Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gold-gratulacje ogromne!

Nie, to nie jest za niski wynik, powtórz po 48h i zobacz przyrost, na pewno będzie piękny!
Co do wątróbki - tak. Podobno nie można z racji witaminy A której ms dużo. Ale jakby nie patrzeć ma tez dużo żelaza bardzo potrzebnego... Mnie akurat w ciąży odrzucało od niej wiec nie miałam problemu czy jeść czy nie jeść
A śledzi zjadłam w ciąży tyle ze hohohoho
bo nie wiedziałam ze nie można. Serow pleśniowych nie jadłam. Nie można niepasteryzowanego mleka pić, surowego mięsa, jajek i ryb jeść. Tyle mi lekarz powiedział.
Patulka- Ty się nic nie martw. Wczoraj po kilku dniach chłodniejszych znów zawital lekki upal. Także wiesz, na dzieci tez to działa i są bardziej ospale albo leniwe i nie będą tak brykać
Mały wczoraj też tak miał. Aktywny był rano gdy było jeszcze chłodniej i wieczorem jak było juz chłodniej. No i jak widać w nocy bo jak wstałam to zobaczyłam ze leży w poprzek łóżeczka
ale śpi nadal-od ok 20.00! A mamy 5.00
cudowne dziecko
spanie ma po tatusiu, nie da się ukryć 
Mała - co Ty na bezsenność cierpisz czy co?
pisać o 2.30?
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek
21.07.2018 3360g, 55cm 
21.01 69cm
-
Gold tak jak dziewczyny piszą najważniejszy jest przyrost a ten na pewno będzie ok
gratuluję ciąży i życzę nudnych 8 miesiącu aż do szczęśliwego rozwiązania
-
A tak w ogóle to się witam

Miałam dziś zmierzyć tempke ale się powstrzymalam
nie będę się nakręcać w jakąkolwiek stronę
wczoraj miał być seks ale uznaliśmy że nam się nie chce, u mnie już się zrobiło sucho jak pieprz więc już po owu także jeśli ma coś się zadziac to tamte seksy powinny wystarczyć
poza tym nic na siłę- ten cykl miał być na luzie a wyszedł najbardziej spięty przez te wizytę u gina i potwierdzenie owulacji
no ale trudno, będą następne 
Jem śniadanie i się zbieram do pracki
Życzę Wam udanego dnia
-
Hej,
Gold, gratulacje!!!
Dziewczyny, chyba się przeziebilam
gardło mnie boli, nos lekko zapchany, ale bez kataru (w sensie ciężej mi się oddycha ale nie umiem go wydmuchac). Umówiłam się do internisty na 12. Strasznie się boję, że zaszkodze Małej
-
Gold gratulacje
tak jak dziewczyny piszą, najważniejszy jest przyrost bety po 48 h.
Wy tu na bezsenność widzę cierpicie
o tej porze to na drugi bok się przewracam :p poszliśmy spać ok 21.30 a rano najchętniej zakopałabym się pod kołdrą. Na weekend jedziemy do rodziców ale mam nadzieję że się wyśpię.
Miss jak podziałaliscie te kilka dni to powinno wystarczyc. My wczoraj
, a dzisiaj przerwa bo chce jutro tarczycowe zrobić. Niby 3 tygodnie temu badalam ale chce sprawdzić jak po tej zwiększonej dawce funkcjonuję. Bo mam takie dni że zasypiam w trakcie dnia na siedzaco
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Mój wykres wygląda tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9aaaf52db699.png
Tak jak mówiłam, nie mierzylam codziennie jak w innych cyklach ale jakis obraz jest
owulacja była w nocy z 11 na 12dc ale wstawiłam że 12
mam nadzieję że te nasze 4
wystarczą
jeśli @ przyjdzie to chyba wyśle męża na powtórkę badania nasienia bo naprawdę z mojej strony w tym cyklu wszystko było idealnie
-
Ja w dzień przysypiam tak wiecie, w pracy się snuję i głowa mi leci. Ostatni raz tak miałam w ciąży. I dopiero wieczorem mnie puszczą taki wewnętrzny śpioch, coś z mężem porobimy, a w trakcie np filmu już mówię żeby wyłączył bo będę zasypiać. I w nocy się nie budze. Dziś dopiero o 5.20 na siku.
Nie wiem czego to kwestia. Mam nadzieję że z tarczycą będzie dobrze i się unormowała, a ta senność to kwestia upałów które wróciły.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Ja na razie na wykresie mam flat line ;p cały czas 36.4 około, czekam na skok dopiero. Dzisiaj 11 dc. Acard biorę dopiero po owulacji i dupka, bo ostatnio chyba ten acard przesunął owulkę. Nic nowego nie brałam tylko toLaura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Gold, gratuluję
pamiętaj każda ciąża jest inna więc i przyrost bety jest inny. Zrób jutro powtórkę i się już niczym nie przejmuj 
Terka, tak, to prawda wczoraj znów zawitał upał. Staram się nie przejmiwac niczym. Dziś z rana mała dama dała o sobie znać czkawka i rozpychaniem
teraz chyba grzecznie poszła spać. Masz złote dziecko bo pozwala wam się wysypiac
nic tylko się modlić by to się nie zmieniło.
Alex, jak widzę jak wy latacie na te badania to mi aż wstyd, bo ja reagowałam jak coś sie działo.. tak z sama z siebie nigdy nie chodziłam.
Magda, przeziębieniem się nie przejmuj
napewno to nic takiego. Co do spania to w nocy tak śpię pół snem, budzę się na siku i znowu zasypiam.. ale łatwo idzie mnie wybudzić.. nie to co jak mam drzemkę między 7 a 10. Wtedy to w razie wojny wynieść z łóżkiem bo się nie obudzę. A w ciągu dnia to też zazwyczaj oko mi się zamknie na chwilę. Także dobrze wiedzieć że nie jestem jedyną która lubi spać 
Miss, masz rację, kiedyś trzeba zregenerować siły
ale dobrze że nie wymuszacie na sobie że trzeba, bo to jest ten czas, tylko w tym cyklu fajnie się zgrała ochota i chęci z czasem
-
Ja dupka zaczynam 16dc tak jak lekarz nakazal, tym razem kazał nie odstawiac w 25dc tylko najpierw zrobić test lub bete
bo niby teraz miałam proga ładnego, ostatnio jak badalam to miałam 15 z kawałkiem ale lepiej dmuchać na zimne i nie odstawiac skoro lekarz nie pozwolil
-
Witajcie

