SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • terka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaassiia wrote:
    Ja za alko tez nie przepadam jedyne co wchodzi w grę to jakieś smakowe ale i tak jedno piwo mogę pić cały wieczór i dobre słodkie winko a rąk to blee

Haha choćbym o sobie czytała :D
    Jedno małe piwo w czasie gdzie ktoś spokojnie 2-3 wypije i to duże :P
    Mój podobnie :)
    Jak już to cydry-te nam wchodziły fajnie :) albo dobre słodkie wino :) ale piwo? jeśli już to smakowe i koniec-ta słynna ukochana goryczka nie dla nas (mój się śmieje że ma babskie smaki ale co tam :P ) :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi nawet karmi nie smakuje :D więc jak czasami idę gdzieś do znajomych i proponują piwo to niestety często jest tak ze nie pije bo mają tylko zwykłe a mi nawet z sokiem nie odpowiada chyba że pół na pół :D

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
    Nasz skarb jest z Aniołkami

KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
    21 wrzesień 2019
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Kochana luziol. W urzędzie do chyba 6 miesięcy można zmienić imię jak się mąż "pomyli" ;D także ten nie trzeba tłuc tylko iść i zmienić i oznajmić że już się tak nie nazywa :D

Mysmy też mięli batalię o imiona chłopaka. A akurat chłopak nam się trafił :)
    Więc proponuję zrobić coś takiego-dać chłopu kartkę, sobie wziąć drugą i powiedzieć że piszecie wszzystkie imiona które wam się podobają na tyle że dalibyście tak na imię dziecku (czasem są ładne, mogą się podobać ale swojego dziecka by się tak nie nazwało :P ). Ale nie że jedno-po kilka każda osoba. I potem zobaczyć czy chociaż jedno macie wspólne :) i potem o tym porozmawiać :)
    Można w urzędzie zmienić.. ale tylko za zgodą obojga rodziców... No więc tutaj będzie ciężej... Bo koleżanką właśnie to chciała zrobić, ale mąż siebie zgadzał...

Ja z nudów już zaczęłam układać puzzle... Może do porodu jest uloze :D bo trochę za trudne dla mnie są, a mają tylko 1000elementow... A marzy mi się taki widok na Nowy Jork.. ale tamte mają 13200 elementów wiec ukladalabym je do śmierci ;)

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sn15l1.jpg

U nas jakoś idzie do przodu, nie układamy codziennie i M układa więcej niż ja bo mi niewygodnie tak się schylac do tego stolika :)

Andii lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Miss a jak u Ciebie sprawa wygląda? :)
    Hej :)
    A ja już wczoraj wieczorem zaczęłam plamic - jak tylko pomyślałam o robieniu testu :P
    Dziś dzień okropny, strasznie mnie boli brzuch :( ale już kolejny cykl zaczęty więc jest ok :)
    Wróciłam do pracy i dużo roboty mam :( nadrobie Was wieczorem, miłego dnia :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • terka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puzzle ❤ eh super sprawa ale wymagająca (te niewymagające nie cieszą :D )

Patulka nie wiedziałam ze takiej ilości puzzle istnieją! :D

Madzia-no bardzo ładnie wam idzie ;)

• Kaassiia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Hej :)
    A ja już wczoraj wieczorem zaczęłam plamic - jak tylko pomyślałam o robieniu testu :P
    Dziś dzień okropny, strasznie mnie boli brzuch :( ale już kolejny cykl zaczęty więc jest ok :)
    Wróciłam do pracy i dużo roboty mam :( nadrobie Was wieczorem, miłego dnia :)
    Miss kciuki za ten cykl :)
    Jednak test to nie zawodzi w wywołaniu @
    A przededna czas niepewności i oczekiwań (czasoprzestrzeń się wydłuża)

21 wrzesień 2019
  • Andii Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka wrote:
    A chciałam się jeszcze Wam pożalić...mój K coraz bardziej zaczyna mi wybrzydzac z imieniem dla małej... Teraz chodzi i mówi wszystkim ze będzie Nadia... A mnie imię może się podoba, ale jakoś nie przekonuje mnie.. jakoś upatrzylam sobie Antosie i tak mi spasowało... A zeby wszystkim pokazać że są "gorsze" imiona które mogą być to czasami podaje jakieś zmyślone typy... Ostatnio gdzieś trafiłam na imię Zoja... Ale czuję że dziecko będzie mieć potem więcej 'problemow' w szkole z tym imieniem niż z Antosia

Nadia jest teraz bardzo popoularnym imieniem, Antosia zresztą też więc nie ma szans, żeby jakieś "problemy" w szkole były związane z tymi imionami :)

