Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam profilowe ze ślubu a tak to rzadko coś wstawiam
dziecka też na pewno nie będę co 5 sekund umieszczać. Niektórzy to szaleją i faktycznie wrzucają wszystko co się rusza.
Kurczę Terka chyba faktycznie rodzi już
kciuki zaciśnięte;)
A ja chyba dzisiaj męża wykorzystam intensywnie, bo już 3 dni nic nie było
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Opieprzacie się hehealex0806 wrote:Ja też mam profilowe ze ślubu a tak to rzadko coś wstawiam
dziecka też na pewno nie będę co 5 sekund umieszczać. Niektórzy to szaleją i faktycznie wrzucają wszystko co się rusza.
Kurczę Terka chyba faktycznie rodzi już
kciuki zaciśnięte;)
A ja chyba dzisiaj męża wykorzystam intensywnie, bo już 3 dni nic nie było
3dni to zdecydowanie za długo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 19:47
Starania o drugie dziecko -
To forum powinni zmodernizowac, kurka wkurzylam się dzisiaj za emotki które są ważne w słowie pisanym bo w Realu widzimy mimike twarzy, zachowanie, emocje a tutaj niestety nie i jak chce zazartowac to nie wszystkie emotki się wyświetlają, tak samo wgrywanie zdjęć czy przewijanie strony na telefonie. Strona strasznie przestarzała. Za wszystko trzeba płacić a nie unowoczesniaja strony.Starania o drugie dziecko
-
Kobietki ale u mnie dziś upał, dzień aktywny teraz czas na relaks

Co do fb i zdjęć pociech to co niektórzy przesadzaj ale cóż zrobić co głową to pomysł.
Mam nadzieję że jutro uda mi się przed pracą lecieć na badanie krwi to późnie tylko wizyta umówić i czekać22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Niestety tak. Na grupach na fb nie ma umiaru. A kłótnie o szczepienia, kolczyki dla niemowlaka czy w którym miesiącu rozszerzać dietę dziecku są co chwilę. Ja jako administrator takiej grupy nie radziłam sobie właśnie z tymi kłótniami, z aferami i wyzwiskami naszeście mam pomocników i teraz ogarniaja to.nati1992 wrote:Hahaha nie mogę z tych zdjęć, i co wstawiaja zdjęcie kupy swojego dziecka i pytają się czy jest ok? :pStarania o drugie dziecko
-
Kasia gdzie ty mieszkasz?Kaassiia wrote:Kobietki ale u mnie dziś upał, dzień aktywny teraz czas na relaks

Co do fb i zdjęć pociech to co niektórzy przesadzaj ale cóż zrobić co głową to pomysł.
Mam nadzieję że jutro uda mi się przed pracą lecieć na badanie krwi to późnie tylko wizyta umówić i czekać
myślałam że wszędzie leje chyba że nie w
Polsce
alegzi lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Że zdjęć przejdę na kłótnie matek ale Nie zapomnę sobie jednej kłótni na grupie o palenie w ciąży, tak się dziewczyny klocily że screeny z ich rozmów znalazły się w dzień dobry TVN. Wstyd na całą
Polskę, nazwiska były zamazane ale wstyd mi za grupę.Starania o drugie dziecko -
Dziewczyny, ja ze względu na wyjazd z mężem nie pisałam tutaj. Czytałam Was w miarę na bieżąco

Dziś zaczęłam schizować przed jutrzejszą wizytą, więc też mnie tu nie było. I pewnie odezwę się jutro już po wizycie u lekarza. Boję się, ale jestem pełna nadziei.
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Będzie dobrzean1315 wrote:Dziewczyny, ja ze względu na wyjazd z mężem nie pisałam tutaj. Czytałam Was w miarę na bieżąco

Dziś zaczęłam schizować przed jutrzejszą wizytą, więc też mnie tu nie było. I pewnie odezwę się jutro już po wizycie u lekarza. Boję się, ale jestem pełna nadziei.
an1315 lubi tę wiadomość
-
Kaassiia wrote:Więc życzę pięknego słonecznego weekendu

Przyda się
Będe miała sandałki na obcasie i nie mam jak rajstop do nich założyć a nogi blade jak doopa
Szybkie pytanko dlaczego kują jajniki po owulacji? Nie tak mocno jak na owulkę tylko tak delikatnie ale odczuwalnie, przed owulacją rosną pęcherzyki, później pękają więc moga kłuć ale po owulacji czemu? Miałam już tak w którymś cyklu i znowu to samo
Przez stymulacje owulacji?
Starania o drugie dziecko
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]