi tez tak średnio w upal stać przy patelni... Ale kiedyś zrobimy
Pisałam ze mały malo sie ruszal? To teraz nadrabia za caly dzień ❤ także jest dobrze
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Nadal próbuję się nie rzucić
Musimy trochę dać się zregenerować plemniczkom
Kurde, ale śluz mnie zalewa i chęci coraz więcej. Jutro to wykorzystam 
To jutro to będzie sie działo!

Wiesz... Jakby nie patrzeć jak poczekasz do 0:01 to juz masz jutro
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej dziewczyny
aż dziwne że tutaj pusto od rana 
My wczoraj byliśmy grzeczni, dzisiaj poszalejemy
ja się ogarniam teraz do pracy, jeszcze muszę skoczyć po drodze do sklepu po jogurt bo za mną chodzi brzoskwiniowy
jakoś tak mimo wstawienia wcześnie i perspektywy pójścia do pracy dobry humor się mnie trzyma;) oby tak zostało do końca tygodnia
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej dziewczyny
aż dziwne że tutaj pusto od rana 
My wczoraj byliśmy grzeczni, dzisiaj poszalejemy
ja się ogarniam teraz do pracy, jeszcze muszę skoczyć po drodze do sklepu po jogurt bo za mną chodzi brzoskwiniowy
jakoś tak mimo wstawienia wcześnie i perspektywy pójścia do pracy dobry humor się mnie trzyma;) oby tak zostało do końca tygodnia
Jednak dalas radę
silna wola heh
A jak temperatura? Coś już sugeruje?
Ja dziś nie mogłam wstać. Ale jeszcze do końca tygodnia i później tydzień urlopu
Wyśpię się
-
Faktycznie, wygląda na to że temperatura teraz jest względnie stała i skoku jeszcze nie było. Ale teoretycznie widzę że to 13dc więc jest jeszcze czas

Ale pewnie już bliżej niż dalej
Testy owulacyjne robisz?
Chociaż ja w tym cyklu zrobiłam dwa - w czwartek i sobotę, oba były negatywne
pozytywny musiałby być w piątek
Bo w sobotę była już owulacja
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH