Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mari, Mii dzięki
bardzo bym chciała aby się udało, czas pokaże.
Dziewczyny boję się wizyty u gastrologa, że będzie coś nie tak boję się diety szczególnie bezglutenowe
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Alex, trzymam kciuki.
Kasia, nie martw się, na to zawsze znajdzie się czas, lepiej myśleć pozytywnie
A ja dziś zrobiłam sama od A do Z pierogi ruskie i jestem z siebie dumna
u mnie w domu mega rzadko robiło się pierogi, a ja tak je uwielbiam! Wyszły średnie ale nie rozlecialy się więc chyba tragedii nie ma
-
Żaden dobry znak dziewczyny...
Mam balonik, czuć ze cos działa ale czy na tyle co bym chciala to nie wiem. Tak sie słabo po nim czułam (az sie położna zdziwiła bo mowi ze nie ma takich reakcji za bardzo) ze szok. Skurcze miałam co 15 minut ale nic nie znaczące poki co. Az boje sie myśleć jakie będą te konkretne...
Ale fakt-czas miedzy skurczami obłędnie miły.. Jak juz czuć ze odchodzi i będzie chwila luzu-mega uczucie. Maz myślał ze od razu rodzic zacznę jak mnie tak wzięło. Ale nieeee... Nie ma tak dobrze. Jutro (jeśli się nie rozkręci) bedzie kroplówka i próba porodu. Zobaczymy
Musiałam się położyć, przedrzemać troche bo tak mnie to wszystko wymęczyło...
Totalne szaleństwo.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy :* w porównaniu z smsami typu "kiedy w końcu urodzisz?" (ze niby mial byc to żart czy cos nie wiem ) az milo bylo poczytać jak juz sie wróciło ba chwile do formy
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Wiem dziewczyny ze jesteście ze mną i czekacie na wieści

Pytałyście o CC. Póki nie trzeba, nie będą robić. Jak zajdzie taka potrzeba - wahać sie nie będą. Ale najpierw próba naturalnie. Albo dwie. Jakos tak. Zobaczymy. Mam nadzieję że nie trzeba bedzie tyle.
Ale czuje że jestem w dobrych rękach tutaj.https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka, grunt to, to że czujesz się że masz dobrą opiekę.. to naprawdę dużo daje, bo przynajmniej ten 'stres' Ci odpadł... No i w końcu coś powolutku do przodu idzie..
ja jak będę dostawiać wiadomości takiego typu jak Ty to nawet nie będę reagować.. bo wiem jak potrafią one wkurzać... Zamiast się odprężać to tylko denerwujesz się...
-
Ja już po wizycie. Wszystkie wyniki przejrzala wzdłuż i wszerz. I to nie trombofilia ani zakrzepica bo mam leiden hetero i drugi czynnik prawidłowy. A reszta parametrów krwi jest bardzo dobra, białko C i S też W normach. Także kamień z serca
leków nie zapisywala na razie bo ewentualnie jak będę w ciąży to mam brać acard. Wg niej heparyna nie jest wskazaniem no ale jak gin mi zleci to wolę brać. I ogólnie tłumaczyła jak te choroby wpływają na ciążę jeżeli są a u mnie ich nie ma. Chaotycznie trochę pisze ale idę z dziewczynami na drinka i będę wieczorem 
A co do reszty mutacji z tym kwasem itd to najlepiej genetyk, ale zaleca po prostu metyle bracLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
ALex kamień z serca
tetaz możesz z dziewczynami się napić drineczka ;p za tak dobre wieści
)
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex no super wieści

Można to oblać dzisiaj
Patulka-potrafią. Bo ileż mozna słuchać ze ktoś by chciał. A co mnie to. Niech sobiep zrobi i urodzi jak tak bardzo chce... Ja tez chce i jakos nikt mi z tych "madropiszacych" nie pomoże. Wiec stwierdziłam ze zignorowanie takiej wiadomości będzie bardziej wredne niż odpisanie nawet czegoś głupiego
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka probuj probuj myślę że lekarze i położne wiedzą co robią.☺ musi być dobrze. Alex to chyba super wieści? Kochane a ja w takim razie pochwalę się wizytą. Mały ma 1.74cm pięknie bijące serduszko. Karta ciąży założona.☺ wstawie Wam za moment fotke!
Mała_Mii, MissKathy92, terka, Magdaa21, kryha, Patulka, Mari92 lubią tę wiadomość

-
Cześć dziewczyny

U mnie dziś 33 stopnie, nie zostałam w pracy na nadgodzinach bo nie usiedzialam taka duchota
Alex, Puchatkowa wspaniałe wieści
Terka trzymaj się
już niedługo Andrzejek będzie z Wami 
A ja mam dziś 10dc i czuje owulacje w powietrzu
jajniki bolą, śluz mega płodny, narazie skoku brak ale na to jeszcze jest czas
idę męża trochę poszturchac
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]
[/url]