Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Terka ja właśnie na tel nie doczytałam. Przeczytałam ze koleżanką przyszła po rolki do Was; ) a nie że dzwoniła. Ja piszę raz z laptopa a raz z telefonu. Czasem oby muli i wylogowuje mnie, ale wiadomości nie ucina.
A co do leków to mam antybiotyk 2 x dziennie. I ogólnie multum tabletek Plus te które biorę na tarczyce i ovarin. Pewnie za dużo na dzień dla jednego żołądkaLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Terka ja właśnie na tel nie doczytałam. Przeczytałam ze koleżanką przyszła po rolki do Was; ) a nie że dzwoniła. Ja piszę raz z laptopa a raz z telefonu. Czasem oby muli i wylogowuje mnie, ale wiadomości nie ucina.
A co do leków to mam antybiotyk 2 x dziennie. I ogólnie multum tabletek Plus te które biorę na tarczyce i ovarin. Pewnie za dużo na dzień dla jednego żołądka
To ze dużo to na pewno zastanawiałam sie jaki bo maja różne skutki uboczne...
Nie nie, chcieli sie spotkać i pójść na rolki dzwoniliśmy sie zgadać na weekend bo troche sie nie widzieliśmyhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Doxycyclinum. Nic takiego w ulotce nie ma , jak standardowy antybiotyk. Probiotyk też mam. Jakoś się przemecze a jak będzie tak nadal to pójdę do lekarki. Na razie po herbacie mi przeszło, zjadłam też jogurtLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Doxycyclinum. Nic takiego w ulotce nie ma , jak standardowy antybiotyk. Probiotyk też mam. Jakoś się przemecze a jak będzie tak nadal to pójdę do lekarki. Na razie po herbacie mi przeszło, zjadłam też jogurt
Jak jogurt naturalny bez dodatków to dodatkowy probioryk masz
Co do leku-dość częste są skutki żołądkowo jelitowe po nim...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 19:14
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
panipuchatkowa wrote:Alegzi moj okres tez jest jakis dziwny. Ja dziewczyny tez czesciej na telefonie pisze.
Może już daje się nam we znaki, że grudzień będzie naszterka lubi tę wiadomość
1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
alex0806 wrote:Haha możliwe że tak, przygotowuje nas po prostu na koniec @ na 9 miesięcy, dlatego taki słaby: )
Chce was odzwyczaić żebyście potem nie tęsknily za niąhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
21.01 69cm -
alex0806 wrote:Haha możliwe że tak, przygotowuje nas po prostu na koniec @ na 9 miesięcy, dlatego taki słaby: )
Dobre Ja się z nią żegnam już 3 dzień. Ciężko chyba jest jej mnie opuścić1cs z CLO
dostinex, Prenatal Uno, kwas foliowy
12cs - ciąża biochemiczna
-
U mnie niby dzień 4, ale trudno mi to określić przez te dziwne plamienia. Mój aktualny cykl będzie niedorobiony
Dziewczyny, czy macie czasem wysypkę na ciele z bliżej nieokreślonego powodu? Mi się od 2 cykli pojawiała dziwna kaszka na twarzy, a problemów z cerą nigdy nie miałam. Teraz zauważyłam taką kaszkę na ramieniu. Może to być od zawirowań hormonalnych? Żadnych kosmetyków ani nic takiego nie zmieniałam...Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Hej nie za wcześnie na werdykt o bezowulacyjnym??? Rozumiem ze jest polowa cyklu mniej więcej ale przecież opóźnienia sie zdarzają... Chyba ze dosłownie nic nie wiedział lekarz...
-
Witajcie! Chętnie do Was dołączę My w sumie zaczynamy starania (3 października odstawiłam Visanne które brałam profilaktycznie po laparoskopii trobieli endo w kwietniu), pierwszy cykl po odstawieniu próbowaliśmy, ale nie wiązałam z tym większych nadziei. Teraz zaczynamy działać porządnie! ile ja ma lat to wiadomo, mój mąż aktualnie 31, małżeństwem jesteśmy od roku i 3 miesięcy, teraz sytuacja (głównie zatrudnieniowa) się ustabilizowała i startujemy!
Jeszcze raz, witajcie!
28 lat
1 ciaża - poronienie w 12tc (trisomia18)
2 ciążaUdało sie po 8 m-cach starań! -
witaj domi
ja dopiero mam chwile dla siebie alex może coś od żywności, ale jeśli przed ok było to możliwe ze hormony, występuje tyko w konkretnej fazie cyklu?
a ja dziewczyny wybieram się jutro na progesteron i prolaktynę mam nadzieję ze kolejki nie będzie bo nie chcę się spóźniać do pracy22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019