Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNa szczescie tak i to te, ktore najbardziej mi pasuja, czyli 8-16
Powiem szczerze, ze teraz nie wyobrazam sobie pracy gdzie indziej, z reszta teraz caly warszawski rynek pracy to glownke korpo. :p Daje rade, choc bywa stresujaca- to mnie najbardziej denerwuje. Teraz, gdy staram sie jak najmniej stresowac, pojawiaja sie czasami sytuacje, ktore chcac nie chcac denerwuja.
A Wy dziewczyny? Gdzie pracujecie/macie przerwe od pracy?
Jak sytuacja z ogloszeniem ciazy? Robil Wam ktos jakies problemy?
-
Mari kupiłam czerwoną sukienkę, bo wiecznie albo czarna albo granatowa a teraz zaszalalam
taka oversize żeby zakryc ciąże spożywczą
ale mi się bardzo podoba bo jak kiedyś będzie mi dane być w takiej normalnej ciąży to też będzie dobra ta sukienka- przynajmniej na początku
-
Lelek ja pracuje w dwuosobowej firmie geodezyjnej
praca przy komputerze, czasem w terenie
lubię swoją pracę ale czasem już mam dość
bo jak pracuje tylko ja i szef to wszystkie papierki muszę sama robić a czasem naprawdę takie kombo się zrobi że nie wiem w co ręce włożyć :p
-
Nie no racEj pójdziemy ... bo nie wypada .. zwłaszcza ze Kuba co chwile mi przypomniana żeby nie zapomnieć ;p
Miss to faktycznie zaszalałas jak czerwona ;p ja tez zazwyczaj czarne kupuje .... i mam nadzieje ze w jakas się jutro wcisnę ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Miss koniecznie musisz nam wyslac fotkę
ja kupilam sukienke w tamtym roku czerwona ale obcisłą. Jesli jeszcze zmieszcze się w pazdzierniku w nia to koniecznie w niej pójdę na ślub.
Lelek ja pracuję w Szkole Muzycznej w sekretariacie. Baardzo lubię swoją pracę. Ale teraz juz jestem na L4 w sumie jakos od 12 tygodnia ciąży jestem na zwolnieniu. Moje szefowe bardzo się ucieszyly takze ja nie mialam żadnych problemów w pracy.

-
Widzę że temat sukienek.. uwielbiam je.. mam dużo w różnych kolorach.. te moje ulubione są niestety obcisłe więc prędko ich nie ubiorę... Mam takie dwie ulubione pensjonarki z Mohito. Jedna czerwona a druga kremowa... Poluje na takie same jeszcze tylko rozowa i czarna . Niestety osoby sprzedające na olx czy vinted przesadzają z ceną.. a sukienki które miałam typu oversize bądź takie luźniejsze to świetnie mi się sprawdziły teraz w okresie ciąży

Lelek, ja pracuję przy produkcji lamp samochodowych.. na zwolnieniu jestem jakoś od 4tc, że względu na przeziębienie, a potem jak ginekolog potwierdził ciążę to na zwolnieniu ciążowym.. niestety w moim zakładzie pracy nie są sprzyjające warunki dla kobiet w ciąży i wręcz wygania się je na L4.. co do reakcji osób to ciężko mi powiedzieć, bo dla ludzi w tym zakładzie jest dziwne że młoda kobieta chce mieć dziecko a jak idzie na L4 to wielkie zaskoczenie.. i jedni się cieszą a drudzy 'zazdroszcza' że masz wolne. . Po pierwszej ciąży która poroniłam dużo dowiedziałam się po powrocie na mój temat.. także ja przestałam się przejmować tym co o mnie teraz tam mówią
zresztą zapewne tam już nie wrócę
-
Ja też uwielbiam sukienki
A na to góralskie wesele zamówiłam sobie spódnice góralska na wymiar - ma dotrzeć w przyszłym tygodniu
do tego biała bluzka i czerwone korale 
Lelek, ja też pracuje w korpo, ale od połowy 5 miesiąca jestem na l4. I nie żałuję
panipuchatkowa lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj skończyłam sprzątać górę ;p jeszcze porządku w szafkach w kuchni byście przydało zrobić przed porodem no i te nieszczęsne okna ;p swoją droga kupiliśmy dla synka box , takie kwadratowa hmm 90x90 drewniane łóżeczko które się opuszcza w dół w miarę jak dziecko rośnie, zaczyna siadać itd .. bo doszliśmy do wniosku ze z racji ze dom mamy piętrowy , mały ma swój pokój na gorze a ja większość czasu siedzę na dole to jednak w salonie coś takiego się przyda ( niania , niania ale ) ; p żeby nie chodzić ciagle góra dół ;p zwłaszcza ze schody mamy kręte ... i trochę niebezpieczne .. nie raz sama na nich lazana wycięłam ... no ale nie prEsadzajmy tak złe nie będzie haha
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Lelek, ja pracuje na stołówce w internacie, na kuchni. Praca fizyczna. Na l4 jestem już jakiś czas. I tylko koleżanki, które pracują źe mną na kuchni były złe, że jestem w ciąży i na zwolnienie sobie poszłam. Ale nie da rady tych garów 30kg w ciąży dźwigać. Wiem, że mnie tam obgadują, ale karma wraca. A tak poza tym to biuro i nawet dyrektor się cieszył z mojej ciąży

Może tam wróce, ale pewna nie jestem.
Mis uwielbiam czerwone suknie, czekamy tu na foto jakby co
Magda to polecam Ci Planeta Singli, Listy do M3, Lejdis
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
nick nieaktualnyMagdaa21,
Ja ostatnio chcialam powrocic do nastoletnich czasow, powspominac swoje przeboje milosne i o ejrzalam „Do wszystkich chlopcow, ktorych kochalam”
dobre na odmozdzenie, bo nie jest film jakichs wysokich lotow :p
Magdaa21 lubi tę wiadomość
-
Weekendzik
ja pracuje od niedawna w fundacji a wcześniej w żłobku;) o ciąży nie mówiłam w żłobie szefostwu, dowiedzieli się po wszystkim jak byłam miesiąc na l4 A później od razu złożyłam wypowiedzenie. I w pracowałam jeszcze do połowy sierpnia a teraz fundacja. I cieszę się mega bo w razie ciąży będę mogła pracować dłużej i w spokoju
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