Starania o drugie dziecko
  • Magdaa21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    Puzzle ❤ eh super sprawa ale wymagająca (te niewymagające nie cieszą :D )

Patulka nie wiedziałam ze takiej ilości puzzle istnieją! :D

Madzia-no bardzo ładnie wam idzie ;)
    Te też mają 1000 elementów :P

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam drugą rocznicę ślubu kościelnego :) I dopiero teraz się zorientowałam :D

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Starania o drugie dziecko
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Dzisiaj mam drugą rocznicę ślubu kościelnego :) I dopiero teraz się zorientowałam :D

He zdarza się jesteśmy z mężem tego przykładem, tyle że my zorientowalismy się po fakcie :D lecz najważniejsze że nasza miłość jest celebrowana codziennie a nie tylko w rocznicę

21 wrzesień 2019
  • Kaassiia Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego i jeszcze wielu takich pięknych pełnych miłości lat razem

21 wrzesień 2019
  • terka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:

Hej jak to zabiegany człowiek zapomina ważne rzeczy :D
    Wszystkiego najlepszego dla was! ;)

• terka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Nadia jest teraz bardzo popoularnym imieniem, Antosia zresztą też więc nie ma szans, żeby jakieś "problemy" w szkole były związane z tymi imionami :)

Nie, mysle ze oba byłyby przyjęte normalnie ;)

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii, wszystkiego najlepszego! :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, chce je! Uwielbiam Minionki i u mnie też się układają ale takie:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/16842555f5c6.jpg
    Jakoś przed Bożym Narodzeniem zaczęliśmy... Ale przez jakieś 4 miesiace potem leżały i nikt nie miał natchnienia ich układać... A teraz z nudów wzięłam się...mój K też wkłada więcej puzzli ode mnie, ale on to ma oko do znajdywania puzzli, nie to co ja...

Terka, są takie duże i nawet większe... Ale nie wiem jak bardzo musiałabym być zdesperowana by je kupić :D

A te były chyba najtrudniejsze dlanie do ułożenia.. bo nie dość że same odcienie bieli to jeszcze każdy puzzlel inny.. bo były o nie regularnych kształtach.. ale za to efekt końcowy jest zadowalający

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d94c3c1e67b2.jpg

iv09gu1rb7ycgb9v.png
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii, wszystkiego najlepszego! Oby starania o drugą dzidzię szybko się zakończyły powodzeniem! :*
    Co do imienia to wiem że oba te imienia są "popularne' ostatnio... A zawsze chciałam by moje dziecko nie miało "modnego" imienia.. no ale jak widać spóźniłam się..

iv09gu1rb7ycgb9v.png
  • Mała_Mii Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem po lekarzu ..
    dzisiaj mi sonda taka z kamerka sprawdza pęcherz moczowy , a w czwartek będę miała usg nerek , powiedział ze widzi w jednym miejscu nawet pokazał kilka odchnietych rzylek w tym pęcherzu i ta krew w moczu mogłabyc z tamtąd , a żyłki oeknkete przez hormony i szybko rozdania już macice , do tego trochę ostatnio pomeczylam się przy sprzątaniu tego remontu , powoddzia ze usg tez mi zrobi tak dla świetego spokoju żeby mieć pewność ..
    i tetaz niby mówił mi ze tak będzie i wiem ze tak ma być ale jednak nie swoją się czuje , mało komfortowo mówił ze muszę duo pic i będzie mnie dzisiaj poec przy siusiu i lekko plamić będę ...bo jednak wadę w przewód moczowy wkładał... a chyba nawet jeśli lekarz uspakaja jesZcze sYbciej ze tak bedZie to kobieta w ciąży i tak fiksuje ...

74dih371hf2p7o0h.png[/url]
    20151107020717.png[/url]
    18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
    26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
    20.11.2018 51cm 3520g ❤️
    18.12.2018 54cm 4530g❤️
    25.01.2019 59cm 6020g ❤️
  • an1315 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mało mnie tu dziś, ale zalatana jestem w pracy. Cieszę się, że nie boli mnie brzuch. Tylko czuję od rana mdłości i co zjem to czai się do odwrotu :P

terka lubi tę wiadomość

• terka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka wrote:
    Terka, są takie duże i nawet większe... Ale nie wiem jak bardzo musiałabym być zdesperowana by je kupić :D

To mi się zawsze marzyły takie ogromne co będę musiała je rok układać i potem móc na ściane powiesić jako wielki wielki obraz :D
    Ale nie wiedziałam że takie istnieją :P
    Póki co wysiadłam z puzzli, jakoś nas ostatnio wena opuściła z tym...
    Kiedyś pewnie się znów do tego wróci :)

‹‹ 1348 1349 1350 1351 1352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: