Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo tego pragnę żeby było dobrze, ale już powoli brak mi sił. Kolejny cykl psu w dupe ( próbuje sobie tłumaczyć że poprzednie to kicha bo to choroba bo coś innego) ale to nie pomaga. Czas leci i nadal nic... Wszyscy powtarzają po stracie szybko się zachodzi miałam taka nadzieje lecz ona też już niknie. Nie chce odpuszczac, ale każda porażka boli. Zamiast się cieszyć urlopem to wyjeMała_Mii wrote:Kasia nie załamuj się ! Wiem ze to tylko słowa ale jeśli nie będziesz walczyć to nie będziesz zwycięzca ..
Nie wolno się poddawać będzie dobrze zobaczysz

22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Kasia, też byłam naprawdę że szybko zajde w kolejną ciążę po stracie... Naczytałam się dużo historii dziewczyn.. dodatkowo bliska kolezanka nawet nie zdążyła mieć pierwszego okresu po stracie.. i tak bardzo się starałam się nie wychodziło... Naprawdę sproboj wyluzować.. odpocząć. Przestać myśleć o staraniach jak o przymusie.. ja odpuściłam i od razu zaskoczylo... W sumie to rada dla wszystkich starających się

Terka, teraz to już bliżej niż dalej..
jeszcze chwilka i Andrzejek będę obok rodziców:)
A mnie chyba dopadła kolejna ciążowa przypadłość, mianowicie ból w dolnej części pleców... Coraz częściej chodzę jak stara babcia... Nie wiedzialam że nadmiar paru, dosłownie paru kilogramów może tak wpłynąć na człowieka... -
Patulka wrote:Kasia, też byłam naprawdę że szybko zajde w kolejną ciążę po stracie... Naczytałam się dużo historii dziewczyn.. dodatkowo bliska kolezanka nawet nie zdążyła mieć pierwszego okresu po stracie.. i tak bardzo się starałam się nie wychodziło... Naprawdę sproboj wyluzować.. odpocząć. Przestać myśleć o staraniach jak o przymusie.. ja odpuściłam i od razu zaskoczylo... W sumie to rada dla wszystkich starających się

