Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
I my dlatego zaczęliśmy porządki o 8 rano jak jeszcze nie było tak ciepłoAndii wrote:Rety ja na ten upał to nawet odkurzyć podłogi nie jestem w stanie, także podziwiam

dopiero po godzinie 20 biore się za jakiekolwiek porządki, jak sprawdzałam pogode to jeszcze tydzień tych upałów.
teraz jak nawet siedzę i nic nie robię to się poce jak dzika świnia w krzakach
właśnie wróciliśmy z mężem ze spaceru, byliśmy nad źródełkiem które jest na działce u rodziców i mamy teraz zimniutką wodę do picia
-
MissKathy92 wrote:I my dlatego zaczęliśmy porządki o 8 rano jak jeszcze nie było tak ciepło
właśnie wróciliśmy z mężem ze spaceru, byliśmy nad źródełkiem które jest na działce u rodziców i mamy teraz zimniutką wodę do picia 
O zimniutkiej wodzie pisałaś godzinkę temu... Obstawiam że albo jej juz nie masz bo wypita albo jej nie masz bo wyparowała
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Już dawno wypitaterka wrote:O zimniutkiej wodzie pisałaś godzinkę temu... Obstawiam że albo jej juz nie masz bo wypita albo jej nie masz bo wyparowała

taka dobra od razu poszła
terka lubi tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny u nas zoon Josly do 40 stopni dochodza od wczoraj ;( masakra jakas ... napratende w taks pogode sie NIC nie chce ... woedde terras z farba na glowie
i toche mi chlodno w Nia , type dobrego
ale reszta ciała się rozpływa ..
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
U mnie dopiero zaczęło grzmieć i chłodniej się zrobiło, aż przyjemnie oddychać. Czekamy na deszcz, o ile się pojawi, bo może tylko straszy
Dzisiaj u mamy obiadek więc nawet gotować nie muszę
A wieczorem mieliśmy jechać do ciotki na grilla, ale chyba czeka nas błogie lenistwo we dwoje
Prawy jajnik mnie dzisiaj zaczął boleć więc znowu coś rusza 
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:I my dlatego zaczęliśmy porządki o 8 rano jak jeszcze nie było tak ciepło
Dobrze to ujęłaś, ja tez sie pocę jak dzika świnia, nie robiąc nic
Byłam nawet na słońcu sie poopalać, dosłownie 20minut bo więcej nie idzie wytrzymać i słońce lepiej chwyta niż nie jedno solarium
Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Dobrze to ujęłaś, ja tez sie pocę jak dzika świnia, nie robiąc nic

Byłam nawet na słońcu sie poopalać, dosłownie 20minut bo więcej nie idzie wytrzymać i słońce lepiej chwyta niż nie jedno solarium
Szalona! Dobrowolnie w taka temperaturę wychodzić na słonce
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:U mnie dopiero zaczęło grzmieć i chłodniej się zrobiło, aż przyjemnie oddychać. Czekamy na deszcz, o ile się pojawi, bo może tylko straszy
Dzisiaj u mamy obiadek więc nawet gotować nie muszę
A wieczorem mieliśmy jechać do ciotki na grilla, ale chyba czeka nas błogie lenistwo we dwoje
Prawy jajnik mnie dzisiaj zaczął boleć więc znowu coś rusza 
U nas chłodniej, tez cos tam grzmi i wieje, zobaczymy co z tego będzie
To dobrze, że coś zaczyna się dziać! Ma sie dziać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2018, 18:04
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
terka wrote:Szalona! Dobrowolnie w taka temperaturę wychodzić na słonce

Haha a żebyś wiedziała że szaleństwo, ale codziennie sobie wychodze na 20minut na tych upałach to nie wiele a już mogę śmiało stwierdzić, że nie jestem blada jak doopa
alex to jak jajnik zaczyna boleć to trza sie będzie znowu do roboty brać

