Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju ale się nasprzatalam mamusiu padam właśnie zjadłam zupkę pomidorowa , ziemniaki j kotlety czekają aż mąż wróci z pracy ... wiecie co
poszłam do sklepu rano i pisze do męża czy coś potrzebuje ze sklepu typu rossman w pl . No to on odpisał żebym mu maszynki do golenia kupiła
i się pyta mnie czy są już zdjęcia wywołane ( był pewny ze po to idę ) a ja ze nie ze idę po jakieś tam rzeczy bo łazienkę będę sprzątać a się już skończyły
to on zaczął mi do telefony jęczeć ze jak to ze ja końcówka ciąży sprzątać będę i słyszę jak do koleżanki w telefonie jęczy żeby mi coś powiedziała bo ob już zdrowia nie ma , ze jak on ma się nie martwić
itd .. nagle nowie do mnie na koniec rozliczając się ze zablokuje mi kartę i nie kupię nic i nie będę sprzątać
wiecie co myślałam ze padnę ze śmiechu
oczywiście nie pokłóciliśmy się ani nic bo to było zwykle handryczenia się i trochę nabijanie
ale myślałam ze padnę jak tak powiedział
haha ...
no ale nie zrobił mi tego ;p posprzątałam co miałam zrobić obiad przyszykowany mogę teraz leżeć i pachnieć ;p
Co do brzuszków ... ja zawsze byłam bardzo chuda , brzuch to ja miałam wklęsły zawsze kości na wierzchu ... dlatego ciężko mi się przyzwyczaić do takiego widoku
oczywiście cieszę się i w ogóle ale jednak jak hormony dadzą szału to potrafię lamentować ze gruba jestem i w ogóle ... bo poszło i w cycki i dupę i w nogi ;p w sunie wszyscy mówią ze w końcu normalnie wyglądam a nie jak szczypior Sanę kości ... mąż mówi ze ma nadzieje ze nie będę chciała po porodzie wrócić do tych samym kości ... no ale zobaczymy co i jak to będzie ;p narazie o tym nie myśle
terka lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Dziewczyny, a ja zapisałam się na badanie KTG 17 września o 12. Oczywiście jak prędzej nie urodzę

Alex fajnie, że dniówka zleciała.
MałaMi mąż nie chce, abyś się przemęczała
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja mam nadzieję, że od dziś u mnie będą same dobre wieści na wszystkich płaszczyznach
Na razie odpoczynek. Jak wracałam to się ugotowałam w jeansach ale miało być max 20 stopni, a jest upał.
Od jutra startuję z CLO, muszę sobie zapisać żeby rano nie zapomnieć pierwszej dawki
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Prawie 9 kg mam na plusie
niby nie jest złe
patrząc na wszystkie kalkulatory w necie to powinnam z 3 kg więcej już mieć
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Jedna moja koleżanka w ciąży przytyła 9kg.. więc to zależy od kobiety i jej przemiany materii
ja chciałabym max mieć 15kg na plusie.. zobaczymy czy mi się uda 
Zaś siostra koleżanki przed ciążą zmagała się z lekka nadwagą, a ciąża zadziałała na nią odchudzająco, bo po niej schudła
-
Ja to przyjmę i z 20 na plusie
Byleby dzieć się pojawił 
Powiem wam, cieszę się jak głupi do sera
Jakoś czuję, że wszystko się uda z pracą, wdrożę się i ciąża też zaskoczy
Jeszcze nie brałam CLO, dopiero od jutra, a już mnie jajniki kłują lekko.
A jutro idziemy z mężem na kolację do restauracji
Miało być romantiko fantastiko, ale para znajomych idzie z nami i będzie romantiko we 4
Później może pójdziemy gdzieś w miasto, zobaczymy co nas natchnie
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Do Venezii
Mam do wykorzystania bon od dzieci
A to dosyć ekskluzywna restauracja
Zapraszam męża i liczę na rewanż w łóżku 
Dzisiaj jego pierwsze pytanie jak przyszłam, to nie "Jak w pracy?" tylko "Skończył ci się już okres?"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:21
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Super sprawa takie wyjście na kolację
sama bym się wybrała, no a przez najbliższe pół roku napewno będę uziemiona przy małej i będziemy chodzić raczej w 'dwupaku'..
Maxie tak że wkurza was jakaś reklama? Bo ja już patrzeć i słuchać nie mogę o tym teście ciążowym który pokazuje który to tydzień ciąży... Jak kobieta może dowiedzieć się że jest w 2tc jak tak naprawdę dopiero miała wtedy owulację
czy ci wszyscy od marketingu są aż tak ciemni czy robią z siebie idiotów..m
-
I tych testach słyszałam że wyższej ciąży nie pokazują i kobiety szaleją. Dla mnie to głupota. Ja wysikałam raz w życiu bladziocha i beta wtedy 23. I to była prawda. A teraz chyba będę czekać na jakieś 13-14 dpo dopiero i wtedy będę działać. Mam skierowanie na betę z tego miesiąca to je wykorzystam w tym cyklu
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Patulka mam te same uczucia odnośnie tej reklamy
najbardziej mnie śmieszy jak ta koleżanka pyta czy tamta była już u lekarza
jakby coś tam było widać w tym 2 tygodniu ciąży
A test 3 dychy kosztuje... A przecież tak naprawdę jak robię test to nie istotne w którym tygodniu ciąży jestem (bo przecież sama sobie policzyć moge) tylko czy w ogóle ta ciąża jest
-
Magda skurczy przepowiadających nie mam. Jedynie brzuch mi twardnieje jak narazie

Alex rzeczywiście eskluzywna restauracja. Ale życzę udanego wieczorku
Też widziałam tą reklamę testu. Wyjątkowo głupia.<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Zresztą jak mam dać 3dychy za test, to wolę iść na bete i tam też mi pokaże który to tydzień..
Ale jak widać reklam dźwignia handlu, bo taka niedoświadczona pójdzie i kupi ten test..
zobaczymy jak długo jeszcze tą reklamę będą puszczać, bo szczerze to ja mam jej dość

I to nowe życie w waszych brzuszkach też