Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
No dziewczyny na końcówce - kombinacje alpejskie trzeba żeby była możliwość
miałam to samo
ale człowiek przynajmniej odkrywa nowe możliwości 
Ja dzisiaj znów idę na morfologie, zobaczymy czy jest jeszcze lepiej niż ostatnio i mogę przestać o tym myśleć
miałam iść wczoraj ale przypomniałam sobie o tym po śniadaniu
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Chyba fala upałów już się skończyła, bo potrafię przespać całą noc.. dodał, nawet nie mam takiego parcia na siku...
I gdyby nie budzik mojego to bym pewnie spala do 10 
Dziś już totalnie nie mam co robić w tym domu... Obiad zrobiony, a w sumie to mam w lodówce 3 obiady, bo spaghetti, rosół i leczo... Sprzątać nie zamierzam, bo mój wziął się za 'kurzaca' robotę... W niedzielę wszystko wyprasowalam...A wixyte u gina mam dopiero o 20.20... no nic tylko leżeć cały dzień. -
Hej dziewczyny
fakt, chyba teraz lepiej się śpi jak upałów nie ma, bo ja też szybko zasypiam i śpię jak kłoda. Nie mogłam się dobudzić. Mąż już pojechał do pracy a ja na spokojnie się ogarniam, bo wychodzę dopiero o 7.30.
Co do planów na dziś to chyba zostanę dłużej w pracy bo muszę tam trochę pomóc z wpisywaniem w kompa jednego projektu i każdy się w to angażuje. Ale później można odebrać godziny także spoko
Patulka może obejrzyj sobie jakiś film, zrelaksuj się, zrób sobie dzień spa dla siebie
Terka na pewno po takim czasie już jest lepiej z wynikami. Też miałam iść na tarczycowe ale rano automatycznie wstaje po tabletkę i przypominam sobie też po ;p pójdę może w czwartek albo piątek i tabletki schowam dzień wcześniej że stałego miejsca.
My oczywiście wczoraj znowu
, mojego męża opętało ;p dzisiaj chyba przerwę zarządzę bo później w czasie owulacji chcemy codziennie.
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej dziewczyny

śpieszę zdać relacje, niestety my się za bardzo nakrecilismy na owulacje i nic nie wyszło
próbowaliśmy 3 razy, wszystko było elegancko ale mąż zaniemogl
za dużo myśli i nas zblokowalo
pęcherzyk czuje że pękł w nocy, spróbujemy jeszcze po 16 podzialac ale pewnie znowu nic nie będzie... wczoraj aż się poryczalam że nic nie wyszło ale pogadaliśmy z mężem że jak nie ten cykl to kolejny i tak do skutku
dajemy sobie jeszcze czas do końca następnego roku, może w końcu zaskoczy
jak myślicie skoro pęknięcie było w poniedziałek w nocy a seks w niedzielę wieczorem plus jeszcze dziś będzie po tej 16 być może to jest jakaś nadzieja na zapłodnienie? ile ogólnie "zyje" pęcherzyk po peknieciu? Ja trochę się podlamalam bo wszystko tam na dole jest gotowe a my z mężem chyba nie
w sensie męża kolega nie
-
Miss spokojnie, plemniki żyją kilka dni a bajeczki do 24 h bodajże. Na pewno się wstrzelicie
U mnie było
dzień przed owu i zaskoczyło. Czasem takie myśli człowieka odbijają i dlatego mąż zaniemógł. Spróbujcie dzisiaj na luzie, długa gra wstępna i będzie dobrze;)
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No mąż sam przyznał że tak chciał że aż nie mógł
ogólnie seks był przyjemny tylko bez finału... A gdy nie myśleliśmy o owu to w sobotę i niedzielę nie było problemu z tym
no ale jak tu nie myśleć o owulacji skoro gin powiedział że to właśnie wczoraj? Mogłam nie mówić o tym mężowi :p dobra, co będzie to będzie, jak ma się udać to ten niedzielny seks wystarczy a dziś po pracy postaramy poprawić
-
O jej miss faktycznie za duzo na głowie było związanego z ta owu , musimy pamiętać ze facet to tylko facet ;p i nie weźmie zbyt duzo na klatę ;p i tak dobrze ze seks mieliście udany ;p bo często taki wymuszony na „już”! Bo owu teraz jest bo lekarz mówił ze trzeba nie są miłe , przyjemne , a wręcz wymuszone ... a później ludzie udają „ tak było mi dobrze miło itd”...
Kochana pamiętaj plemniki żyją faktycznie kilka dni , w zależności od jakości ;p dłużej lub krócej
ale jak było dzień przed i teraz będzie dzień po to spokojnie
) przemiana plemników prawidłowa ;p nawet będą miały czas mam regenerację 1 dzień ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
I swoją droga masz racje
ja swojemu nie mowilam nic kiedy co i jak z owu , mnie to duzo stresu kosztowało te testy , temperatura ,, badanie szyjki ... ta niecierpliwość bo ja muszę „już” ... dlatego z mężem starakismybsie ale ja jego nie nakręcalam , nie chciałam zmuszać , i każdego dnia wymyślałam niwe rzeczy jak tu zachęcić ;p tutaj kino to po❤️Tu kolecja ❤️
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
Hej kobitki
tak jest Mis plemniki żyją kilka dni, więc nie martw się na zapas 
Ja też dopiero wstałam i mam ochotę na płatki tak jak Panipuchatkowa
Alex miłego dnia w pracy
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja już po wizycie
bardzo miła sympatyczna Pani ;p
Trochę podpowiadała co i jak ogólnie załatwienia tutaj , o porodzie co mam sobie do szpitala przygotować i w ogóle , także jak miałam jakieś wątpliwości to je rozwiała
Teraz o 18,45 położna ;p a do tej pory hmm leniuchowanie ?
Mari92 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
A ja jeszcze z łóżka się nie podniosłam.. wstałam tylko do lodówki wyciągnąć karpatkę i wróciłam spowrotem

Powspominalam stare dobre czasy, kiedy to jeszcze chodziłam na zumbę... Fajnie jest tak pooglądać filmiki
a teraz chyba będę oglądać coś na laptopie...
-
MałaMi to super, że wszystko masz ogarnięte

Alex to szybkiego dnia w pracy
Patulka to odpoczywaj
A ja gotuje obiadek: kluseczki i mięsko
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
wezmiecie mnie za wariatke ale poprosiłam szefa żeby wyjść 2h wcześniej z pracy
musimy dokończyć z mężem co zaczęliśmy rano a zawsze 2h szybciej to lepiej :p A poza tym później przyjeżdżają do nas moi rodzice z ciocią i wujkiem na kawę to w ogóle seks byłby późno wieczorem
A tak szybki numerek będzie- jejku mam nadzieję że się uda, będę leżeć z tymi nogami na ścianie żeby pomóc zolniezykom dotrzeć tam gdzie trzeba
panipuchatkowa, Mała_Mii, terka, Mari92 lubią tę wiadomość