Starania o drugie dziecko -
Andii wrote:Haha a żebyś wiedziała że szaleństwo, ale codziennie sobie wychodze na 20minut na tych upałach to nie wiele a już mogę śmiało stwierdzić, że nie jestem blada jak doopa

alex to jak jajnik zaczyna boleć to trza sie będzie znowu do roboty brać

Ja mysle ze alex na taka robotę sie nie obrazi
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mnie znowu chcica opętała, więc na taką robotę to ja się nie obrażam, nawet charytatywnie mogę pracować!
W sensie, żeby efekty były oczywiście
Czuję, że się uda w najbliższym czasie, bo mnie taki wewnętrzny luz teraz ogarnął, że aż się sama sobie dziwię
Dzisiaj chyba znowu coś będzie, bo mąż się do mnie dobierał po południu, ale było mi za gorąco
I zaczął mnie zalewać dzisiaj śluz, to może owulacja tym razem będzie szybciej
Dzisiaj 8 dc.
Pojechałam przed chwilą z rodzicami na lody, spędziliśmy trochę czasu razem, bo jutro tato wraca do Belgii. A zaraz idę do teściów i tam jednak śpimy, bo będziemy Netflixa oglądać i do późna siedzieć. A mój tato idzie dzisiaj szybciej spać przed podróżą to nie chcemy przeszkadzać
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, jestem chyba masochistką, bo po zamiast odpoczywać zachciało mi się jechać do galerii... I stopy tak mnie bolą ze masakra. Ogólnie zmęczenie daje o sobie znac. Ale pierwsze smoczki dla małej księżniczki już kupione.. trzeba powoli zaopatrywać się w coś innego niż tylko ubranka. Ale w galerii chłodniej niż w domu

Dla siebie tylko w Lidlu kupiłam biustonosz, bo mam w sumie tylko jeden pasujący to będę mieć na zmianę drugi, a w pozadniejsze dwa zaopatrze się po porodzie do karmienia. A powiem wam że rozmiar rozmiarowi nie równy, bo wzięłam w Lidlu dwa takie same rozmiary a inne wzory i jeden dobry s drugi troszkę mały .. -
Patulka z tymi rozmiarami to zawsze cyrki moim zdaniem. Czy biustonoszy czy butów czy ubrań. Ja mam zawsze problem z tym. W szafie mam ubrania (pomijając ciążowe) w przedziale od XS do L
i wszystkie dobre, tylko taka rozmiarowka właśnie jest... Tak samo buty moge mieć i 37 (rzadko ale zdarza sie) i 38 i 39
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka, a to tak. Rozmiarowka jest naprawdę przerozna. Z samego Mohito mam koszule w przedziale od 34 do 38. Sukienki tam samo... W dżinsy mieszczę się do tej pory. W Lidlu zazwyczaj kupowałam ubrania rozmiaru S, bo było to takie S/M. A butów dawno nie kupowałam... Chociaż też miałam z nimi przygodę.. bo w szpilki ze studniówki już nie wejdę, bo są na mnie za duże
kiedyś nosiłam rozmiar 40/41 a teraz 38...chyba się już starzeje
-
Cześć Dziewczyny

Co do rozmiarowki to jakoś nie mam z tym problemu. W szafie mam albo S albo XS. M czy L jest zawsze zdecydowanie za duże. Co do butów to mam w szafie albo 36 albo 37. Także też nie jest źle
Czas się ruszyć z wyrka choć się taaak nie chce
Dziś czeka mnie jeziorko. Wczoraj byłam z mezem i psem i się okazało, że psiaki mają zakaz. Także dziś sami musimy jechać 
Miłego
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Hej dziewczyny
mi jedynie się czasem zmienia rozmiarowka ubrań z S na M, ale to normalne bo w każdym sklepie pewnie się to różni. Ale buty zawsze 39 mam 
Alegzi z tymi zakazami na jezbiórkach tak w sezonie jest niestety. A psiak też chce się schłodzić. Dlatego my tu u rodziców basen rozlozylismy i pies też się chłodzi i w wodzie. Na jeziorko jeździmy z nim przed sezonem jak jest ciepło i wtedy pływa;)
Ja dzisiaj mam ciężka noc za sobą. Moja opętana teściowa i babka spać nie dały bo się snuly po domu, teściowa o 5 stlukla dzbanek, później babka zaczęła się ubierać i marudzić, łazić po domu. Wkurzylam się I dobrze że mam blisko do moich rodziców, bo tylko przez ulicę przejść. Z ciśnieniem na 200 poszłam dospać do siebie ;p i wstałam pół h temuLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH