Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda w drugim trymestrze to ma się siłę jeszcze
w trzecim coraz mniej.
My planujemy jeszcze szafę kupić taką dużą. I przenieść do niej nasze rzeczy. A małemu zostawić te mniejsze szafy
więc czeka mnie dokładny przegląd garderoby
. W pon będe szafę zamawiać.
A tymczasem mój kuzyn ma w sobotę ślub w Słupsku
jutro rano wyjeżdżamy. Czeka nas długa droga. Mamy zamiar wrócić w poniedziałek. Trzymajcie kciuki, aby nic nie spodziewanego się nie przytrafiło i wszysko było ok 
Mała_Mii lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Magdaa21 wrote:Powiem Ci ze obawialam się, że nie będę miała co robić, a na razie brakuje mi czasu
staram się wstawać rano z M, postanowiłam że będę częściej chodzić do kościoła, posprzątam gruntownie mieszkanie, powywalam stare rzeczy, powystawiam cześć na olx, jak się zmecze to się kładę, teraz np spałam ponad godzine
I tak mija mi dzień, a jak wraca M to już niewiele robię
na razie bardzo spoko
wszystko po malutku 
co Ty będziesz robić jak już to wszystko zrobisz
[/url]
[/url] -
Dziewczyny, ale tu cisza na forum dzisiaj
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari92 wrote:Magda w drugim trymestrze to ma się siłę jeszcze
w trzecim coraz mniej.
My planujemy jeszcze szafę kupić taką dużą. I przenieść do niej nasze rzeczy. A małemu zostawić te mniejsze szafy
więc czeka mnie dokładny przegląd garderoby
. W pon będe szafę zamawiać.
A tymczasem mój kuzyn ma w sobotę ślub w Słupsku
jutro rano wyjeżdżamy. Czeka nas długa droga. Mamy zamiar wrócić w poniedziałek. Trzymajcie kciuki, aby nic nie spodziewanego się nie przytrafiło i wszysko było ok 
No oczywiście, że będe trzymala kciuki
Baw się dobrze na weselu
Mari92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Wszyscy czekają na wiadomość od Terki i wstrzymują oddech

Mi dzisiaj głowę rozsadza ale na szczęście nie pada i poszłyśmy z dziećmi na plac zabaw. Oby jutro też nie padało to smignę na rowerze do alergologa;) bo kończę o 15.30 a na 16 mam wizytę.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Wszyscy czekają na wiadomość od Terki i wstrzymują oddech

Mi dzisiaj głowę rozsadza ale na szczęście nie pada i poszłyśmy z dziećmi na plac zabaw. Oby jutro też nie padało to smignę na rowerze do alergologa;) bo kończę o 15.30 a na 16 mam wizytę.
A u mnie pada cały czas, stan alarmowy.
alex0806 wrote:U mnie do wczoraj lało. Ale dzisiaj nawet ciepło mimo chmur.
My idziemy 1 wrzesnia na ślub, już się nie mogę doczekać
wybawimy się za wszystkie czasy
Zaszalej
Ja mam wesele 1 września i za tydzień
Kolejne w październiku i już mnie martwi kwestia finansowa, sukienka, buty, koperta. Pójdzie trochę kasy a teraz kasa potrzebna jak nigdy.
Haha, mam całą listę rzeczy do zrobienia, a i racja póki siła to robię...
A my w tym roku mamy zaproszenia na 3 wesela. Jedno 14.08.drugie 29.09.a trzecie w październiku. No i na to ostatnie to ja za bardzo nie chce iść bo będzie 34 tydzień. Ani sie nie pobawię ani nic, M trochę marudzi bo to od jego strony ale ja się nastawiam na nie. A to drugie z kolei to góralskie wesele więc się nie mogę doczekać, tam są takie imprezy że hej
-
panipuchatkowa wrote:A ja stoje w kolejce w aptece. W końcu z mężem sie przemeldowalismy juhuu. A w domu pizza!☺ my robimy kuchnie teraz w najbliższych miesiącach i dwie szafy więc będzie co robić!
Oj to faktycznie będzie co robić
Magdaa21 wrote:Haha, mam całą listę rzeczy do zrobienia, a i racja póki siła to robię...
A my w tym roku mamy zaproszenia na 3 wesela. Jedno 14.08.drugie 29.09.a trzecie w październiku. No i na to ostatnie to ja za bardzo nie chce iść bo będzie 34 tydzień. Ani sie nie pobawię ani nic, M trochę marudzi bo to od jego strony ale ja się nastawiam na nie. A to drugie z kolei to góralskie wesele więc się nie mogę doczekać, tam są takie imprezy że hej
To wesele może się przedłużyć o dobrych kilka dni i dobrze skomentowałaś imprezy mają, że HEJ!
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH