Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się w piątek

Mój organizm normalnie szaleje, zmierzyłam tempke i jest wyższa a w łazience okres
dziwne to ale się cieszę że przyszedł dziś
także zaczynam 8cs 
Życzę Wam udanego dnia :* -
Patulka wrote:Chałka z miodem
i czuć święta
albo z nutellą to taka wersja codzienna 
Ja stwierdziłam że dziś obiadu nie robię i powiedziałam mojemu że może zamówić sobie swoją pizzę. Ja za nią nie przepadam więc raczej po jednym kawałku mam dość
Dziewczyny jestem w szoku, komoda już do mnie przyjechała
wczoraj o 22 zamówiłam a dziś o 20 przyjechała do mnie... Niestety łóżeczko będzie we wtorek.. ale i tak jestem zadowolona z obsługi.. pan bardzo przepraszał że nie ma dziś łóżeczka i to kilka razy. Po prostu mają jakiś bum i ogólnie mają dużo zamówień.. 
Ja się dziś pokłóciłam z moim laptopem i nie zamknęłam zamówienia w aptece. Jak na złość dziś nie chciał ze mną współpracować więc go wyłączyłam i powiedziałam mu że ma przemyśleć swoje zachowanie i jutro sobie porozmawiamy
Hahahaha padłam
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Jejku wiecie co? U mnie w Suwałkach w jakimś kościele puszczają codziennie Barkę w godzinę śmierci naszego papieża

Ja Cie! Ale super!
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Witam się w piątek

Mój organizm normalnie szaleje, zmierzyłam tempke i jest wyższa a w łazience okres
dziwne to ale się cieszę że przyszedł dziś
także zaczynam 8cs 
Życzę Wam udanego dnia :*
Przy wyższej temperaturze? Jesteś pewna że to faktycznie okres?https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Witam się i ja w piąteczek. Szczęśliwa bo:
1-wyspana (kolejny dzień przespane 7h
)
2-coraz bliżej wyczekiwany przeze mnie Chrzest Andrzejka
nie wszystko jeszcze gotowe ale i tak szalenie sie cieszę, nawet jak cos będzie nie tak do końca to i tak będę przeszczęśliwa tego dnia 
3-udało nam się wczoraj dostać chustę do noszenia małego
i całą trójką jesteśmy nią zachwyceni 
4-Adaś dzisiaj ostatni dzień jest w pracy i zaczyna urlop!
co oznacza że już niedługo będziemy wszyscy na Helu!
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Terka, coś mu się zaczęło dziać, a mój nie ma czasu by do niego zaglądnąć, bo na to też trzeba czasu... I tak się 'obrazam' na laptopa codziennie.. bo wtedy co nie trzeba to chodzi bez prób, a jak potrzebuje to dupa... A dodam że ja bardzo rzadko korzystam z niego... Na telefonie większość rzeczy sobie ogarnę, a dwa jak były te upały to nie chciałam dodatkowego ciepła które by wydzielał

Dziewczyny piątek, piateczek, piatunio
oby szybko wam zleciał w pracy
-
Zazdroszczę ci tego wysypania się przy małymterka wrote:Witam się i ja w piąteczek. Szczęśliwa bo:
1-wyspana (kolejny dzień przespane 7h
)
2-coraz bliżej wyczekiwany przeze mnie Chrzest Andrzejka
nie wszystko jeszcze gotowe ale i tak szalenie sie cieszę, nawet jak cos będzie nie tak do końca to i tak będę przeszczęśliwa tego dnia 
3-udało nam się wczoraj dostać chustę do noszenia małego
i całą trójką jesteśmy nią zachwyceni 
4-Adaś dzisiaj ostatni dzień jest w pracy i zaczyna urlop!
co oznacza że już niedługo będziemy wszyscy na Helu! 

Dawaj znać jak po chrzcinach
to taki cudowny dzień 
My nie będziemy mieć chusty, bo mój K powiedział jej kategoryczne 'nie'... Ja jakoś też nie przekonuje sie.. ale mam znajoma co bardzo sobie chwali i ma ich więcej niż torebek czy butów
To kiedy wyjeżdżacie? W poniedziałek po chrzcinach? -
Patulka wrote:Zazdroszczę ci tego wysypania się przy małym

Dawaj znać jak po chrzcinach
to taki cudowny dzień 
My nie będziemy mieć chusty, bo mój K powiedział jej kategoryczne 'nie'... Ja jakoś też nie przekonuje sie.. ale mam znajoma co bardzo sobie chwali i ma ich więcej niż torebek czy butów
To kiedy wyjeżdżacie? W poniedziałek po chrzcinach?
Mały uwielbia pozycje którą przybiera sie w chuście. Stad m.in. pomysl na nią zeby ręce nam jeszcze trochę posłużyły w życiu
Mojemu akurat sie podoba, sam chce nosić małego
a małemu też się podoba-wczoraj zanim ja kupiliśmy to sie obwiązałam zeby zobaczyć jak reaguje. I co? Poszedł spac
wiec juz jej nie ściągałam tylko poszłam w niej do domu. A właściwie jescze zamówić tort i zrobić zakupy i potem do domu. Dziec spal cały czas 
Co do wyjazdu to niestety później chwilkę jedziemy. Pewnie zaraz po następnym weekendzie, juz w następnym tygodniu i też nie na długo, kilka dni. Ale to zawsze coś dla kogoś utęsknionego za naszym zimnym Bałtykiem (chociaż po takim lecie to moze nie aż tak zimnym
)
Niestety (a moze stety) na czas urlopu wplatała nam sie moja wizyta kontrolna po pologu (tak, to juz koniec
), szczepienie małego w środę i badanie kontrolne bioderek w piątek 14.09 czyli na sam koniec urlopu. Wiec urlop taki mało urlopowy i mało czasu na wyjazd zostało...
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Hej. Ja też niewyspana trochę się witam. Zbieram się zaraz do genetyka, bo kawałek drogi tam mam. Mam mogę dojechać tylko do 3/4 drogi tak jakby a później piechotą.
Terka chusta fajna rzecz, też chyba kiedyś bym chciała mieć. Ręce wolne, dzieć blisko i nie musisz nosić cały czas na rękach. Moi znajomi mają takie nieodkładalne dziecko że im chustę proponowałam ale się nie zdecydowali.
Trochę się stresuje tą wizytą. Oby coś jeszcze rozjaśniła.
A mi się dzisiaj śniło że okres dostałam, poleciałam w nocy do łazienki a tam nic. Temperatura nadal w górze i cyce bolą nadal po bokach. Ale takie napady głodu mam też na okres więc to może być wszystkoLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Hej. Ja też niewyspana trochę się witam. Zbieram się zaraz do genetyka, bo kawałek drogi tam mam. Mam mogę dojechać tylko do 3/4 drogi tak jakby a później piechotą.
Terka chusta fajna rzecz, też chyba kiedyś bym chciała mieć. Ręce wolne, dzieć blisko i nie musisz nosić cały czas na rękach. Moi znajomi mają takie nieodkładalne dziecko że im chustę proponowałam ale się nie zdecydowali.
Trochę się stresuje tą wizytą. Oby coś jeszcze rozjaśniła.
A mi się dzisiaj śniło że okres dostałam, poleciałam w nocy do łazienki a tam nic. Temperatura nadal w górze i cyce bolą nadal po bokach. Ale takie napady głodu mam też na okres więc to może być wszystko
Alex ja mam jak najbardziej odkladalne dziecko ale pójść gdzieś choćby do sklepu po jedna rzecz to chusta 100 razy lepsza niż wózek, czy iść gdzieś gdzie wózkiem nie wjedziesz. On czasem na spacerze uwielbia swoj wózek, czasem jest ryk. Wole byc przygotowana na obie opcje
Skoro temperatura nadal w górze to byle tak dalej!
głupie sny są głupimi snami, niestety sie zdarzają...
Powodzenia na wizycie! Czekamy na wieści
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2018, 07:21
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
isiaaaa92 wrote:Cześć kobietki
chciałabym się z wami podzielić..że byliśmy wczoraj z mężem u urologa..i wiecie..co...nic konkretnego nie powiedział tak twierdzi mąż bo był sam w gabinecie..lekarz powiedział że wyczuł delikatne żylaki ale że to nic groźnego i skierował go na USG za 2tyg.skierowal też go na badanie Lh i FSH. A jak spojrzał na wynik nasienia to powiedział że tragedi nie ma( morfologia 2%, ruchliwość typu A tylko 3% jak pamiętam) mąż powiedział że ja mówię że jest otyły i czy to ma coś wspólnego a lekarz na niego spojrzał i mówi że nic...(a mąż waży 108kg przy wzroście 185) czuje że stoimy w miejscu jeśli chodzi o dzidzię
łudziłam się że może w tym cyklu się udało mimo sprzeczek jakie mieliśmy w tym miesiącu ale jednak chyba nie...bo @ zbliża się wielkimi krokami
brzuch boli jak na @..piersi mam tak obolałe że jak ściągam stanik to tak bolą ;( jak brałam prawie dwa miesiące bromergon to tak piersi nie bolay a teraz znowu bolą ;/ myślimy powtórzyć wynik tylko nie wiemy czy jeszcze nie za wczesnie bo od tamtego wyniku minęło 3tyg..w tym czasie mąż bierze suplement diety który ma dużo witamin. Urolog też powiedział że trzeba powtórzyć wynik że na jednym nie wolno się bazować. To już 5cs i nic
a tak bardzo pragniemy dzidzi..
czemu niektorzy nie mają problemów i zachodzą raz dwa a my nie możemy 
5cs to jeszcze nie tak długo choć dla ciebie pewnie już wieczność.
Ja mam dzisiaj urodziny ale to chyba moje najsmutniejsze urodziny, w tamtym roku jak obchdziłam urodziny to w głowie miałam myśl, że za rok urodziny będe świętować z brzuszkiem albo juz nawet maluszkiem...
Mała_Mii widzę, że zdjęcie zmieniłaś
super
Starania o drugie dziecko -
Andi wszystkiego najlepszego! Spełnienia tego największego marzenia jak najszybciej

Ja zaraz mam mzk. Ze stresu to nic zjeść nie mogłam. Nie wiem czego się spodziewać. Obym tylko też zdążyła bo na 9.20 mam a kawałek muszę przejść jeszcze. Proszę trzymajcie kciuki
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
terka wrote:Andii wszystkiego najlepszego

Nie warto sie tak nastawiać żeby rozczarowań wlasnie takich nie bylo...
Doczekasz się zobaczysz!
wtedy dopiero zaczynałam starania więc rok to wydawał się mega odległy czas i że w tym czasie napewno w którymś z cykli się uda no ale jak widac mocno się pomyliłam, teraz to się już w ogóle na nic nie nastawiam bo powoli trace nadzieję na kiedykolwiekStarania o drugie dziecko
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH