Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda super

U mnie dzisiaj jednak @, po chwilowej zalane, jednak z powerem szykuje się na kolejny cykl teraz już będę temp mierzyć, nawet mam urlop więc może coś się uda zadziałac:d u nas też dzisiaj dobre powietrze, padało, ale u nas raczej chłodniej-ja z nad morza:p
No Miss ja dzisiaj wydebilam skier na usg tarczycy od rodzinnej :p

-
Madzia, jej jakie cudo
ani się obejrzysz i będziesz tęsknić za tym jak ważyło 800g 
Miss, wiadomo że warto wszystko przebadać i sprawdzić.. nawet jeśli miałoby nic nie wyjść . W końcu na coś te składki płacimy
więc trzeba korzystać jak ma się cierpliwość do NFZ 
U mnie popadało. Pogrzmialo o i teraz fajnie jest;) chociaż jak ja zaczynam się cieszyć że jest chłodniej to zaraz znowu parno...
Właśnie dowiedziałam się że mój K wśród swoich znajomych (głównie to płeć żeńska) robi ankietę na imię dla małej... I pyta się czy Antosia czy Nadia... On jeszcze nie wie że będzie tak jak ja powiem
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
U mnie też burza była masakryczna po południu, ale przynajmniej jest czym oddychać. Padało, przestało i znowu ściana wody była.
My już od jakiegoś czasu u rodziców. Ja co chwila chodzę durna sprawdzać, czy mam jakieś plamienie. Nic mnie nie boli. Kurcze, jak to będzie naprawdę ciąża to będę wyć ze szczęścia
Magda, cudna dzidzia
Miss, myślę że dostaniesz skierowanie na takie badanie. Ponarzekaj, że bardzo źle się czujesz od dłuższego czasu itd.
Patulka, a przypomnij jakie imię chcesz nadać małej?
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Haha Patulka dobrze napisalas- jak ma się cierpliwość do nfz

Puszek szkoda właśnie że zawsze (no może prawie zawsze) trzeba te skierowania wydębiac
-
Alex, ja chcę właśnie Antosia.. albo jakieś inne z takich klasycznych imion .. wczoraj mi do głowy wpadła Malwina ( od maliny mi się wzięło), Melania, Helenka... Jakoś nie podobają mi się te nowoczesne albo zagraniczne imiona ..
Miss,ile mi wizyt przepadło bo zapomniałam o nich.. takie terminy miałam.. do okulisty to już wolałam ilość do vision express i dopłacić niż czekać na NFZ... Teraz mam pakiet Medicover i dopłacam do niego jakieś niecałe 30 zł i niby terminy szybsze, ale jak dobry specjalista to miesiąc trzeba czekać (tak jak np do mojej pani ginekolog) -
Ja tak sobie dziewczyny właśnie uświadomiłam, że jestem z wami tutaj prawie rok! Od września 2017. Także z okazji tego cudownego wieczoru chciałam wam bardzo podziękować za to, że jesteście
I że możemy się wszystkie sobie wygadać, wspierać i być dla siebie, choćby wirtualnie
Magdaa21, terka, Andii, MissKathy92, panipuchatkowa lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Dziewczyny, wróciłam niedawno z Lidla
od jutra są super rzeczy dla dzieci , a jestem u rodziców i tu jest tylko jeden sklep i bałam się że jutro będzie szturm to pojechałam chwilę przed zamknięciem i wszystko było już wyłożone
więc mi się udało, a babki mówiły, że kolejki od 6:30 już się ustawiają
I kupiłam prześcieradła, pościel, body i bluzę

Alex ♥️
Patulka to dobrze że patrzysz na klasyczne imiona, moim zdaniem lepiej tak niż Dżesika
-
Magda, to nawet nie wiedziałam że da się kupić dzień wcześniej produkty z gazetki... Ja właśnie stoję pod lidlem bo cierpię na bezsenność i wczas przyjechałam... Głównie zależy mi na pościeli... Bo 40zl to nie jest dużo, a jakoś przyzwyczaiłam się do tej firmy.. sami mamy taką dużą no i kilka kompletów poszewek na przebranie... Ale jakoś wielkiego tłumu to nie ma u mnie pod lidlem... 3 osoby ze mną...

Ale fajnie dziewczyny jest teraz na polu.. tak chłodno i przyjemnie... Ale coś czuję że będzie potem upał.. bo tak u mnie zawsze jest. Rano super, a potem wyłazi to wredne słońce i się żyć nie da -
Hej
tak przyjemnie na dworze.
Coś nie mogę się ostatnio wyspać. Mam taki ucisk na pęcherz, że co godzinę w nocy latam siusiu.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Witam sie z rana

Ja mialam podejść do lidla po prześcieradła ale zobaczymy. U nas deszczowo jest. moze po prostu sama podejdę bo małego w taka pogodę nigdzie targać nie będę...
Patulka-ja też wole klasyczne imiona. Kiedyś podobała mi się Vanessa ale mi przeszło z wiekiem
Co do tych lekarzy co pisałaś to akurat ja mam NFZtowe szczęście
Na okulistę mojego czeka się z tydzień / dwa
a naprawdę dobry lekarz, polecany i umiejący wyłapać rzeczy które inni pomijali...
A do gina ide w każdej chwili i nie ma problemu
ale pamiętam jak swego czasu (w innej przychodni) czekałam po kilka dni-tydzień na rodzinna
to były czasy 
Haha to Ty masz imię wybrane ale on i tak jeszcze próbuje cos kombinować z innym?
no cóż, niech próbuje 
Miss-porób sobie koniecznie badania. To nie brzmi dobrze...
Puszek-powodzenia w nowym cyklu!
Dobrze ze tylko chwilowa załamka i idziesz do przodu
Madzia-super! Dzidzia rośnie!

Alex-piękny tekst ❤ też się strasznie cieszę że was nam tutaj
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Mari92 wrote:Hej
tak przyjemnie na dworze.
Coś nie mogę się ostatnio wyspać. Mam taki ucisk na pęcherz, że co godzinę w nocy latam siusiu.
Biedna... Jeszcze troszkę
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Patulka, ja tez nie wiedziałam, ale mam te aplikacje asystent ciąży i tam są promocje pokazane. No i było napisane że niektóre sklepy wystawiają dzień wcześniej wieczorem - pojechałam w ciągu dnia zapytać i babka mi powiedziała żeby przyjechać o 21:45
mi też na pościeli i prześcieradłach zależało najbardziej
-
Hej dziewczyny

Ja już w pracy, krew upuszczona
Dziś już się czuje ok
ale plan zostaje bez zmian - gastrolog i usg brzucha musowo 
Życzę Wam udanego dnia i wracam do pracy
-
Hej dziewczyny;) z tym lidlem to rzeczywiście tak jest. Koleżanka pracuje tam i mówiła że dzień wcześniej wystawiają rzeczy z gazetki więc przed zamknięciem już wszystko jest
dobra rada na przyszłość.
Ja coś się dzisiaj od 4 do 8 budziłam kilkakrotnie bo koszmary miałam. Że oczywiście wróciłam do pracy w żłobku to się zerwałam od razu. A później jakieś przetrwanie w apokaliptycznym świecie. Mój mózg szaleje;pLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:U mnie też burza była masakryczna po południu, ale przynajmniej jest czym oddychać. Padało, przestało i znowu ściana wody była.
My już od jakiegoś czasu u rodziców. Ja co chwila chodzę durna sprawdzać, czy mam jakieś plamienie. Nic mnie nie boli. Kurcze, jak to będzie naprawdę ciąża to będę wyć ze szczęścia
Magda, cudna dzidzia
Miss, myślę że dostaniesz skierowanie na takie badanie. Ponarzekaj, że bardzo źle się czujesz od dłuższego czasu itd.
Patulka, a przypomnij jakie imię chcesz nadać małej?
Będziesz robic test albo bete?
Ja jutro mam zamiar zrobić test i jak wyjdzie negatywny to pokornie czekac na @. Okres powinien być w poniedziałekStarania o drugie dziecko