Terka, teraz to już bliżej niż dalej..
jeszcze chwilka i Andrzejek będę obok rodziców:)
A mnie chyba dopadła kolejna ciążowa przypadłość, mianowicie ból w dolnej części pleców... Coraz częściej chodzę jak stara babcia... Nie wiedzialam że nadmiar paru, dosłownie paru kilogramów może tak wpłynąć na człowieka...
A miałaś wcześniej jakieś problemy z kręgosłupem? Jakiekolwiek nie mowie o niewiadomo jakich
No dzisiaj ma być decyzja co dalej z nami, nie moge doczekać sie obchodu.
Ale mimo tego czekania, cieszę sie ze w nocy nie rodziłam
dziwna babeczka była, za chwilkę idzie do domu 
Jak dziewczynę obok wzięły skurcze to jej rada bylo sie zdrzemnąć
Rozumiem ze chciała uchronić ja przed pójściem za wcześnie ale propozycja drzemki była genialna
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:A ja znowu się witam z polekowymi mdlościami
narazie nie jest źle tylko odrzuca mnie od jedzenia
mam nadzieję że niedługo przejdzie 
Miłego dnia
Czyli to jednak nie okresowe tylko jest a faktycznie lekowe? Biedna...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka, nie przypominam sobie bym miała problemy... A już napewno nie w dolnym odcinku, bo w karku kiedyś mnie bolało, ale to od jednej ciągłej pozycji w pracy... A w lędźwiach to nigdy mnie nie bolało... Nawet jak byłam lekko otyła..
Miss, przynajmniej wiadomo już od czego i mniej więcej jak temu zapobiec -
Chyba takterka wrote:Czyli to jednak nie okresowe tylko jest a faktycznie lekowe? Biedna...
tylko przy okresie było o wiele gorzej, teraz nawet znośnie
ale zadziwia mnie fakt że mam tylko tak w dniach w których pracuje... może to alergia na pracę?
-
MissKathy92 wrote:Chyba tak
tylko przy okresie było o wiele gorzej, teraz nawet znośnie
ale zadziwia mnie fakt że mam tylko tak w dniach w których pracuje... może to alergia na pracę? 
Chyba podświadoma bo mówiłaś ze lubisz ta prace i masz spoko szefa
A moze większy wysiłek albo nie wiem... Cos co jest w pracy tak działa?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Patulka wrote:Terka, nie przypominam sobie bym miała problemy... A już napewno nie w dolnym odcinku, bo w karku kiedyś mnie bolało, ale to od jednej ciągłej pozycji w pracy... A w lędźwiach to nigdy mnie nie bolało... Nawet jak byłam lekko otyła..
Miss, przynajmniej wiadomo już od czego i mniej więcej jak temu zapobiec
Pytam o tyle ze wtedy lubi sie bardziej w ciazy odezwać
w sumie to skolioza zwykła i częsta wystarczy
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Miss alergia na pracę jak najbardziej prawdopodobna, też tak mam czasami ;p
U mnie dzisiaj temperatura znowu w górę, tak mi było w nocy gorąco że od 4 spać nie mogłam. Ale wtedy zmierzylam a nie o 6 jak zawsze. Poodkrywalam się, poszlam sie napic i do 5 na pewno lezalam. Pozniej jak masz wyszedl do pracy to drzemalam do teraz.
Dzisiaj pewnie będę musiała zostać do 17 w pracy. Ale będę zaglądać czy urodzilas Terka;)Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Miss alergia na pracę jak najbardziej prawdopodobna, też tak mam czasami ;p
U mnie dzisiaj temperatura znowu w górę, tak mi było w nocy gorąco że od 4 spać nie mogłam. Ale wtedy zmierzylam a nie o 6 jak zawsze. Poodkrywalam się, poszlam sie napic i do 5 na pewno lezalam. Pozniej jak masz wyszedl do pracy to drzemalam do teraz.
Dzisiaj pewnie będę musiała zostać do 17 w pracy. Ale będę zaglądać czy urodzilas Terka;)
Czyli cos sie podziało
teraz czekać na efekty 
O biedna... No pewnie dłużej zeby odrobić niepotrzebnie... No ale co zrobic...
Możesz zaglądać, ale poki co nic ciekawego
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Pola 29 wrote:Słabo spałam Igor miał lęki nocne.Plus mnie pół nocy niewiem jak to nazwać podobny do bólu ale to promieniowanie uciskanie skurcz jajnika ciągnące na nogę.
No to faktycznie kiepska noc dla obojga...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
U mnie dzisiaj chyba będzie chłodno i musiało w nocy padać, bo mokro. Nawet lepiej bo chwilę od upału się odpocznie. W pracy 40 stopni w sali to idzie się ugotować...
Oby tylko jutro nie padało bo muszę zdążyć do lekarza i jechać rowerem. Inaczej się nie wyrobie w 30 minutLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej,
U nas właśnie się rozpadalo. Byłam w kościele, Terka, pomodlilam się żeby nie bolało
Spotkałam w kościele właścicielke naszego mieszkania.. No i wygadalam się że jestem w ciąży, chcieliśmy ich zaprosić na jakąś kawę czy coś i wtedy powiedzieć, ale ciągle coś.. No i ucieszyła się, pogratulowala, zapytałam czy im to na pewno nie przeszkadza, że będziemy w mieszkaniu z dzieckiem, a ona ze nie, ale jakoś mam dziwne obawy
-
Hej kobitaki, tak Alex w nocy padało

Pola pewnie mały się czegoś przestraszył.
Terka, a o której jest obchód? Jakby co to dużo siły dla Ciebie
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Każda miesiączka to w naszym przypadku jest żałoba. Najgorsze pierwsze dni ale za chwilę poczujesz się lepiej. Nie jesteś z tym sama. Mi miesiączka wypada prosto na wesele kuzyna to dopiero będzie hardcoreKaassiia wrote:Bardzo tego pragnę żeby było dobrze, ale już powoli brak mi sił. Kolejny cykl psu w dupe ( próbuje sobie tłumaczyć że poprzednie to kicha bo to choroba bo coś innego) ale to nie pomaga. Czas leci i nadal nic... Wszyscy powtarzają po stracie szybko się zachodzi miałam taka nadzieje lecz ona też już niknie. Nie chce odpuszczac, ale każda porażka boli. Zamiast się cieszyć urlopem to wyje
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:O Jacie to mnie uswiadomilas, bo ostatnio patrzyłam na jednego lekarza który ma świetną opinie a kogo nie zapytam to każdy ma negatywne wspomnienia ale to by wszystko wyjasnialo jak taki problem z wystawieniem negatywnej opini
A wiesz co jest najlepsze? Ta opinia została niby odrzucona bo jest zbyt ogólna (napisałam między innymi, że lekarzowi zabrakło empatii i zbyt rutynowo podchodzi do swojej pracy). No to napisałam podobną, tylko pozytywną opinię o mojej endokrynolog (że empatyczna i nie pracuje rutynowo) i została opublikowana... Żałosne...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH