Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Miss ale pozytywną energią i nastawienie od Ciebie bije! Super!
nic tylko teraz korzystać, męża w obroty i wiadomo ;p
Ja myślałam że w tym cyklu jakoś z dołem podejdę do tych starań ale seks jest tak dobry i satysfakcjonujący, testujemy nowe rzeczy, że mogłoby to być codziennie :p siedzę w pracy i łapie się na tym że myślę jak wykorzystać męża jak wrócę do domu ;p
panipuchatkowa, terka, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Wariatki ;p działacie działajcie ;p ja wieczorem chyba tez swojego wykorzystam ;p ale dopiero po położnej bo wynaz będzie na tego paciorkowca brać ;p wiec ostatnie 2 dni stroniłam od sieci na wszelki wypadek ;p żeby nie było w środku jakieś niespodzianki hehe ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
MissKathy92 wrote:wezmiecie mnie za wariatke ale poprosiłam szefa żeby wyjść 2h wcześniej z pracy
musimy dokończyć z mężem co zaczęliśmy rano a zawsze 2h szybciej to lepiej :p A poza tym później przyjeżdżają do nas moi rodzice z ciocią i wujkiem na kawę to w ogóle seks byłby późno wieczorem
A tak szybki numerek będzie- jejku mam nadzieję że się uda, będę leżeć z tymi nogami na ścianie żeby pomóc zolniezykom dotrzeć tam gdzie trzeba 
Szalona! Niech się dzieje!
MissKathy92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
A ja mam już wyniki swoje.
Nie ma źle ale szału też jeszcze nie ma...
Od jutra dieta wątrobkowo-buraczkowa chyba żeby ruszyło do przodu tak do porządku a nie takie ciut ciut
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
I już mąż wykorzystany, nózki na ścianie
ale czułam że już chyba za późno bo nie było tak przyjemnie jak rano
ale to może przez ten stres takie odczucia mam- nie wiem
wiem tylko tyle że chyba już na nic nie mam wpływu i niech się dzieje co chce
z jednej strony dobrze że byłam wczoraj u tego gina bo wiem że mogę mieć piękną owulacje więc skoro zdarzyła się w tym cyklu to może i w kolejnym się zdarzyć ale z drugiej żałuję bo miał być ten miesiąc na spontanie a wyszła nerwówka znowu... jejku nawet nie wiecie jaka ja spuchnięta poszłam do pracy tyle się nabeczalam wczoraj i dziś rano
na początku byłam zła na męża a szczególnie o to że to może przez to że ma nadwagę i nic z tym nie robi a wypiera się że to nie od tego na pewno tylko czasami tak się zdarza jak za bardzo chce... ale powiedział że weźmie się za siebie bo już teraz widzi że to problem
potem byłam zła na siebie że to może ja za mało podniecam swojego męża że nie może dojść
ale później doszłam do wniosku że nie ma co się martwić, jak nie w tym cyklu to są kolejne i aż do skutku, szkoda sobie nerwy psuć a co gorsza się kłócić o to z mężem
teraz przez trzy kolejne cykle nie idę do gina i zdaje się na mój instynkt określania owu
pisalyscie że plemniki żyją nawet kilka dni z tym że my mamy właśnie słabe te wyniki, ale gin twierdził że to przez leukocyty w nasieniu
mąż brał na to antybiotyk ale nie powtarzał badania... mam nadzieję że trochę tam się poprawiło
i faktycznie te niedzielne żołnierzyki wytrwały do wczorajszej nocnej owu
wystarczy tylko jeden
-
Tak dziewczyny, korzystajcie póki możecie
bo potem może być ciężko 
No dobra, mała drzemka była więc chyba czas najwyższy już wstać z łóżka
i się doprowadzić do ładu i składu 
Terka, uwielbiam wątróbkę drobiowa w sosie
i do tego ziemniaki z buraczkami... Robisz smaka :p
-
Wczoraj mówiłam że zjadłabym wątróbkę smażoną z cebulką
smaka mi robicie noo. Jeszcze chwila i spadam do domu, jajnik rwie to chyba dzisiaj znowu wykorzystam męża dla zasady ;p już nie mam co robić to siedzę i się nudzę;p i myślę oczywiście o
. Jakaś nimfomanka że mnie w tym cyklu będzie;p tym bardziej że zaczęliśmy sobie urozmaicać;p
terka lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex, żadna nimfomanka... Ja w sumie przed pierwszą ciąża mogłam cały dzień.. i w sumie tak też było.. że z lozka w dni wolne mało.co wychodziliśmy...
wierz mi aż się dziwiłam że nie jestem w ciąży przy tym systemie...
-
Hej Dziewczyny,
Witam nowa kolezanke - Goldfinch, widze, ze wiruski ciazowe z naszego forum bardzo szybko Cię dopadły
Mala, super niespodzianka z tym Baby Shower'em!!!
Miss, nie przejmuj się, plemniki żyją długo
a te z chromosomem żeńskim podobno dłużej:D dacie radę
byle razem!
My wczoraj świętowaliśmy 2. rocznicę ślubu, a w weekend byliśmy nad morzem.
W piątek jeszcze u lekarza na kontroli - na początku powiedział, że mam za mały brzuch jak na 27tc, ale jak zmierzył dziecko to powiedział, że wszystko jest ok - Karolinka ma 930g
Oprócz tego w niedziele urodzila moja szwagierka, córeczkę, 3900
wiec bardzo duzo się działo 
Zrobilismy sobie sami sesję, moze nie jest najlepszej jakosci i efektu wow nie ma, ale pamiatka pozostanie

Mała_Mii, panipuchatkowa, MissKathy92, Mari92 lubią tę wiadomość
-
Magda super że wypoczeliscie
A Ty szczuplutka jesteś to co ten lekarz chce od brzucha
śliczne zdjęcia 
Patulka ja mam nadzieję że takim tokiem starań zaskoczy teraz
już 4 cykl po poronieniu, raczej do tego czasu się wszystko unormowało
Magdaa21 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Magda, super wyglądasz! Brzuszkiem się nie przejmuj, nie każda musi chodzić z piłką lekarską..
taki masz typ.urody i się cieszyć tylko 
Alex, trzymam kciuki! U mnie łyżeczkowanie było w październiku a ostatni okres w styczniu.. u ciebie też szybko zaskoczy
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Alex jest chęć to korzystaj ;p a co !
Terka wątróbka ❤️Zrobiłaś mi smaka .. mój mąż nie lubi ;( a dla siebie samej kurde aż muszę zrobić ! A w ciąży wolno ?
bo ja ostatni raz chyba 2 lata temu jadłam ❤️
Magda wcale nie taki mały brzuszek dla mnie okej ;p chociaż ja w sumie tez malutki mam wiec może dlatego dla mnie kkej
a wszyscy mi mówią babo gdzie aty to dziecko trzymasz ?? Jak Ty zaraz rodzisz ;p
To mój w 30tc bo z 27 nie mam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9f6f796a7132.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d92c250eee9.jpg
Magdaa21, Mari92 lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Prawda jest taka ze każdy brzuszek ciążowy jest śliczny ❤️

Gold właśnie ! Robiłaś betę ? Albo test
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Magda, powiem Ci tak. Zależy na jakich produktach.. bo ja lubię robić zamówienia w Melissie ale jak teraz robiłam zamówienie do szpitala to w Gemini bo część rzeczy była droższa, część tańsza a ostatecznie wyszło na jedno... Miałam zrobiona listę na kartce i porównanie cen.. ale jak zamawiałam np 5 opakowań Pregny Plus tylko to w Melissie..
albo ten żel conceive też tam zamawiałam
ogólnie wiem że jak w Melissie zrobi się zamówienie przed 13 i wybierze kuriera z dostawą w ten sam dzień to jest duże prawdopodobieństwo że dojedzie
u mnie był tak raz po 20