Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała_Mii wrote:Dziewczyny jestem po lekarzu ..
dzisiaj mi sonda taka z kamerka sprawdza pęcherz moczowy , a w czwartek będę miała usg nerek , powiedział ze widzi w jednym miejscu nawet pokazał kilka odchnietych rzylek w tym pęcherzu i ta krew w moczu mogłabyc z tamtąd , a żyłki oeknkete przez hormony i szybko rozdania już macice , do tego trochę ostatnio pomeczylam się przy sprzątaniu tego remontu , powoddzia ze usg tez mi zrobi tak dla świetego spokoju żeby mieć pewność ..
i tetaz niby mówił mi ze tak będzie i wiem ze tak ma być ale jednak nie swoją się czuje , mało komfortowo mówił ze muszę duo pic i będzie mnie dzisiaj poec przy siusiu i lekko plamić będę ...bo jednak wadę w przewód moczowy wkładał... a chyba nawet jeśli lekarz uspakaja jesZcze sYbciej ze tak bedZie to kobieta w ciąży i tak fiksuje ...
Czyli po prostu przeciążyłaś się ostatnio, popękały jakieś drobne żyłki i stąd całe zamieszanie? o ja Cię... ale dobrze że się wyjaśniło, jutro pewnie USG potwierdzi dzisiejsze przypuszczenia i będziesz mogła jednak nie fiksować
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Patulka wrote:Andii, wszystkiego najlepszego! Oby starania o drugą dzidzię szybko się zakończyły powodzeniem! :*
Co do imienia to wiem że oba te imienia są "popularne' ostatnio... A zawsze chciałam by moje dziecko nie miało "modnego" imienia.. no ale jak widać spóźniłam się..
Dlatego nie warto zawsze patrzeć na otoczenie tylko wybierać wg swojego upodobania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2018, 14:11
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Jeśli w obrazie usg nie wyjdzie nic to tak będzie , a ja wierze w to ze to poprostu przez to ze się nasiąkała ostatnio i w ogóleterka wrote:Czyli po prostu przeciążyłaś się ostatnio, popękały jakieś drobne żyłki i stąd całe zamieszanie? o ja Cię... ale dobrze że się wyjaśniło, jutro pewnie USG potwierdzi dzisiejsze przypuszczenia i będziesz mogła jednak nie fiksować

)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Magda, te moje są dostępne w prawie każdym markecie typu Tesco, Auchan, Carrefour...ja swoje akurat kupiłam w Biedronce połowę taniej niż są w wyżej wymienionych sklepach...
Dziś już włożyłam może 8 puzzli, a siedzę nad nimi od 12 może... Oczywiście z przerwami. -
Ja się nie dziwię, akurat takie puzzle to wbrew pozorom nie jest łatwa rzeczPatulka wrote:Magda, te moje są dostępne w prawie każdym markecie typu Tesco, Auchan, Carrefour...ja swoje akurat kupiłam w Biedronce połowę taniej niż są w wyżej wymienionych sklepach...
Dziś już włożyłam może 8 puzzli, a siedzę nad nimi od 12 może... Oczywiście z przerwami.
wszystko do siebie podobne
muszę w takim razie polować w biedrze
bo w Tesco były droższe niż w empiku
-
Ja zamiast jeść obiad to znowu was nadrabiałam
Produkujecie jak mnie nie ma 
U mnie cały dzień nadal ból jajników, a wczoraj jak wykorzystałam męża jeszcze dla lepszego efektu to masakra, tak mi się chce cały czas
I głodna jestem ciągle, ledwo coś zjem. Więc na bank jakieś zawirowania hormonalne i owu będzie
Najdziwniejsze, że na dwa jajniki chyba, bo bolą oba na zmianę.
Ja też lubię puzzle, ale nie mieliśmy ostatnio jakoś weny, żeby układać. Ostatni nasz wyczyn to niebo z konstelacjami nocą, świecące w ciemności
Ale nie mam zdjęcia, żeby wam pokazać. Cudowne to było, ale układaliśmy bardzo długo.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nareszcie koniec roboty... tragiczny ten dzień był
jeszcze musiałam w teren jechać z tym bolącym brzuchem
jestem głodna jak pies, dziś pierwszy dzień na diecie jestem i normalnie porażka tak mnie ssie w żołądku
muszę wymyślić jak nie pożrec całej zawartości lodówki jaj wrócę do domu
-
Dziękuje dziewczyny

patulka pewnie nie chcesz tyle czekać z wyborem imienia ale jak zobaczysz dzidzię to będziesz wiedziała, które imię pasuje
Podziwiam za puzzle, fajna sprawa
MissKathy tylko i wyłącznie silna wola, nie znam innej rady
Z reguły jak się jest bardzo głodnym to zjada się jednak mniej
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
an1315 wrote:Ja się czuję tak masakrycznie zmęczona, że to niepojęte

Sterta prasowania czeka, leży, to tak sobie myślę, że i ja poleżę
Generalnie nie mam na nic siły. Chce mi się spać.
Wyczyn na dziś to ugotowanie makaronu do sosu grzybowego. Braaaaaaaaawa!
Pewnie, że tak poleż i odpcznij, prasowanie nie ucieknie
Starania o drugie dziecko -
alex0806 wrote:Ja zamiast jeść obiad to znowu was nadrabiałam
Produkujecie jak mnie nie ma 
U mnie cały dzień nadal ból jajników, a wczoraj jak wykorzystałam męża jeszcze dla lepszego efektu to masakra, tak mi się chce cały czas
I głodna jestem ciągle, ledwo coś zjem. Więc na bank jakieś zawirowania hormonalne i owu będzie
Najdziwniejsze, że na dwa jajniki chyba, bo bolą oba na zmianę.
Ja też lubię puzzle, ale nie mieliśmy ostatnio jakoś weny, żeby układać. Ostatni nasz wyczyn to niebo z konstelacjami nocą, świecące w ciemności
Ale nie mam zdjęcia, żeby wam pokazać. Cudowne to było, ale układaliśmy bardzo długo.
Tak trzymać, działacie i później chwalisz się efektami :* Jakieś objawy owu, śluz?
Ja odkryłam, że mi na owulację wyskakiwały syfki na brodzie - po tej stronie, z której była owulacja
A te puzzle musiały być piękne
Chociaż ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy.
-
Andii wrote:Pewnie, że tak poleż i odpcznij, prasowanie nie ucieknie

Jak nie uciekło od miesiąca
Czasem tylko wyjmuję z tej sterty coś co jest mi pilnie potrzebne i prasuję na szybko.
Jutro idę na paznokcie, to może w środę ogarnę to prasowanie. Najwyżej mnie zagonicie
-
Śluz jest, szyjka wysoko ale jeszcze zamknięta, do tego głód co chwila, smaki na słone i chętka naan1315 wrote:Tak trzymać, działacie i później chwalisz się efektami :* Jakieś objawy owu, śluz?
Ja odkryłam, że mi na owulację wyskakiwały syfki na brodzie - po tej stronie, z której była owulacja
A te puzzle musiały być piękne
Chociaż ja nie mam cierpliwości do takich rzeczy.
I dobry humor
Więc mam nadzieję, że to to.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Kobitki padam nic mi się nie chce ale już prawie jestem spakowana na urlopik i teraz będzie można odpocząć
Andii lubi tę wiadomość
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Udalo się zjeść tylko obiadAndii wrote:Dziękuje dziewczyny

patulka pewnie nie chcesz tyle czekać z wyborem imienia ale jak zobaczysz dzidzię to będziesz wiedziała, które imię pasuje
Podziwiam za puzzle, fajna sprawa
MissKathy tylko i wyłącznie silna wola, nie znam innej rady
Z reguły jak się jest bardzo głodnym to zjada się jednak mniej 
lodówka i jej zawartość ocalaly
Andii lubi tę wiadomość
-
Alex te gwiazdy musiały być pięęęękneee
szkoda że nie masz zdjęcia 
Myśmy ostatnio układali tygrysa na śniegu-śnieg nas powalił
An-czasem właśnie ugotowanie makaronu to wyczyn, którego można sobie szczerze pogratulować bo innego dnia tego nie bedzie się w stanie zrobić. Doceniajmy małe rzeczy!

Miss widzę u Ciebie też sukces
skoro mówisz że się uchowała zawartość lodówki 
Silną wolę wzmacniaj powolnym jedzeniem
jemy więcej bo jemy szybko, do mózgu nie zdąży dotrzeć że już porcja jest w żołądku, żeby włączył tryb:sytość.
Powolne jedzenie sprawia że zanim skończymy, zaczynamy czuć powoli sytość
polecam 
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH