Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Panipuchatkowa ❤️ Cudownie
)
To prawda bardzo duzo nas na tym forum z brzuszkiem
) i już niewiele zostało jeszcze ;0p tak wiec dziewczyny które jeszcze brzuszków nie maja ;p za chwile nastąpi zmiana ;p niektóre się rozpakuja;p a w to miejsce inne zapakuja ;p
panipuchatkowa, MissKathy92, terka, Magdaa21 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MałaMi pięknie to podsumowałaś
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari jesteś pewna że tam jedna dzidzia siedzi?
piękny brzusio 
Puchatkowa u Ciebie też duży już jak na 16 tydzień
Dziewczyny ale wam zazdroszczę tych brzuszków
ja mam ten tylko spożywczy brzuszek echhh
Mari92 lubi tę wiadomość
-
Mam taką nadziejępanipuchatkowa wrote:Miss już niedługo a na miejsce spożywczego wskoczy ciążowy.

ale jeśli już to po prostu ten ciążowy przykryje spożywczy
-
Wygrzebałam się w końcu z łóżka.. a tak mi się nie chce nic... Więc dziś na obiad będą naleśniki, bo się szybko robi.. muszę tylko iść do sklepu po ser biały...
Dziewczyny śliczne brzuszki
ja przy was to wyglądam jak wieloryb
-
MisKathy z tego co mi wiadomo to 1 bobas tam siedzi
nikt drugiego nie znalazł 
I ty też pewnie niedługo takiego się doczekasz
Patulka czemu odrazu wieloryb? Każda ciężarna ma swój urok
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Dziewczyny, żyje
po pół godzinie było mi niedobrze, ale jakoś przetrzymalam, miałam ze sobą książkę i dałam radę. Szybko zleciało. Potem pojechałam do Lidla i wrylam się do kasy z pierwszeństwem. Jak wróciłam do domu to od razu zjadłam, ale tak mi się słabo zrobiło, strasznie gorąco i źle, dawno jakoś tak nie miałam, cała blada byłam. Zjadłam i spałam ponad 2h,az do teraz.
Sa wyniki: na czczo 71,7, po godz 143,6 i po 2h 111,9. To chyba ok? -
Magda, jest tendencja spadkową więc chyba ok jest:) ja, a w sumie to mój ostatnio wrył się Carrefourze do kasy z pierwszeństwem.. nie mieliśmy dużo rzeczy, ale tylko jedna pani powiedziała żebym poszła na sam początek, to mój się długo nie zastanawiał i poszedł.. oczywiście wzrok ludzi bezcenny, ale nie będę stać półgodziny w kolejce by skasować się w trzy minuty...

Mari, wiadomo każda inaczej przybiera w ciąży
moja mama jak była w ciąży z najmłodsza to wyglądała jakby conajmnuej trojaczki miała rodzić . Taki wielki brzuch miała, a siostra po prostu urodziła się długą na 62cm i ważyła 4,8kg
-
Teraz mnie duży brzuch Dołuje jak chce się w coś ubrać a to małe...ale wiem to że jest to spowodowane po części lokatorem w brzuchu i niezalamuje się bardzo.. jednak prawdziwe zalamanie przyjdzie dopiero po porodzie, jak nie będę mogła długo schudnąć... Bo chciałam 'ostro' ruszyć ze zdrowym trybem życia od nowego roku.. akurat po połogu i troszkę...
-
Mari to bobasek ma dużo miejsca w brzuszku jak jest jeden
Jejku powiem wam że ja uwielbiam patrzeć na takie brzuchatki pod koniec ciąży
wiem że na pewno każdej jest już pod koniec ciężko ale widok dla takiej postronnej osoby jest piękny 
A co do wielkości brzucha to każda kobieta ma inaczej- dwa miesiące temu widziałam znajomą w ciąży, miała tak duży brzuch że myślałam że na dniach rodzi a wczoraj widziałam ją na mieście dalej w dwupaku
każdy brzuszek jest piękny, czy ten mniejszy czy większy bo wiadomo że w nim mieszka szczęście
-
Hej po pracy
coś powoli ten dzień leciał do 12 ale później się rozkreciło;) trochę zamieszania ale jutro jak będzie szefowa to pewnie ogarnie. Bo dzisiaj jej nie było a ja nie miałam przygotowanego miejsca pracy i musiałam wszystko na czuja robic
ale już do domu jadę.
Ciasto pochłonięte do ostatniego kawałka tak smakowało;)
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵

Oczywiście mąż postawił mnie do pionu.