Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdaa21 wrote:Terka, dlatego się za to nie biorę. Max odkurzanie i mycie podłóg. Ba, mamy kartony na meblach kuchennych z różnymi zapasami to nawet po to nie sięgam
ogólnie czuje ze szybciej się męczę,a po 37tc już mówiłam M że wszystko na raz - seks, długie spacery, napar z liści malin, stymulowanie sutkow, mycie okien i sprzątanie. Nie chce tak jak moja szwagierka teraz, 6 dni po terminie i nic, tylko stres. Z resztą co ja Ci będę mówić - sama wiesz lepiej 
Wiesz nie chce Cie martwic ale jak ma nic nie pomoc to nie pomoże
Ja nie siedzialam bezczynnie a i tak nic to nie dawało
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Jej terka, pewnie też będę płakać jak będę chodzić z małą na szczepienia... Ogólnie jak komuś jakaś krzywda się dzieje albo jest coś smutnego to mam łzy w oczach...
Kurczę, dziewczyny wy tutaj pieczecie takie pyszności a ja chodze do sklepu i kupuje gotowce... Wczoraj teściowa przyniosła makowca, a że był fajny mokry to całego wpieprzylam.. ale chodzą za mną właśnie jakieś babeczki albo muffiny... ostatnio w Carrefour kupiłam z Milki... Takie fajne dobre, ale jedna 3.5zl:O to nie dla mnie...
Andii czasami lepiej odpuścić i przestać się skupiać, a nóż może coś z tego będzie
)
Domi, gratuluję takiego wyniku:) ja po ciazy będę wracać może nie tyle co do diety, a do zdrowego trybu życia... No jeśli dobrze pójdzie to będę chciała zejść do wagi 55/60kg, a narazie to mam już 80kg na koncie.. czyli jakieś +12od poczatku ciąży... -
O matko, bardzo gratulujędomi92olsztyn wrote:MissKathy92 taaak tyle schudlam

powiedz jak to zrobiłas? byłaś na jakiejś specjalnej diecie od dietetyka czy po prostu zdrowo się odzywialas? I jak ze sportem? uprawialas coś?
-
Andii może właśnie jak odpuscisz to się uda? kto wie? życzę Ci tego z całego serca

Mała pokaż jakąś fotkę
Terka nie dziwię się że tak to przeżyłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 18:26
-
Dziewczyny, sweter nareszcie dotarł

Ogólnie cieplutki, oversize, jedyny mankament że czułam że mnie lekko gryzie na wewnętrznej części łokci - ale to przez to, że ma wełnę i alpake w składzie
panipuchatkowa, terka, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Mała, super zdjęcia!!!

Alex, to dobrze że nie gryzie po praniu
może i u mnie tak będzie
a brzuszek.. Zależy jak kto patrzy, niektórzy mówią że maly, niektórzy ze spory
wkrótce zaczynam 7 miesiąc to chyba tragedii z wielkością nie ma :p
My sobie teraz w weekend zrobimy sesje nad morzem ♥️
terka lubi tę wiadomość
-
DZiekuje
mi tez się bardzo podobają to prawda piekna pamiątka 
Panipuchatkowa rób rób ! Zima tez miga być piękne zdjęcia
)
Dziewczyny wy tez będziecie się cieszyć takimi brzuszkami prędzej czy poniej
Magda naprawdę masz już ten brzusio widoczny ;p u mnie długo był mało widoczny ... jeszcze z miesiąc temu mogłam spokojnie go ukryć ;p teraz z każdym dniem jest większy
a mi coraz ciężej
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️