SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia ja już też nie wiem jak Ci pomóc :( straszne to co piszesz i straszne jest zachowanie męża :/ ale rozumiem Cię że nie chcesz się z nim rozstać skoro mu przysiegalas przed Bogiem- dla mnie też ślub kościelny jest na całe życie, na dobre i na źle... narazie u Was jest źle, ale na pewno za jakiś czas będzie lepiej :) trzymaj się kochana

Puchatkowa mam nadzieję że u Ciebie wszystko w porządku :) straszna ta historia ze szpitala, wszystko powinno być dobrze a tu nagle śmierć maleństwa :( nie wyobrażam sobie nawet jak ta dziewczyna może się teraz czuć :( strasznie mi przykro...

Ja też dziś dostalam smutną wiadomość :( moja siostra po 11 latach związku rozstała się ze swoim narzeczonym... to był spoko facet, ale jak widać był tylko spoko na pokaz :/ najważniejsze jest teraz jej szczęście... mam nadzieję że sobie znajdzie kogoś kto zechce z nią założyć szczęśliwą rodzinę :)

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Missvo kurcze.. 11 lat.. To mnóstwo czasu. Ale jak widac czasami niewiadomo kiedy poznaje sie jaki czlowiek jest naprawde.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 11 lat to kawał czasu :( Siostra starsza od Ciebie? Współczuje ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, jeszcze znajdzie faceta z którym założy rodzinę.

Starania o drugie dziecko
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panipuchatkowa wrote:
    Missvo kurcze.. 11 lat.. To mnóstwo czasu. Ale jak widac czasami niewiadomo kiedy poznaje sie jaki czlowiek jest naprawde.
    Chyba poroznila ich różnica wieku- on 12 lat starszy no i inny pogląd na wspólne życie- ona chciała ślubu i rodziny a on nie

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    MissKathy92 11 lat to kawał czasu :( Siostra starsza od Ciebie? Współczuje ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, jeszcze znajdzie faceta z którym założy rodzinę.
    Tak, starsza, w tym roku skończy 31 lat

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Andii Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MissKathy92 wrote:
    Tak, starsza, w tym roku skończy 31 lat

Oj to musi być jej ciężko, całe Swoje dorosłe życie przeżyła z nim :( Strasznie to smutne

• MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andii wrote:
    Oj to musi być jej ciężko, całe Swoje dorosłe życie przeżyła z nim :( Strasznie to smutne
    Jak do mnie dzwoniła z tą wiadomością to powiedziała że powinni to zakończyć 4 lata temu już, mówiła że dla niej te 7 lat nie było zmarnowane ale tych czterech trochę żałuję :/ chyba mi jest bardziej przykro niż jej :( bo ona robi to żeby w końcu być szczęśliwa a ja tego jej faceta bardzo lubiłam ale nie byłam świadoma tego jaki jest naprawdę :/ ach szkoda gadać :( smutne to wszystko

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, straszna historia. A najgorsze że wszystko będzie im przypominać o maleństwie, bo przecież wszystko stoi w domu przygotowane dla niego. A u Ciebie jak? Wszystko dobrze?

Isia, przykro mi. Ale nie załamuj się. Ułoży się wszystko, daj sobie i mężowi czas .

Miss, czasami lepiej rozstać się po 11 latach niż tkwić w takim zatrutym związku. Ja z moim poprzednim facetem rozstałam się po 5 latach, chociaż powinnam to zrobić po dwóch latach. Te 3 były ciągnięte na siłę, bo może jakoś to będzie. A nigdy by nie było bo on 7 lat starszy ode mnie a nie chciał ani ślubu ani dzieci.. a mnie wiecznie obrażał... Zobaczysz, siostra szybko znajdzie sobie kogoś :)

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • Andii Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutne, każde rozstania bolą a takie z wieloletnim stażem tym bardziej.
    a u mnie, w poniedziałek powinnam mieć owulację a do ginekologa udało mi się dopiero na czwartek umówić, porobię badania i chciałabym w następnym cyklu zrobić badanie drożnośći jajowodów ale nie wiem czy mi się to uda. Plan działania mam, zobaczymy czy wypali.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 18:42

• Mari92 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia to takie smutne, że człowiek, którego kochasz tak Cię rani :-(
    Miskathy to lepiej, że się rozstali, z innym założy rodzinkę i będą mieli dzieci :-)

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obchod:
    - brudzi się?
    - nie
    - to leżeć

3i49krhm19wid3ce.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny obchod.

3i49krhm19wid3ce.png
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panipuchatkowa, polska służba zdrowia... Ja jak byłam w październiku na zabiegu to lekarz tylko zaglądnął i w połowie stal w drzwiach, w połowie na korytarzu i pytanie 'wszystko ok?' i poszedł dalej... Także takie obchody mnie nie dziwią :)

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Isia, współczuję bardzo :( Jeśli Ci jednak lepiej wygadywac się komuś to jesteśmy ty na dobre i złe i nie tylko w tematach dzieci. Możesz tu z nami być!

Miss, to przykre że siostra się rozstała :( ale cóż lepiej późno niż wcale.. A 11 lat kupa czasu. Ja zawsze jakoś uważam że im dłużej ktoś jest ze sobą tym mniejsze prawdopobienstwo że weźmie potem ślub.. Sprawdziło się na kilku przypadkach u nas wśród znajomych i rodziny.

Ja bylam na kontroli u lekarza prowadzącego. Wszystko ok tylko mam za bardzo napięty brzuch, na pograniczu zagrożenia porodem przedwczesnym i mam brać dużo więcej magnezu :(

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurcze Magda to bierz ten magnez i odpoczywaj ile wlezie..

Magdaa21 lubi tę wiadomość

3i49krhm19wid3ce.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jak moja siostra opowiadała jak wygląda ich związek to i ja i mama mowilysmy żeby go zostawiła bo to nie ma sensu... ale ona myślała że on jeszcze się opamieta i w końcu zacznie żyć jak dorosły facet... bo kto to widział żeby chłop lat 43, w związku 11 lat i ani ślubu ani dzieci nie chce... rozumiem żeby ta druga strona też nie chciała, to ok- ich decyzja, ale moja siostra zawsze chciała wyjść za mąż i mieć dzieci :/ pamiętam jak jej było przykro na moim ślubie, w sensie nie okazała tego ale jestem jej siostrą i wiem co czuła :( chciała być na moim miejscu, może kiedyś i jej się ułoży :( Kurczę tak mi przykro... przepraszam że wam to pisze ale nie mogę z nikim o tym pogadać, siostra prosiła żeby nikomu z rodziny nie mówić i tylko dla męża powiedziałam bo słyszał naszą rozmowę :(

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia dużo zdrówka dla Ciebie i witaminki zażywaj :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss, ale to straszne :( u mnie w pracy jest taki chłopak, 37 lat, kozaczy tylko kasa, podróżami, gadżetami, autem, ma narzeczona ale ciągle się zastanawia czy chce się z nią wiązać. I ciągle podrywa inne babki. Skąd się tacy biorą to nie wiem..

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki,generalnie mam się relaksować, za szybko chodzę - mam wyluzowac. Ale ja nie potrafię. To jedna z moich wad, przypadłości, czy jak zwał tak zwał...

panipuchatkowa lubi tę wiadomość

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda jak trzeba to trzeba - dasz radę kochana.

3i49krhm19wid3ce.png
‹‹ 1471 1472 1473 1474 1475 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