Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss, owocnych starań! Kciuki zaciśnięte

Gold, beta najbardziej wiarygodny wynik daje:)
Muszę się pochwalić że mój debiut z leczem wyszedł prawie jak u mamy
ciut odrobinę za ostre ale da się zjeść 
Miałam pięć babeczki ale mama przyniosła mi karpatkę i się teraz zajadam
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Aaa dziewczyny pisze bo jestem tak nabuzowana że masakra
byłam właśnie u gina, wizyta z marszu bo od kilku dni mnie okropnie brodawki pieką i musiałam to sprawdzić
odebrałam cytologie, wzięłam receptę na duphaston, dalam pamacac cycki (nic nie stwierdził, może lekkie zapalenie ale nie koniecznie) i powiedziałam że chce zobaczyć czy jest jakiś pęcherzyk do zapłodnienia i ogólnie kiedy owu
i tu zaskoczenie: endometrium 10mm, stwierdził że idealne (ja się na tym nie znam) a pęcherzyk tylko czeka żeby pęknąć i to będzie na 90% dziś (tak też czuje), kazał lecieć do męża i działać
kurde jestem taka szczęśliwa że owu będzie i to taka potwierdzona
do tego gin mnie dziś zaskoczył mówiąc że po znajomość płacę 100 zł a nie 140
ze szczęścia zadzwoniłam od razu do męża bo dziś jest do 23 w pracy , kazałam się szykować
mam nadzieję że zdarzymy
Jejku tryskam radością normalnie
choć raz jakieś pomyślne usg zaliczylam
Owocnych starań
my z mężem próbowaliśmy codziennie w dniach okolo owulacyjnych wcześniej tylko co dwa dni. Teraz stwierdziliśmy że codziennie i CHYBA w końcu coś się udalo.
MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
Gold to jak na 9 dpo to śliczna krecha

Miss na pewno zdazycie;) taki seks niewymuszony jest najlepszy a jeszcze jak chcica się pojawia w parze to nic tylko działać;p my chyba dzisiaj 3 dzień pod rząd będziemy działać bo mój mąż niewyżyty. A mnie zaczął zalewać śluz, dzisiaj 8 dc
na podwójnej dawce pewnie będzie owu szybciej
panipuchatkowa, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa, ja mam tak że albo cos mi wyjdzie, albo spieprze to tak że tylko do kosza się nadaje... Nigdy nie zrobiłam tak że coś można było uratować
moja mama z zawodu jest kucharka i zawsze do niej dzwonię jak cos mam zrobić
i uwielbiam zdania typu 'bedziesz widziała' 
Chciałabym mieć taką chcice Alex :p ale u mnie ten okres chyba już minął
-
Ovufriend tak mi oznaczyl owulacje i tak miałam wzrost temperatury także wypada 9dpo.
Jeśli chodzi o gotowanie to mam identycznie jak Patulka. Ostatnio robiłam ciasto. Jednego dnia wyszło super, następnego dnia szłam na przyjęcie i tak sobie myślę że zrobie to samo ciasto co wczoraj. Ok wyjęłam wszystkie składniki, ciasto zrobilam, wstawiłam do piekarnika, pochowalam wszystko i zaglądam. Coś dziwnie bulgocze .... Ale myślę ok, może tak ma być. Zaglądam po upływie czasu A tam jakas dziwna masa i nic się nie upiekło... I tak myślę myślę okazało się że jajek nie dodałam. Nie wiem jak to się stało ale wyjęłam je nawet na blat i później schowałam. -
Jeśli chodzi o ciasta to ja tak miałam z biszkoptem jak piekłam.. wzięłam przepis od mamy, a jak wiadomo niektóre osoby mają tak że część rzeczy jest dla nich oczywista i ich nie zapisują.. no i robię ten biszkopt a on nie chce rosnąć i robi się z niego coś na wzór herbatnika... Okazało się że nie dodawałam żółtek które są kluczowe
od tamtego czasu przynajmniej znam już na pamięć ten przepis 
Panipuchatkowa, my nie mamy zakazu.. ale we mnie jest jakaś blokada.. bo mój mógłby codziennie 3 razy dziennie...
kiedyś też tak miałam, że mogłabym nie wychodzić z łóżka.. a teraz masakra... Mam nadzieję że to minie... Chociaż jak już nachodzi mnie ochota to jest to zazwyczaj taka godzina że szkoda mi budzić mojego bo wiem że o 6 wstaje...
-
Nie no u nas co chwile ❤️
Na początku ja miałam opory bo się bałam ;p wiec bylo rzadziej ;p później często
a teraz to praktycznie co chwile ;p ja się śmieje z męża bo mu się co chwile chce
a ja się śmieje ze dziwna sprawa jantaka „gruba „ i w ogóle a ten cały czas by tylko ;p chociaż nie powiem mi się tez chce ;p a skoro możemy to dlaczego odmawiać ;p za chwile trzeba będzie pożyć w abstynencji ;p
Alex korzystajcie jak najbardziej ;p jestem żywym przykładem ❤️ Dzień w dzień przez dobry tydzień
i net syn ;p
Gold na betę szoruj ! I zrób może przy okazji proga ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Nie no u nas co chwile ❤️
Na początku ja miałam opory bo się bałam ;p wiec bylo rzadziej ;p później często
a teraz to praktycznie co chwile ;p ja się śmieje z męża bo mu się co chwile chce
a ja się śmieje ze dziwna sprawa jantaka „gruba „ i w ogóle a ten cały czas by tylko ;p chociaż nie powiem mi się tez chce ;p a skoro możemy to dlaczego odmawiać ;p za chwile trzeba będzie pożyć w abstynencji ;p
Alex korzystajcie jak najbardziej ;p jestem żywym przykładem ❤️ Dzień w dzień przez dobry tydzień
i net syn ;p
Gold na betę szoruj ! I zrób może przy okazji proga ;p
Tak właśnie zrobię
Hehe jak się ma chęć to pewnie. Czemu nie ? Właśnie gorzej jak się nie bardzo chce a trzeba bo tak kalendarzyk wskazuje hehe.
-
Noo trochę pozycje ograniczone ;p przez bandziorek ;p ale dajemy radę ;p czasami kupę śmiechu przy tym
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Super kobitki
a ja nie mam ochoty wcale, a mąż musi czekać hehe. Ale jakoś specjalnie nie narzeka
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