Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Alex, panipuchatkowa - sny świetne

Alex- no to tak poczytałaś i nasłuchałaś opowiadań kolegi to będzie dobrze
spotkania na mieście moim zdaniem są lepsze, nie czuje się tej presji miejsca (ja tak miałam przynajmniej
)
Mari-wiesz co ciężko mi powiedzieć jednoznacznie co czułam miesiąc przed porodem bo nie wiem który termin liczyć
ale tak, dość szybko mi brzuch opadł, co oznacza ze dziecko się obniżyło. Czy bol? Hmm jeśli już to taki którego nie kojarzę czyli pewnie nie jakiś szczególny. Ale z dzieckiem co nisko bylo dość długo chodziłam
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dzięki Terka za odpowiedź
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziękuję dziewczyny za radę, napewno poszukam jakies fundacji

MalaMi, u nas czasami nie lepiej z pogodą. Jak już człowiek się cieszy że trochę chłodniej, to za chwilę wyłazi słońce. I tak w kółko. Ja już powoli opadam z sił.. nie to że mi ciężko, tylko chyba nigdy nie lubiłam zbytniego gorąca (choy po 3 latach w mojej pracy powinnam się do niego przyzwyczaić bo tam czy lato czy zima to było gorąco).
-
Hej dziewczyny. Za mną dzisiaj ciężka noc. Zasypialam w bólem głowy, bolała jak wstałam ok 3 na siku i po wstaniu też. Musiałam wziąć apap bo do pracy bym nie doszła;/ dzisiaj na 7.30 skoro rozmowę mam przelozoną więc o tyle lepiej że szybciej skończę

Wczoraj jak flaczek byłam wieczorem i się położyłam szybciej ale nie mogłam i tak zasnąć. Takie mocne przeciąganie do łóżka miałam, jakby mnie fizycznie coś przycisnelo. A mój mąż jakby nigdy nic z tekstem, że dzisiaj mi odpuści ale jutro już musi być seks ;p
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej dziewczyny

Mnie też wczoraj strasznie głowa bolała aż musiałam tabletkę brać bo bym nie zasnęła
ja dziś 10h w pracy, właśnie zaczynam
ale wolę dziś dłużej posiedzieć bo ma być jeszcze chłodniej a od jutra znowu upały
dziś jeszcze mam spotkanie z przyjaciółką, po pracy ma do mnie wpaść więc będą ploty :p
Życzę Wam udanego dnia
-
Widzę dziewczyny że ciężkie noce za wami... Nie wiem od czego to u was ale mnie ominęły wszelkie bole głowy

No spokojnie ostatnio tutaj, nie miałam czego nadrabiać za bardzo
My dzisiaj 1 dzień sami w domu, mąż w pracy
jeszcze stołówkę ma zamknięta przez tydzień
tak go przywitali po nieobecności 
Wczoraj skorzystaliśmy z ostatniego dnia wolnego i chłodniejszej pogody i poszliśmy na długi spacer, ponad 2h
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A ja dZisiaj pospalam ;o do 10.30 ;p mamuniu dSisiaj ma być opoheum pogody 40 stopni ... później do końca tyg po 30 na szczęście w weekend wyjeżdżamy do pl wiec mam nadzieje ze tam pogoda chłodniejsza nas przywita
a później jak wrócimy to już tutaj tez niby ma być tyko po 23-26 stopni ..
jeden plus z czego jestem zadowolona sto po mimo takich upałów które trwają już naprawdę bardzo długo ( w czoraj w tv mówili nawet polskiej , ze od 250 lat w Holandii nie było takiej suszy ) nie zbieram wody i nie puchnie .. nigdy nie miałam
Z tym problemów ale jednak bałam się bo jestem w ciąży i nie wies jak organizm zareaguje , Tz napewno coś tam jest No cellulit na nogach się zrobił ;p ale jak balon nie wyglądam i wagę na każdy kalkulator mam i tak za niska o 2 kg plus minus ,koleżanka które w maju rodziła właśnie załapała się na już na te upały po koniec kwietnia .... i strasznie spuchła dziewczyna wtedy butów założyć nie mogła ... ciekawe od czego to zależy
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
alex0806 wrote:Ja też W pracy ale jest nawet spoko. Od tygodnia nie ma kierowniczki gestapo i szefowej też od kilku dni. Także spokój jest
i nawet dzisiaj nie jest tak upalnie chociaż słońce świeci. Byle do 15.30 
Jeszcze 4h i spokój na dziś
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Dziewczyny przez tą ciążę tak się rozleniwiłam że całymi dniami leże w łóżku. A jak teraz mamy remont to już dosłownie cały dzień leże w łóżku bo nie mam co robić... Niby mogłabym w końcu przeczytać tę zaległe książki co mam, ale nie mam natchnienia... Co do pogody u mnie, to tak jak pisałam, już się cieszę że będzie coś chłodniej, a tu na iść słońce zaczyna przygrzewac..
Co do zbierania się wody w organizmie to jest chyba wiele czynników... Grunt to dużo pić i trzymać jak najczęściej nogi w górze... Ja pomimo tych upałów nie zauważyłam bym jakoś strasznie puchnela... W każdym razie w buty się mieszczę, chociaż sandały mam zapinane wokół kostki.
Terka, odnośnie wyprawki dla mamy to powiedz co jest najbardziej przydatne w szpitalu? Czy konieczne trzeba mieć koszule do karmienia czy wystarczy zwykła? -
Pewnie tak jest jak piszecie

patulka znam ból
mi się tez nic nie chce ale to przez pogodę bardZoej .... w niedziele mój Mąż się wkurzył i pojechał po resztę mebelków dla małego ... ja go tez cisnęłam żeby z ta swoją matka wstrząsał i niech w końcu mebelki przywiezie ... bo przed wyjazdem chce już coś ogarnąć w pokoiku ... tak wiec wczoraj już ciuszki i inne rzeczy ogarnelam ;p ale i tak po powrocie będę prac ;p i pewnie 10 razy zmieniać ich miejsce i przekładać ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH