Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Alex, to dobrze że wizyta poszła ok:)
Ja Wam powiem że jakoś sceptycznie jestem nastawiona do chusty, wolę nosidlo potem
Nosidło mamy też ale to jest właśnie, na później
No wiadomo, każdy ma inne zdanie o wszystkim, także o tym. Takie prawo
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex0806 wrote:Tak, te kursy to potrafią zedrzeć kasę z człowieka, a to wcale takie trudne nie jest. Musisz mocno tylko posprawdzać, czy się dzieć nie wyślizgnie

Żelaza na razie brać nie będę, bo mam w normie
Mam te Omegi, D3, magnez, metyle i to łykam. Plus maca i acard przy staraniach. A później to już się na gina zdam 
Dobra rada-zacznij suplementować jak będziesz miała tendencje spadkowa już (jesli będziesz kiedykolwiek miała
) a nie jak Ci pierdyknie na ziemie jak mi
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
No właśnie jeszcze w weekend się zastanowię czy mnie to martwi czy tylko zastanawiaterka wrote:Miss ogłoszenie przyjęte
postaram sie nie zapomnieć i nie pytać o to za X dni (moje skrzywienie z tymi wykresami, cholera lubię to
) 
Jak bardzo Cie to martwi to idz w tym, jesli tylko zastanawia to idz w następnym a ten zaobserwuj czy będzie tak samo
jeszcze na ten cykl mam dupka i myślę czy nie iść po receptę (bo rodzinna mi nie chciała dac) na następny cykl... więc jeśli się zdecyduje to pójdę w drugiej połowie cyklu pewnie żeby zobaczyć czy owu była
-
Wow dziewczyno to poszalalas z obiadempanipuchatkowa wrote:Dobra dziewczyny dzisiaj serwuję zupę cebulową a do tego makaron z pieczarkami w sosie smietanowym. Zregenerowalam siły i nawet wstawilam pranie!
ciekawe co mi mąż na obiad zrobi
pewnie coś tłustego jak na okres
na śniadanie jadłam jajka sadzone bo tak mi się chciało że nie mogłam sobie odmówić
-
panipuchatkowa wrote:Dobra dziewczyny dzisiaj serwuję zupę cebulową a do tego makaron z pieczarkami w sosie smietanowym. Zregenerowalam siły i nawet wstawilam pranie!
Super!
O kurczę fajny obiadek
Ja dzisiaj skromnie makaron z białym serem
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
MissKathy92 wrote:Wow dziewczyno to poszalalas z obiadem
ciekawe co mi mąż na obiad zrobi
pewnie coś tłustego jak na okres
na śniadanie jadłam jajka sadzone bo tak mi się chciało że nie mogłam sobie odmówić
Jajka na początek dnia bardzo fajne są
Ja dzisiaj o 5 rano jadłam jajecznice
maz sobie robił a ze nie śpię bo karmie małego o tej porze to mi tez zrobił
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
alex widzę, że wizyta udana, troche Cię uspokoiła

Miss mnie też te jajniki kłują od dnia owulacji do miesiączki, czasem nawet jak jest sex z mężem to w niektórych pozycjach czuje ból. Mi się wydaję, że jak jajniki pracują to chyba dobrze.
panipuchatkowa wstyd się przyznać ale nigdy nie jadła i nie robiłam zupy cebulowej
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko -
Ja sadzonych wieki nie jadłam bo nie miałam na nie ochoty- zawsze tylko gotowane, ewentualnie jajecznicaterka wrote:Jajka na początek dnia bardzo fajne są

Ja dzisiaj o 5 rano jadłam jajecznice
maz sobie robił a ze nie śpię bo karmie małego o tej porze to mi tez zrobił 
A dziś otworzyłam oczy i pomyślałam: dziś jest ten dzień kiedy zjem na śniadanie sadzone jajka
nawet dla męża usmazylam bo musiał wstać żeby mnie do pracy zawieść :p A one takie pyszne były swojskie od mamci kurek 
Ogólnie wam powiem że mam dziś jakiś przypływ energii i radości
aczkolwiek nie powiem, o mało się nie rozryczalam gdy w radiu usłyszałam że jakaś tam pani sportowiec zawiesza karierę bo długo z mężem starali się o dziecko i w końcu się udało
to nasz DOPIERO 8cs więc na pewno kiedyś się uda
I tego się trzymam i to mi chyba daje takiego kopa
ciekawe kiedy minie mi optymizm haha oby się utrzymywał jak najdłużej
terka lubi tę wiadomość
-
Ja zupy cebulowej też nie jadłam nigdy
A jajka sadzone to na obiad lubię z fasolką szparagową albo kalafiorem. Na śniadanie to jajecznica albo na miękko ale to też ochotę muszę mieć
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Andi wszystkiego co najlepsze , spełnienia marzeń a w szczególności tego najbardziej upragnionego i wyczekiwanego
) zobaczysz ze się spełni ja w swoje urodziny zaszłam w ciąże ! Tobie tez tego życzę 
Alex super ze na fajnego lekarza trafiłaś , ze się trochę uspokoiłas i teraz trzeba czekać na rozstrzygnięcie sprawy po weekendzie ;p
Terka Kiedy ten czas tak zleciał ? Niby 6 tyg połogu to tak długo a popatrz jak zleciało ;p mąż pewnie nie może się już doczekać ;p swoją droga jak długo krwawiłas / plamilas ?
Są i jeszcze jedno ;p bo mówiłaś ze chcesz liczna rodzinkę ;p myślisz już nad kolejnym potomstwem ?;p bo koja koleżanka która w maju urodziła wczoraj oznajmiła mi ze dziś się zaczynaja jej dni płodne i zaczyna starania o rodzeństwo dla synka ;o
Andii lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Ja tez lubię jajka sadzone na obiad właśnie z fasolka ziemniaczkami najlepiej młodymi z koperkiem ;p a do tego kefir ❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Andi sto lat i spełnienia marzeń

A ja mam dzisiaj dzień odwiedzin i nie miałam czasu tu zajrzeć
Andii lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Andii wrote:5cs to jeszcze nie tak długo choć dla ciebie pewnie już wieczność.
Ja mam dzisiaj urodziny ale to chyba moje najsmutniejsze urodziny, w tamtym roku jak obchdziłam urodziny to w głowie miałam myśl, że za rok urodziny będe świętować z brzuszkiem albo juz nawet maluszkiem...
Mała_Mii widzę, że zdjęcie zmieniłaś
super
Wiem co czujesz...ja tak samo myślałam że za rok (w 2019) będę obchodzić urodziny już jako mama albo chociaż w maju urodzę...ale nic z tego...dziś albo jutro @ dostanę
więc swoich urodzin w maju nie obchodzić jako mama
głowa do góry może uda niedługo nam cieszyć się z tego że w naszym brzuszku rośnie maluszek
Isia
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH