Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze, jak tak poczytałam o tym na necie to faktycznie objawy się zgadzają... faktycznie może mi uciskać na żołądek, bo nigdy tyle nie ważyłam to raz, a dwa to brzusio już widoczny i macica się przesuwa w górę... A miałam iść do lekarza, który by i tak za bardzo nic nie pomógłMała_Mii wrote:Patulka uwierz mi ze na w życiu nie miałam problemów gastrycznych nigdy zgagi czy refluksu ...na dobra sprawę nie wiedziałam jak to jest to mieć
a ostatnio właśnie refluks nam bardzo często oczywiście myślałam ze to zgaga i mówię mężu objawy ze coś mi się wraca z żołądka do gardła ze piecze wtedy ze masakra i trwa tylko chwile ze idzie do góry i spada
( a ten temat zgagi ma na poczadku dziennym .. tabletki to co dziennie musi brać ) i właśnie nowi do mnie kochanie to refluks 
ALex trzymam kciuki zobaczysz będzie dobrze
po dzisiejszej wizycie się uspokoisz j zobaczysz zielone światełko 
Terka uparty ten Twój synek ;p z niecierpliwością czekam co aci powiedzą na badaniach ;p
... No nic, trzeba będzie wprowadzić małe zmiany w diecie..
-
No niestety taki urok ciąży ;pPatulka wrote:Kurcze, jak tak poczytałam o tym na necie to faktycznie objawy się zgadzają... faktycznie może mi uciskać na żołądek, bo nigdy tyle nie ważyłam to raz, a dwa to brzusio już widoczny i macica się przesuwa w górę... A miałam iść do lekarza, który by i tak za bardzo nic nie pomógł
... No nic, trzeba będzie wprowadzić małe zmiany w diecie..
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja dziś wypiłam kawę i to był duuuuży błąd...
Poznałam co to mdłości i chęć wymiotów. Ale popiłam kawę rosołem i przeszło
: D
Próbowałam umieścić opinię o lekarzu z Luxmedu, tym co mnie w czwartek tak słabo potraktował. Opinia została odrzucona, bo jest zbyt ogólna. To już wiem, czemu większość lekarzy ma bardzo dobre opinie, skoro tak to działa... -
Mi odwołali dzisiejszą wizytę, ale jestem zła;/ już miałam zastępstwo w pracy i miałam wyjść 2.5 h szybciej. A przenieśli na środę i muszę wyjść 2 h 45 minut. Bede później to kilka dni odrabiać. I już liczyłam dzisiaj na wizytę a tu dupa;/ lekarka ponoć nie dojedzie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to musisz do środy poczekać, tak nie raz bywa.
An pozytywne to bez problemu umieścisz, a negatywne nie bardzo.
Ja mam wizytę 30 lipca.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
O Jacie to mnie uswiadomilas, bo ostatnio patrzyłam na jednego lekarza który ma świetną opinie a kogo nie zapytam to każdy ma negatywne wspomnienia ale to by wszystko wyjasnialo jak taki problem z wystawieniem negatywnej opinian1315 wrote:Ja dziś wypiłam kawę i to był duuuuży błąd...
Poznałam co to mdłości i chęć wymiotów. Ale popiłam kawę rosołem i przeszło
: D
Próbowałam umieścić opinię o lekarzu z Luxmedu, tym co mnie w czwartek tak słabo potraktował. Opinia została odrzucona, bo jest zbyt ogólna. To już wiem, czemu większość lekarzy ma bardzo dobre opinie, skoro tak to działa...Starania o drugie dziecko -
Wiecie co śmiać mi się chce , bo po co w takim razie są te opinie skoro nie mozes wyrazić swojego zdania .... niby każdy ma prawo do własnego zdania , ale przyjmowane są tylko pozytywne opinie ...
2 dni temu miałam podobna sytuacje ale nie z lekarzem a mechanikiem ... byłam
Na przeglądzie i ogólnie z mezem nie byliśmy zadowoleni z usług tego zakładu za gburowatosc , podejście i zachowanie pana który nas przyja ... i mój mąż dał im ocenę 2 gwiazdki , nie napisał żadnego komentarza tylko 2 gwiazdki , wiecie ze za chwile ten zakład z pretensjami do męża dzwonił ?? No masakra i musiał usunąć ocenę ...
ALex przykro mi , ja tez nie lubię takich sytuacji , ale pomysł ze to już pojutrze , gorzej by było jakby przełożyli na za tydzień ..
Ciekawe co i Terki pewnie na badaniach jest ze nic się nie odzywa
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Nie każdy lekarz chce wykonywać tak często USG. Moja pani ginekolog pytała się kiedy było badanie.. jeśli mieściłoby się do dwóch tygodni to by mi nie robiła badania... A że miałam większy odstęp to zrobiła... Ale wiadomo co lekarz to inaczejnati1992 wrote:Hej ja umówiłam się właśnie na usg genetyczne na 26 lipca więc idealnie bo badanie u swojej ginekolog mam 1 sierpnia to będę miała porównanie jak dzidzia przez tydzień urosła

nati1992 lubi tę wiadomość
-
Patulka wrote:Nie każdy lekarz chce wykonywać tak często USG. Moja pani ginekolog pytała się kiedy było badanie.. jeśli mieściłoby się do dwóch tygodni to by mi nie robiła badania... A że miałam większy odstęp to zrobiła... Ale wiadomo co lekarz to inaczej

U mnie akurat i tak miałabym badanie po badaniu bo do mojej jestem umówiona 1 sierpnia i to będzie 13 tydzień a ona nie robi prenatalnych więc po jej badaniu szybko musiałabym się umawiać na te prenatalne i mogłoby już być za późno. Ostatnio jak u niej byłam to zrobiła mi USG 25 czerwca a później na szpitalu powtórzyła 27 czerwca.
[/url]
[/url] -
Hej kobietki u mnie dziś pierwszy dzień @

Czemu to takie trudne mam dość. Na 19 mam kumulacja wizyt gastrolog, hematologa i jeszcze konsultacja u ginka ostatnich wyników od razu może spytam co planuje dalej bo nie chce mi się jeszcze 3 miesięcy czekać od tak22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Hej dziewczyny. Ja już na oddziale.
Przyjęcie miłe, zobaczymy co dalej będzie sie działo. Dzisiaj juz raczej nic robić nie będą. Jutro lekarka mnie przebada i określi co robimy i kiedy. Raczej nie będą długo czekać bo wg USG mały ma 3810!
Bedzie mniejszy bo wymiary nog go powiększają
ale i tak mniej niż 3500 miec rączej nie będzie...
Wymiarowo u małego zostały proporcje chudy i dluuuuuugi-nawet lekarka była zszokowana ze aż tak, bo ja niziutka. Ale spojrzała na męża i wszystko jasne
Ok 2 tygodnie różnicy miedzy cala resztą a nogami
Zapowiedziano mi że samo wywoływanie może być nieprzyjemne i nie ma co tego ukrywać, ale zobaczą jutro co i jak i kiedy...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH