Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny my już też po Kościele

Dzisiaj się nawet wyspałam i komary mnie nie pogryzły
A teraz szykuje pomału obiadek
kluski śląskie, kurczak i rosołek
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari, zjadłabym kluski śląskie z takim dobrym sosem
nie muszę mieć do tego mięsa, do szczęścia wystarczą same kluski...
Ja od paru niedziel nie gotuje rosołu... Za gorąco jest i mi się nie chce.. dziś raczej leniwa niedziela. Po wczorajszym to wciąż czuję jak mnie nogi bola... A mogłam sobie kupić sól do kąpieli i moczyć stopki... -
Patulka-nawet ze zwykłym mydełkiem Ci się nogi odpręża

Alex- przykro mi, że taka pobudka w weekend...
U nas dzisiaj mały pobił rekord spania ciągiem - prawie 5h
kolo 23 go nakarmiłam i dopiero kolo 4 wstał
tak można żyć 
My też już po kościele
byliśmy pierwszy raz całą trojką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 12:19
Magdaa21 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
My dzisiaj w nocy poszaleliśmy znowu, jeszcze przed tą okropną pobudką, bo przed 4 w nocy. Dlatego też mało spałam. Obudził nas upał, więc wykorzystaliśmy chwilę, pospaliśmy później kilka minut dosłownie i znowu pobudka. Dośpię chyba jutro bo do pracy na 9 dopiero.
My też dzisiaj leniwa niedziela. Rosołek u mamy, obiad też. A ok 14 jedziemy do siebie. Dzisiaj po nocnej burzy jest czym oddychać, niebo zachmurzone i wieje mocno. Teraz szliśmy z kościoła i z lodów to zaczęło kropić.
W ogóle dzisiaj rano się mocno wystraszyłam. Po zrobieniu dwójki zobaczyłam sporo świeżej krwi na papierze. Teraz też mnie trochę piecze pupa. I boję się, że to może jakiś hemoroid pękł albo coś? Nie wiem, czy lecieć od razu do lekarza, czy trochę poobserwować i może samo przejdzie? Miała tak któraś z was? Bo ja się teraz boję wziąć acard, czy się nie pojawi znowu. Dzisiaj jeszcze ostatnie CLO i od jutra chciałam brać acard.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No było po właśnie, przy podcieraniu, ale teraz jak pocieram "na sucho" to jakieś pozostałości krwi są i mnie piecze. Zobaczę jutro, ale się wystraszyłam, bo sporo było tej krwi. A wczoraj jadłam pizzę wieczorem to ewentualnie to mogło wpłynąć na zaparcie, ciasto drożdżowe.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
ALex ja tez tak miewam ostatnio razy na jakiś czas , ale właśnie po wypróżnieniu , później jak idę do ubikacji na siusiu to sprawdzam papierem i nigdy krwi nie ma .. No ale czasami się wystrasze .. jak każda ciężarna widząc krew ;p ale tak jak Magda pisze to po twardszej i cięższej w wypeuznieniu konsystencji
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Alex ja nie miałam nigdy takiej dolegliwości. Poczekaj parę dni i jakby co zgłoś się do lekarza
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Alex, nieźle,że poszłaś do swoich rodziców dospac
ale się nie dziwię. W ogóle. My dziś w kościele na 11 byliśmy,a na obiad mieliśmy karkówke, frytki domowe z piekarnika i kalafior. Teraz leniuchowanie. Brzydko na dworze, więc nie ma co nad jezioro jechać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2018, 16:09
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Już po południu było ok, zero krwi. Może faktycznie od zaparcia i jakaś żyłka poszła. Ale nie powiem, wystraszyłam się bardzo.
My już w domu, kąpiel sobie zrobiłam i zaraz będziemy chyba drzemkę sobie robić po tej nocy. Normalnie oboje nieprzytomni. A jutro do pracy.
Zaczynam się stresować przed wtorkową rozmową o pracę. Nie wiem czego się spodziewać, chociaż kolega każe się nie spinać. Pewnie mnie zarekomendował konkretnie i teraz muszę to obronić
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, będzie dobrze!
Poczytaj sobie jakie są zazwyczaj pytania na rozmowie i je ogarnij. Przynajmniej ja się tak zawsze przygotowywałam. Lepiej iść przygotowana, mniej stresu jest dzięki temu
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
Witam z rana!

Alex, napewno dasz radę na rozmowie! Trzymam kciuki
Wczoraj do 16 myślałam że się ugotuje... Tak było gorąco i duszno na polu. A potem przyszła burza taka delikatna i deszcz... Ale.on popadał chwilkę. Tak że nawet kwiatków nie podlalo
ale podobno w nocy padało porzadnie z godzinę . Tak mój twierdzi 
Dziewczyny, zaczęłam testować maseczki na twarz. A stwierdziłam że skoro mam czas to co dwa/trzy dni będę sobie je robić, bo i tak skóra na mojej twarzy wymaga wiecej poświęcenia niż gdzie indziej... Lubi się przesuszać w niektórych miejscowościach a tych maseczek to też mi się trochę nazbierało, a i tak kupiłam 4 nowe z nowości w Rossmanie... Takie z drobinkami brokatu w 4 kolorach. fajnie wyglądają
zobaczymy jaki efekt będzie tego
-
Hej dziewczyny. Ja dzisiaj na 9 i ciężko mi się z łóżka podnieść. Mąż już dawno w pracy. Wczoraj znowu poszalelismy, już 3 dzień z rzędu bo chyba przez ten tydzień się za żoną stęsknił ;p byleby siły były na owulację.
Dzisiaj do 17 to chyba umrę. Jutro rano rozmowa i też na 9 do pracy, a od środy już na 7.30. Bo we 3 jesteśmy z łączoną grupa i musimy się jakoś zamieniać. A ta do 17 to najgorsza zmianaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH