Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss szturchaj szturchaj!
a my z mężem dalej poscimy.☺ wszystko jest ładnie pozamykane ale szyjka delikatna więc lepiej dać sobie spokój. Mąż był taki zestresowany i pytał mnie cały czas 'a mogę wejść z Tobą na pewno?'
MissKathy92 lubi tę wiadomość

-
MissKathy92 wrote:Cześć dziewczyny

U mnie dziś 33 stopnie, nie zostałam w pracy na nadgodzinach bo nie usiedzialam taka duchota
Alex, Puchatkowa wspaniałe wieści
Terka trzymaj się
już niedługo Andrzejek będzie z Wami 
A ja mam dziś 10dc i czuje owulacje w powietrzu
jajniki bolą, śluz mega płodny, narazie skoku brak ale na to jeszcze jest czas
idę męża trochę poszturchac 
Pewnie ze korzystajcie!
No 33stopni to wyzwanie. Na Slasku deszcz i chlodek. Fajna sprawa
wiem wiem każdy prawie woli ciepło i słońce ale ja wole taka pogodę niż 33 stopnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 17:40
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
panipuchatkowa wrote:Miss szturchaj szturchaj!
a my z mężem dalej poscimy.☺ wszystko jest ładnie pozamykane ale szyjka delikatna więc lepiej dać sobie spokój. Mąż był taki zestresowany i pytał mnie cały czas 'a mogę wejść z Tobą na pewno?'
No wiesz wolał sie upewnić bo nie każdy tak lubi
Wiadomo ze co miał widzieć to widział ale to jednak co innego
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka ile ja bym dała za ten przyjemny chłodekterka wrote:Pewnie ze korzystajcie!

No 33stopni to wyzwanie. Na Slasku deszcz i chlodek. Fajna sprawa
wiem wiem każdy prawie woli ciepło i słońce ale ja wole taka pogodę niż 33 stopnie 
-
Panipuchatkowa, cudowne
pierwsza fotka do rodzinnego albumu
moja obecna pani ginekolog nie ma nic przeciwko jak ktoś wchodzi z pacjentka do gabinetu... Powiedziała mi że jeśli mnie to nie przeszkadza że jest ze mną partner to hej tym bardziej 
Terka, niestety większość zapomina jak to jest gdy ma się rodzić... Albo niewiedza jakie jest to ciężkie jednak
ze skrajności w skrajność... Ja stwierdziłam że po porodzie tylko najbliżsi zostaną poinformowani od razu... Reszta pewnie dowie się z Facebooka, bo pewnie dumny tatuś wrzuci zdjęcie 
Kurcze, ta pogoda potrafi już dobić człowieka... Kolejny dzień leje... Niby fajnie, bo jak byłam w sklepie to była duchota, no ale idzie popaść w depresję... Chyba zaraz zrobię sobie pierogi z serem na poprawę humoru -
Alex to dobre wieści u lekarza

Panipuchatkowa jeszcze raz gratulacje
Terka głupimi smsami się nie przejmuj. Niestety poród to nie taka łatwa sprawa. A ty bądź silna, a nagroda będzie cudna.
W Opolu też cały czas leje.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
MałaMi o tym samym pomyślałam. Wszyskie czekają na info od Terki. Ale ona ma teraz co innego na głowie

MałaMi a jak u Ciebie?<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Terka napewno ma ważniejsze teraz rzeczy niż zaglądanie tu , a napewno w wolnej chwili coś się odezwie

A u mnie dobrze ;p mały do 13 od wczoraj popołudniu nie dawał znać o sobie .. trochę od zmysłów już odchodziłam , detektorem terno słyszałam ale nic nie było w stanie go obudzić , w końcu jednak się obudził i nawet nie dawno się z nim bawiłam ;p bo dotykałam brzucha a on mi buźkę wystawiał ;p tak wiec tetaz już spooojna jestem ale jednak strach był ... a mówią ze ciąża to taki blogi i szczęśliwy stan .. a ja to tylko ciagle strach nerwy i obawy i chyba muszę przybyłym zostać bo jak nie stresuje się to wtedy coś się dzieje
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
U mnie chłodek ale nie taki przyjemny bo ciągle leje. Mam 5letnia siostrzenice na wakacjach u siebie i biedna się nudzi no taka pogoda że wyjść się nie daMissKathy92 wrote:Terka ile ja bym dała za ten przyjemny chłodek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2018, 22:29
Starania o drugie dziecko -
Czesc. Dzisiaj krótko bo za niedlugo ide na próbę porodu. Moze sie nie udać ale próba bedzie.
Miałam iść na nią z babeczka z sali a ta mi w nocy sama urodziła!
i to w jaki sposób!
Miała skurcze ale położna powiedziała ze to nie te. No to ta czeka dalej. 2h po tym odeszły jej wody. Tak ostro
dzwonią do lekarza, lekarz bada-na porodówkę! Przyjechała jej mama wzięła jej rzeczy. Po godzinie od tych wod a 3h od "nie tych" skurczy przyjeżdża jeszcze raz ta mama od niej i chwali się ze dziewczynka juz na świecie!
takie jajo!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Cześć Dziewczyny!

Przyszłam się przywitać i powiedzieć, że w dalszym ciągu się staramy. Nie zaglądam tu, bo nie mam czasu
Jednak praca z domu to była praca z domu.
Kochane, tym którym udało się zafasolkowac wielkie gratulacje i trzymam mocno kciuki za Was
Terka, Tobie życzę dużo siły i pięknego, szybkiego porodu
Pozdrawiam wszystkie 'nowe' dla mnie Staraczki
Mała_Mii, Magdaa21, panipuchatkowa, kryha, Plamka_92, terka lubią tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Terka powodzenia oby się udało urodzić, życzę szybkiego i mało bolesnego porodu i 10pkt Andrzejkaterka wrote:Czesc. Dzisiaj krótko bo za niedlugo ide na próbę porodu. Moze sie nie udać ale próba bedzie.
Miałam iść na nią z babeczka z sali a ta mi w nocy sama urodziła!
i to w jaki sposób!
Miała skurcze ale położna powiedziała ze to nie te. No to ta czeka dalej. 2h po tym odeszły jej wody. Tak ostro
dzwonią do lekarza, lekarz bada-na porodówkę! Przyjechała jej mama wzięła jej rzeczy. Po godzinie od tych wod a 3h od "nie tych" skurczy przyjeżdża jeszcze raz ta mama od niej i chwali się ze dziewczynka juz na świecie!
takie jajo!
Starania o drugie dziecko -
Terka trzymamy kciuki
już dzisiaj powitaj na świecie malucha żebyś mogła się nim cieszyć a nie nadal czekać
Alegzi! A Ciebie to wieki nie było:) ale wszystkie pamiętamy i czekałyśmy aż do nas zawitasz. Jak u was? Mąż już wrócił czy nadal w rozjazdach jesteście?
U mnie na bank owulacja była bo temperatura poszybowała w górę i program wyznaczył owu na 18 dc jak ostatnio. Już od wczoraj zaczęłam brać dupka na wieczór. We wtorek testuję i w środę powtórzę albo na betę pojadę. Bo mam gina w środę to pewnie leki zapisze. Do tego czasu zejdę na zawał bo czuję że znowu się udało. Czuję jak ostatnio bąbelki i wibracje po prawej stronie brzucha
an1315 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alegzi, mąż i ja już na stałe w Polsce jesteśmy. Właśnie mam pierwszy cykl z CLO. Dostałam też zastrzyk na pęknięcie. Teraz pozostało mi czekanie. 3 cykle stymulowane, a potem na drażnosc jajowodow mam pójść. Trzymam kciuki, aby beta była piękna! A Ty naturalnie się starasz czy bierzesz jakieś leki?1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Ja mam teraz 3 cykl z CLO i Duphastonem. W drugim cyklu się udało w kwietniu na rocznicę ślubu, ale straciliśmy malucha 4 czerwca. Po poronieniu dostaliśmy zielone światło po 1 normalnej miesiączce i już podziałaliśmy, teraz pozostało czekanie. Dzisiaj 22 dc.
Cieszę się że do nas wróciłaś
mam nadzieję że nie unikniesz tak nagle jak ostatnio
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]