Widzę buszujecie od samego świtu, a nawet nocy
Gold gratulacje, teraz tylko się cieszyć
Pracującym miłej pracy, reszcie miłego dnia
Magdaa21 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Ja mam teraz labo blisko pracy to pójdę rano i bez problemu później zdążę
dosłownie 5 kroków od pracy. Bylebym tylko jutro nie zjadła rano tabletki automatycznie, wieczorem je schowam do torebki
bo to z automatu robię już, nawet jak np o tej 5 wstaje na siku to wtedy biore
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
MissKathy92 wrote:A tak w ogóle to się witam

Miałam dziś zmierzyć tempke ale się powstrzymalam
nie będę się nakręcać w jakąkolwiek stronę
wczoraj miał być seks ale uznaliśmy że nam się nie chce, u mnie już się zrobiło sucho jak pieprz więc już po owu także jeśli ma coś się zadziac to tamte seksy powinny wystarczyć
poza tym nic na siłę- ten cykl miał być na luzie a wyszedł najbardziej spięty przez te wizytę u gina i potwierdzenie owulacji
no ale trudno, będą następne 
Jem śniadanie i się zbieram do pracki
Życzę Wam udanego dnia
Jakie następne? Wierzę, że w tym cyklu Ci się uda i nie będą potrzebne następne

Co do suchości po owu to ja mam sporo bialej wydzieliny i uczucie wilgoci, dlatego na początku starań nigdy nie wiedziałam kiedy mam owulkę bo ciągle czulam mokro a suchość odczuwam dopiero po okresie. W tym cyklu też mam uczucie wilgoci, nawet na bieliźnie mogę zaobserwować wydzielinę także jest jej naprawdę sporo. Dla mnie było to nie zrozumiałe jakie uczucie suchości po owu jak ja mam zawsze mokro
Starania o drugie dziecko -
Witajcie dziewczyny
)
Miss wykres piękny ! Trzymam kciuki żeby był szczęśliwy
Magda niczym się nie przejmuj ! N tym etapie ciąży przeziębienia nie są raczej szkodliwe dla dziecka
Ale oczywiście idź do lekarza nie kecz na własna rękę ,
Alex masz racje idź i zbadaj , zobaczysz co się tam dzieje
A ja faktycznie po nocach się budZe
Tu na siku , tu jak się prZewracam , bo już nie jest tak łatwo z brUsKiem ;p a najlepiej się soi właśnie nad ranem ;p tak do 9-10haha
O 12 mam usg ... i póki co idę pelna nadzieji , ze to zły pomiar był a
Nasz synek zdrowo rośnie !❤️
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️