Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Zostawić was na chwilę i już ciężko nadążyć za wami

Ja byłam teraz na weselu 23 czerwca i nie powiem bo kwestia finansowa w czerwcu nas dobiła... Koszty kanalizacji wyniosły więcej niż się spodziewaliśmy, do tego siostra K przygrala w uja i do tej pory nie oddała.. nawet nie umie się określić czy wraca do domu czy już zamierza się wyprowadzić na stałe... Samochód trzeba było oddać do mechanika by zrobił najpotrzebniejsze rzeczy... Garnitur mój K musiał kupić bo te co ma to są na niego za duże ( niestety już się nie jest młodym i wysportowanym jak kiedyś)... W kopertę też trzeba było wsadzić trochę, bo był to ślub przyszłej chrzestnej mojej małej... Na szczęście koszty mojej sukienki i butów odpadły.. bo powiedziałam że nie dam 200zl za sukienkę która ubiorę raz bo po porodzie będzie już za duża... Więc poszłam w jakieś która miałam w szafie i do tego białe baleriny bo mam kilka par w tym jedna na wyjścia... Zapłaciłam tylko za fryzjera 80 zł
Teraz mamy zaproszenie na 1 września, ale ze to żadna rodzina dla nas to nie idziemy... Wspólnie podjęliśmy tą decyzję, a nie że została ona narzucona przez jedno
-
Hej kobietki
Alegzi witaj ponownie
Kobietki lekarze zaliczenia
Gastrolog zlecił gastrologie
(wrażenia średnie bo potraktował mnie tak trochę jakby po co ty babo tu przyszlas) niby te badania nic nie wykazują tyle to i sama wiem lecz ryzyko jest więc warto sprawdzić
Hematologa nawet ok zrobił wywiad obejrzał wszystkie badania nawet pytał o tarczyce, zlecił badania aby wykluczyć możliwe problemy
A ginka jednak zapisała mi bromergam i po miesiącu stosowania powtórka wyniku i do niej na wizytę22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Patulka, ale wydatki. Wesela fajna rzecz. Można się wybawić, pogadać z rodzinką, a z drugiej strony tyle kaski na to idzie.
Kaasia, witam się!
Ja już po pracy. Oczywiście siedzę w kuchni i kiszone robię.1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Kaassiia wrote:Hej kobietki
Alegzi witaj ponownie
Kobietki lekarze zaliczenia
Gastrolog zlecił gastrologie
(wrażenia średnie bo potraktował mnie tak trochę jakby po co ty babo tu przyszlas) niby te badania nic nie wykazują tyle to i sama wiem lecz ryzyko jest więc warto sprawdzić
Hematologa nawet ok zrobił wywiad obejrzał wszystkie badania nawet pytał o tarczyce, zlecił badania aby wykluczyć możliwe problemy
A ginka jednak zapisała mi bromergam i po miesiącu stosowania powtórka wyniku i do niej na wizytę
Gastrolog pracę niech zmieni jak takie znieczulica z niego.1cs z CLO
-
Magda, no nie dziwota. A ten ślub w Waszej miejscowości? Jeśli już o tym wspomniałaś to przepraszam, nie zakodowałam. Jeśli jest to ja bym na Twoim miejscu, jeśli dobrze bym się czuła, poszła tylko na mszę do kościoła. Dała im kwiatki, kartkę i życzeniami i wsio
1cs z CLO
-
My tego 1 wrzesnia idziemy na wesele naszego świadka ale sukienkę mam z głowy bo już wam pisałam że od siostry biorę, skoro kupiła taka sama jak chciałam;) więc ok 200 zł mniej. Mąż musi tylko koszulę kupić no i wiadom9 fryzjer dla mnie, makijaż. Bo sama się nie umiem pomalować, ograniczam się do podkładu i tuszu zwykle
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Narazie zobaczymy jak prolaktyna będzie się zachowywać po leku, bo inne hormony ok i za miesiąc zobaczymy co dalej w kwesti ginekologiczne.nati1992 wrote:Kasia czyli teraz miesiąc leczenia i po w miesiącu okaże się co dalej
Hematologa dał skierowania na badania na niektóre będzie trzeba trochę dłużej poczekać i też do niego na wizytę aby zobaczył czy ok czy jednak coś się dzieje
Gastrologia w piątek za tydzień to można powiedzieć że będzie wszystko jasne już, oby byli ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 17:19
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Ja też miałam na swój ślub tylko
A tak to albo sam tusz do pracy albo na jakieś wyjście jeszcze podkład. Jakoś nie umiem sobie cieniem ona pomalować ani kreski zrobić
Ja dzisiaj umieram z głodu cały dzień, ciągle bym jadła. Teraz czekam na obiad bo niedawno ziemniaki postawiliśmy i już pochłonęłam na zimno kiełbaskę i surówkę próbowałam;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]