Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Rocznik 92- starania
Odpowiedz

Rocznik 92- starania

Oceń ten wątek:
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia jaka śliczna dzidzia <3

Jejku u mnie straszna ulewa :(

Magdaa21 lubi tę wiadomość

Czekamy na małą Liliankę ❤️❤️❤️
    Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
    Amelia ur. 8.10.2019, cc (40+3), 4440g, 57cm, 10pkt
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda super :)
    U mnie dzisiaj jednak @, po chwilowej zalane, jednak z powerem szykuje się na kolejny cykl teraz już będę temp mierzyć, nawet mam urlop więc może coś się uda zadziałac:d u nas też dzisiaj dobre powietrze, padało, ale u nas raczej chłodniej-ja z nad morza:p
    No Miss ja dzisiaj wydebilam skier na usg tarczycy od rodzinnej :p

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, jej jakie cudo :) ani się obejrzysz i będziesz tęsknić za tym jak ważyło 800g :D

Miss, wiadomo że warto wszystko przebadać i sprawdzić.. nawet jeśli miałoby nic nie wyjść . W końcu na coś te składki płacimy :) więc trzeba korzystać jak ma się cierpliwość do NFZ :)

U mnie popadało. Pogrzmialo o i teraz fajnie jest;) chociaż jak ja zaczynam się cieszyć że jest chłodniej to zaraz znowu parno...

Właśnie dowiedziałam się że mój K wśród swoich znajomych (głównie to płeć żeńska) robi ankietę na imię dla małej... I pyta się czy Antosia czy Nadia... On jeszcze nie wie że będzie tak jak ja powiem :D

iv09gu1rb7ycgb9v.png
    Jagoda, 13.10.2018 52cm 2,700g <3
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też burza była masakryczna po południu, ale przynajmniej jest czym oddychać. Padało, przestało i znowu ściana wody była.
    My już od jakiegoś czasu u rodziców. Ja co chwila chodzę durna sprawdzać, czy mam jakieś plamienie. Nic mnie nie boli. Kurcze, jak to będzie naprawdę ciąża to będę wyć ze szczęścia :)
    Magda, cudna dzidzia <3
    Miss, myślę że dostaniesz skierowanie na takie badanie. Ponarzekaj, że bardzo źle się czujesz od dłuższego czasu itd.
    Patulka, a przypomnij jakie imię chcesz nadać małej? :)

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha Patulka dobrze napisalas- jak ma się cierpliwość do nfz :D

Puszek szkoda właśnie że zawsze (no może prawie zawsze) trzeba te skierowania wydębiac :/

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alex, ja chcę właśnie Antosia.. albo jakieś inne z takich klasycznych imion .. wczoraj mi do głowy wpadła Malwina ( od maliny mi się wzięło), Melania, Helenka... Jakoś nie podobają mi się te nowoczesne albo zagraniczne imiona ..

Miss,ile mi wizyt przepadło bo zapomniałam o nich.. takie terminy miałam.. do okulisty to już wolałam ilość do vision express i dopłacić niż czekać na NFZ... Teraz mam pakiet Medicover i dopłacam do niego jakieś niecałe 30 zł i niby terminy szybsze, ale jak dobry specjalista to miesiąc trzeba czekać (tak jak np do mojej pani ginekolog)

iv09gu1rb7ycgb9v.png
  • panipuchatkowa Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ale super! Jaka już duża Twoja dzidzia!

3i49krhm19wid3ce.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak sobie dziewczyny właśnie uświadomiłam, że jestem z wami tutaj prawie rok! Od września 2017. Także z okazji tego cudownego wieczoru chciałam wam bardzo podziękować za to, że jesteście <3 I że możemy się wszystkie sobie wygadać, wspierać i być dla siebie, choćby wirtualnie <3 :)

Magdaa21, terka, Andii, MissKathy92, panipuchatkowa lubią tę wiadomość

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wróciłam niedawno z Lidla :P od jutra są super rzeczy dla dzieci , a jestem u rodziców i tu jest tylko jeden sklep i bałam się że jutro będzie szturm to pojechałam chwilę przed zamknięciem i wszystko było już wyłożone :D więc mi się udało, a babki mówiły, że kolejki od 6:30 już się ustawiają :P I kupiłam prześcieradła, pościel, body i bluzę :) :)

Alex ♥️

Patulka to dobrze że patrzysz na klasyczne imiona, moim zdaniem lepiej tak niż Dżesika :P

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • Patulka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, to nawet nie wiedziałam że da się kupić dzień wcześniej produkty z gazetki... Ja właśnie stoję pod lidlem bo cierpię na bezsenność i wczas przyjechałam... Głównie zależy mi na pościeli... Bo 40zl to nie jest dużo, a jakoś przyzwyczaiłam się do tej firmy.. sami mamy taką dużą no i kilka kompletów poszewek na przebranie... Ale jakoś wielkiego tłumu to nie ma u mnie pod lidlem... 3 osoby ze mną... :D

Ale fajnie dziewczyny jest teraz na polu.. tak chłodno i przyjemnie... Ale coś czuję że będzie potem upał.. bo tak u mnie zawsze jest. Rano super, a potem wyłazi to wredne słońce i się żyć nie da

iv09gu1rb7ycgb9v.png
  • Mari92 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :-) tak przyjemnie na dworze.
    Coś nie mogę się ostatnio wyspać. Mam taki ucisk na pęcherz, że co godzinę w nocy latam siusiu.

<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marek💙
    <a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
    Marta 💓
  • terka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie z rana :)
    Ja mialam podejść do lidla po prześcieradła ale zobaczymy. U nas deszczowo jest. moze po prostu sama podejdę bo małego w taka pogodę nigdzie targać nie będę...

Patulka-ja też wole klasyczne imiona. Kiedyś podobała mi się Vanessa ale mi przeszło z wiekiem :P
    Co do tych lekarzy co pisałaś to akurat ja mam NFZtowe szczęście :P
    Na okulistę mojego czeka się z tydzień / dwa :D a naprawdę dobry lekarz, polecany i umiejący wyłapać rzeczy które inni pomijali...
    A do gina ide w każdej chwili i nie ma problemu ;) ale pamiętam jak swego czasu (w innej przychodni) czekałam po kilka dni-tydzień na rodzinna :D to były czasy :P

Haha to Ty masz imię wybrane ale on i tak jeszcze próbuje cos kombinować z innym? :D no cóż, niech próbuje :D

Miss-porób sobie koniecznie badania. To nie brzmi dobrze...

Puszek-powodzenia w nowym cyklu! :)
    Dobrze ze tylko chwilowa załamka i idziesz do przodu :)

Madzia-super! Dzidzia rośnie! :D :D

Alex-piękny tekst ❤ też się strasznie cieszę że was nam tutaj :)

https://www.maluchy.pl/li-73421.png
    Andrzejek <3 21.07.2018 3360g, 55cm :)
    21.01 69cm :)
  • terka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mari92 wrote:
    Hej :-) tak przyjemnie na dworze.
    Coś nie mogę się ostatnio wyspać. Mam taki ucisk na pęcherz, że co godzinę w nocy latam siusiu.

Biedna... Jeszcze troszkę ;)

• Pola295 Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wam niewyspałam się byłam na urodzinach i oglądaniu płyty wesela i w domu byłam o 2 w nocy

• terka Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola295 wrote:
    Hej wam niewyspałam się byłam na urodzinach i oglądaniu płyty wesela i w domu byłam o 2 w nocy

No no ;) to teraz czas odespać nockę :D

• Magdaa21 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patulka, ja tez nie wiedziałam, ale mam te aplikacje asystent ciąży i tam są promocje pokazane. No i było napisane że niektóre sklepy wystawiają dzień wcześniej wieczorem - pojechałam w ciągu dnia zapytać i babka mi powiedziała żeby przyjechać o 21:45 :D mi też na pościeli i prześcieradłach zależało najbardziej :)

f2w3vfxmauvbnxib.png

h84fo7es2agfr4kh.png
  • MissKathy92 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja już w pracy, krew upuszczona :)
    Dziś już się czuje ok :) ale plan zostaje bez zmian - gastrolog i usg brzucha musowo :/
    Życzę Wam udanego dnia i wracam do pracy :)

Listopad 2021 ❤️

klz96iyeimbp5oxr.png
  • alex0806 Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny;) z tym lidlem to rzeczywiście tak jest. Koleżanka pracuje tam i mówiła że dzień wcześniej wystawiają rzeczy z gazetki więc przed zamknięciem już wszystko jest ;) dobra rada na przyszłość.
    Ja coś się dzisiaj od 4 do 8 budziłam kilkakrotnie bo koszmary miałam. Że oczywiście wróciłam do pracy w żłobku to się zerwałam od razu. A później jakieś przetrwanie w apokaliptycznym świecie. Mój mózg szaleje;p

Laura 01.09.2019 🩷
    Szymon 27.12.2023 🩵
  • Pola295 Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    terka wrote:
    No no ;) to teraz czas odespać nockę :D
    Nie da się ja,się synkiem zajmuję a mąż na pokazach Air Show

• Andii Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alex0806 wrote:
    U mnie też burza była masakryczna po południu, ale przynajmniej jest czym oddychać. Padało, przestało i znowu ściana wody była.
    My już od jakiegoś czasu u rodziców. Ja co chwila chodzę durna sprawdzać, czy mam jakieś plamienie. Nic mnie nie boli. Kurcze, jak to będzie naprawdę ciąża to będę wyć ze szczęścia :)
    Magda, cudna dzidzia <3
    Miss, myślę że dostaniesz skierowanie na takie badanie. Ponarzekaj, że bardzo źle się czujesz od dłuższego czasu itd.
    Patulka, a przypomnij jakie imię chcesz nadać małej? :)

Będziesz robic test albo bete?
    Ja jutro mam zamiar zrobić test i jak wyjdzie negatywny to pokornie czekac na @. Okres powinien być w poniedziałek

Starania o drugie dziecko
‹‹ 1509 1510 1511 1512 1513 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