Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No czerwiec był miesiącem gdzie nas trochę wykończył... No w sumie już w maju się zaczęło... Od kupna pralki bo stwierdziliśmy że płacimy całość a nie na raty i tak 1800 poszło... Gdyby ktoś mi powiedział że ktoś nie będzie raczył oddać pieniądze to bym wzięła na raty... Ale na szczęście teraz już trochę się odbijemy... Nie dużo ale zawsze coś

Co do zdjęć na FB to ludzie potrafią mnie zadziwić... Niektórzy jakby mogli to by wstawiali zdjęcia po tym jak wyszło z toalety i chwalili się co tam zrobili... Oczywiście, można od czasu do czasu 'pochwalic' się czymś... Ale bez przesady... Moje zdjęcie profilowe jest sprzed dwóch lat
a ostatnie moje zdjęcie wstawiłam chyba rok temu, ze ślubu siostry mojego K.. tak to jakieś duperele wstawiłam typu jakiś kwiatek czy coś...
Po porodzie napewno najbliższą rodzina otrzyma wiadomość ze zdjęciem małej... Reszta to tak jak wspominałam, pewnie niestety z FB się dowie jak tatuś wstawi
bo ja wątpię że będę miała siłę i czas na takie rzeczy
-
Panipuchatkowa, miałaś jakieś objawy?
Dziewczyny, ja widziałam na fcb maleńkie dziecko, które trzymane na rękach ojca zrobiło na niego kupke. Wiecie jakie kupki mają małe dzieci. Masakra. I podpis 'pierwsza kupka na tacie'.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:24
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Mnie już nic nie zdziwi, jestem administratorem kilku grup na Facebooku dla matek i kobiet w ciąży, prowadzę fanpaga i relacje z porodu są dodawane na bieżąco a zdjęcie w ciągu kilkunastu minut dziecka pojawia się na grupie, fotki z kąpieli golego noworodka to notorycznie choć tyle mówi się o nagość dzieci, kupki z pytaniem czy moje dziecko robi prawidłowego koloru kupke? Ludzie nie znają umiaru i kiedyś te biedne dzieci im podziękuja za przeproszeniem za debilizm rodzicówStarania o drugie dziecko
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]