Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka już chyba próbowała domowych sposobów;) przytul się do męża, idźcie szybciej spać. A jutro się dowiesz wszystkiego. I nie smuć się że nie zaplanowałaś tak tego wszystkiego bo cel jest najważniejszy;) może już jutro Andrzejek będzie z wami na świecie;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Nie no z
to my korzystaliśmy ile wlezie
libido do samego końca na poziomie 100

Chcieliśmy wykorzystać ta możliwość przed przerwa
Dzisiaj miałam mega romantyczna zachętę męża: No wiesz, Andrzejek sam nie wyjdzie
myślałam ze padnę 
Schody mam codziennie bo mieszkam na 1.5 piętrze (jakkolwiek to brzmi
), przemeblowanie zrobione, jeden pokój sama, drugi z mężem (z nim niewiele robiłam ale na pewno nie siedziałam na tylku
) naczynia ku mojemu zdziwieniu myłam codziennie, spacery jesli tylko miałam możliwość to robiłam po minimum godzinie albo dwie. Dzisiaj meczyk
Jestem zmęczona. Fizycznie. Nie wiem skąd wezmę sile na poród. Czuje zakwasy, czego nie czułam dawno... Wiec jest jeszcze ciekawiej. Maz trochę masażu porobił, pewnie jutro tez cos porobi...
Jedyny plus tego wszystkiego to ze z praca nie ma problemu. Dzwonił to powiedział mu przełożony ze ma sie nie przejmować, informować tylko co i jak czy wraca do pracy od wtorku czy nie (bp ustaliliśmy ze jakby nic sie nie działo to chyba na chwile wróci do pracy, chociaz widzę ze moze będzie próbował jednak wolne brać i mimo ze ją lubo będzie chciał być ze mną-najwyżej cześć urlopu teraz wykorzysta a cześć we wrześniu). I ze ma przeżywać po swojemu cala sytuacje. Kochany człowiek...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
panipuchatkowa wrote:Terka na pewno to stresujace. Mam nadzieję że szybko będziecie we trójkę. Ja znowu z mdlosciami.tylko płatki z mlekiem działają. Ja ogladalam mecz.

Płatki takie kukurydziane czy jakieś inne?
Takie kukurydziane to był mój główny składnik diety ciążowej
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
panipuchatkowa wrote:Terka kukurydziane. Corn flakes tylko i wyłącznie:P
Ja akurat mniej firmowe ale tez w ilościach hurtowych szło
Jesli ktoś idzie po zakupy i wraca z 4kg płatków oznacza to albo gruba kukurydziana imprezę albo ciążę
Średnio jedna paczka na tydzień szła a mnie sie nie chciało chodzić co tydzień do sklepu po nie (kawałek dalej
)
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Witam się z samego rana

Coś od piątej nie mogę już spać i się tak kręcę... Jeszcze w dodatku znów zaczęła mnie męczyć zgaga... Albo i nie zgaga, bo ona raczej przy przełykaniu w sumie czegokolwiek nie boli... A ja czuję jak w przełyku 'jezdzi' mi w górę i w dół taka kulka ostra.... Pomagają mi tylko na chwilę miętuski... No i trochę na dłużej mleko... Ale z nim nie chce za bardzo przesadzać, bo mam skazę białkowa i może się ona 'uaktywnic' w każdym momencie, a to byłoby dla mnie teraz niezbyt dobre...
Terka, jak tak Andrzejek? Coś chce wyjść do rodziców czy wciąż nic? -
U mnie dzisiaj wielki skok więc przypuszczam że owu była wczoraj lub przedwczoraj ale przez zimny termometr tempka zaburzona. Jeszcze wczoraj poszalelismy dla zasady

Dzisiaj mi się śniło że robię sobie zastrzyk taka wielka igłą w brzuch i aż mnie ciary przechodzą, jak ja to bede robic. Maz sie igieł boi to mi nie pomoże.
I jeszcze stres mnie złapał przed wizyta u lekarza więc od rana mi niedobrze z tego wszystkiegoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Patulka spróbuj nie jeść i nie pić niczego słodkiego (nawet soku) bezpośrednio przed snem. W sensie że jesz czy pijesz i sie już kładziesz. Możesz miec cos w rodzaju "refluksu" jak Ci tak jeździ w górę coś...
A słodkie wtedy nie pomaga, a nasila.
Andrzejek cały czas na swoim miejscu. Brykał sobie podczas mojej kąpieli, brykał jak zjadłam na śniadanko dżemik... A teraz chyba poszedł dalej spac
Cos czuję ze samo z siebie to nie ruszy, ze bez jakieś ingerencji ciężko będzie.
Zobaczymy co powiedzą po dzisiejszych badaniach...https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:U mnie dzisiaj wielki skok więc przypuszczam że owu była wczoraj lub przedwczoraj ale przez zimny termometr tempka zaburzona. Jeszcze wczoraj poszalelismy dla zasady

Dzisiaj mi się śniło że robię sobie zastrzyk taka wielka igłą w brzuch i aż mnie ciary przechodzą, jak ja to bede robic. Maz sie igieł boi to mi nie pomoże.
I jeszcze stres mnie złapał przed wizyta u lekarza więc od rana mi niedobrze z tego wszystkiego
Rozumiem Cie pod względem stresu...
Z tego co dziewczyny pisały na różnych watkach to wprawę idzie szybko złapaćhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Będzie dobrze nie denerwuj się.alex0806 wrote:U mnie dzisiaj wielki skok więc przypuszczam że owu była wczoraj lub przedwczoraj ale przez zimny termometr tempka zaburzona. Jeszcze wczoraj poszalelismy dla zasady

I jeszcze stres mnie złapał przed wizyta u lekarza więc od rana mi niedobrze z tego wszystkiego -
Witajcie

Alex pewnie, że będzie dobrze.
Terka kciuki i dawaj znać jak się czegoś dowiesz
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
terka wrote:Patulka spróbuj nie jeść i nie pić niczego słodkiego (nawet soku) bezpośrednio przed snem. W sensie że jesz czy pijesz i sie już kładziesz. Możesz miec cos w rodzaju "refluksu" jak Ci tak jeździ w górę coś...
A słodkie wtedy nie pomaga, a nasila.
Andrzejek cały czas na swoim miejscu. Brykał sobie podczas mojej kąpieli, brykał jak zjadłam na śniadanko dżemik... A teraz chyba poszedł dalej spac
Cos czuję ze samo z siebie to nie ruszy, ze bez jakieś ingerencji ciężko będzie.
Zobaczymy co powiedzą po dzisiejszych badaniach...
Niezależnie od tego czy coś zjem przed snem czy nie to mam to coś... Chociaż naprawdę staram się nic nie jeść przed snem... Wczoraj napewno nic nie jadłam a położyłam się i już po chwili przełykając ślinę czułam to cholerstwo... I potrafi mi się to pojawić o różnych porach dnia i nocy...
Dawaj znać co Ci powiedzieli w szpitalu!
-
Patulka uwierz mi ze na w życiu nie miałam problemów gastrycznych nigdy zgagi czy refluksu ...na dobra sprawę nie wiedziałam jak to jest to mieć
a ostatnio właśnie refluks nam bardzo często oczywiście myślałam ze to zgaga i mówię mężu objawy ze coś mi się wraca z żołądka do gardła ze piecze wtedy ze masakra i trwa tylko chwile ze idzie do góry i spada
( a ten temat zgagi ma na poczadku dziennym .. tabletki to co dziennie musi brać ) i właśnie nowi do mnie kochanie to refluks 
ALex trzymam kciuki zobaczysz będzie dobrze
po dzisiejszej wizycie się uspokoisz j zobaczysz zielone światełko 
Terka uparty ten Twój synek ;p z niecierpliwością czekam co aci powiedzą na badaniach ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Terka dla pocieszenia

Właśnie się dowiedziałam ze moja koleżanka ( w Polsce ) urodziła synka , a miała termina na 5.07 ... mało tego miała cukrzyce ciążowa.. i to mocno musiała się pilnować ... kuc i w ogóle przytyła tylko 6 kg ... a normalna była żadna gruba .. mówią ze z cukrzyca najlepiej szybciej rozwiązać .. a tu w dupci mieli i trzymali aż sam wyjdzie ... a mały urodził się 3,800;D wiec spokojnie niuniu już w kolejce czeka do przyjścia na świat
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]