Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do piwa to powiem wam ze nie lubię go i nie pijam po pierwsze - nie pije napoi gazowanych od dobrych 10 lat , a wiadomo piwo gazowane jest wiec tym bardziej nie wypije tak jak szampana ;p a po drugie nie smakuje mi ... i rak wam powiem ze teraz w ciąży praktycznie od 15tc ... tak mnie ciągnie do piwa ze radlerka 0,0 przez lato piłam bardzo często ;p teraz od czasu do czasu mnie smak weźmie no wczoraj ;p ale mąż się śmieje ze alkoholiczka normalnie ja mówię do niego ze to Twój syn ma pragnienia na owocowe bezalkoholowe piwa ;p /na co mąż odpowiedział wypluj to bo nie daj Boże alkoholikiem zostanie .. co fakt to prawda bo ale jedne ciągnie do coli ;p inne do radlera / mnie nie ciągnie do piwa zwykłego procentowego bo to to na sama myśl mnie blee a właśnie do 0,0 owocowego radlerka - a przed ciąża nawet i takim nie było mowy ;p
Co do porannych kłótni
ja wczoraj taka miałam i to tez o nic a z mojej inicjatywy
cały dzień się do siebie nie dożywaliśmy aż do tego wesela - ale to on zaczynam gatke , mnie trzymało do dziś rana ;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My byliśmy na lodach i teraz z psem na działce się wygrzewamy;) mówię do mojego że może sobie syna na łonie natury spłodzimy to stwierdził że jestem chora i że ktoś zobaczy ;p muszę czekać do wieczora jak wrócimy do domu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 11:57
Lelek lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
nick nieaktualnyAlex, a ktory dc? U mnie dzisiaj juz 25... Taka mnie rano przeszla mysl zeby zatestowac.:p Czekaja i patrza na mnie te testy, a ja za kazdym razem jak otwieram szuflade w lazience to mam chec je zrobic... :p no ale wybilam sobie ta mysl i stwierdzilam, ze co ma byc to bedzie i nie bede marnowala kasy na bezsensownie zuzyte testy i tak by wyszedl negatyw :p
-
nick nieaktualnyJa jeszcze nie robie wykresow, nie mierze temperatury - staram sie nie myslec az tak mocno o tym. Chociaz jak stwierdzilismy, ze czas na starania, to zaczelam przez kilka dni mierzyc temp. Ale ciezko mi bylo rano to robic, tym bardziej ze lubie spac i zawsze jestem spozniona :p Chociaz mysle, ze w koncu zaczne to robic;)
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam microlife owulacyjny, 2 miejsca po przecinku. Mierzę w ustach pod językiem. A w ostatnim cyklu mierzyłam w pochwie takim różowym, gumowym owulacyjnym z Geratherm czy coś takiego, ale wolę tym microlife w ustach.
My za godzinkę jedziemy do domu, bo mnie rozsadza normalnie
Jemy szybko obiad i jedziemy. To chyba będzie dziś
Mąż się ze mnie śmieje, że wystarczy że obok mnie usiadł a ja już gotowa
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Hej

Witam nową koleżankę Aloes
miło, że dołączyłaś. I powodzenia w staraniach 
Terka jaki ten Andrzejek słodki♡ i daje mamie pospać
Ktoś tu pytał się o kwiatki, jak liście żółkną to znaczy, że został przelany. Najlepiej przesadzić do nowej ziemi i delikatnie podlewać. Można zastosować jeszcze odżywkę w aplikatorze
Alex jak masz ochotę na figle na łonie natury, to zapraszam na wieś, na pola zakryte krzakami. W niedziele nikt tam prawie nie chodzi to Was nie nakryją
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari, dzięki za propozycję
My akurat byliśmy dzisiaj na swojej działce, tam w sumie też wszystko żywopłotem ogrodzone, ale mąż się bał
Ja może bym na to poszła ale wieczorem
Jakoś tak mnie natchnęło. Mogliśmy iść do altanki, ale byliśmy z psem i nie chcieliśmy go samego zostawiać na zewnątrz
Może kiedyś uda nam się naszą fantazję zrealizować 
Mari92 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
No i zostałam sama
miejmy nadzieję że mała nie będzie chciała wyjść ani nic z tych rzeczy:D planuję wziąć się za prasowanie.. chociaż tak mi się nie chce wyjść z łóżka..
Co do pogody to u mnie świeci słońce, a w domu jest w sam raz... Akurat mnie chłód odpowiada bo jest mi tak strasznie gorąco:D a mój to jakbymogl to by ogrzewanie włączył
Lelek, ja kupowałam kiedy zwykły termometr w Rossmanie i ma dwa miejsca po przecinku... Bo z tego co kojarzę to tutaj dziewczyny już nawet pytały po aptekach o specjalne termometry których podobno nie ma ogólnie dostępnych
Co do piwa, to ja bardzo rzadko piję... Ogólnie alkohol mi nie wchodzi jak nie mam na to odpowiedniego dni
nawet tego 0% się nie chwyce:) a u mnie w domu alkoholu pod dostatkiem, bo ani ja ani mój nie pijemy... A ostatnio jeszcze K dostał od mojego wujka dwie nalewki domowej roboty to trzeba będzie do salonu zaopatrzyć się w dość duża jakaś szafkę na alkohol 
Ostatnio tak siedzę i zastanawiam się nad tym moim porodem.. zawsze twierdziłam że przenoszę ciążę, i to w sumie nawet by mi odpowiadało.. ale ostatnio za dużo czytam wątek pazdziernikowi na fioletowej stronie i jak widzę dziewczyny już rodzą to i ja zaczynam się stresowac... Tym bardziej że mam w dolnej granicy wody polodowe... -
Hej dziewczyny
Witam cie Aloes,
U mnie kobietki nadal odstawiamy termometr i dobrze mi z tym, ogólnie samopoczucie też lepiej chociaż bardzo byłam się września z wiadomych przyczyn na szczęście dobrze to znoszę. Teraz mam głowę zajęta realizacja prezentu dla taty na 50 urodziny, dziś w związku z tym mam sesje rodzinna pogoda sprzyja więc liczę na fajna pamiątkę
Wczoraj przyszły suple dla męża a że jest przeciwny wszelkim lekom ( jedynie jak chory to się ratuje ale jakby mógł to po 3 dniach by przestał
) o dziwo wziął nawet dziś rano nie musiałam mu przypominać. Podziwiam go za spokój jak to powiedział co ma być to będzie. Pragnie dziecka lecz ma taki spokój w sobie, i dobrze bo tak bym zeswirowala.
Panipuchatkowa gratulacje pierwszych odczuć kopniakow czekamy na wieści po wizycie.
Miss miłej imprezy
Alex
na łonie przyrody ma dreszczyk emocji ale przeżycie super 
Patulka sama nie jesteś masz swoją księżniczkę macie babka niedzielę, relaksik wskazany
22 cykle walki- strata w 10 tc (02.03.18)
Nasz skarb jest z Aniołkami
KRUSZYNKO ROŚNIJ CZEKAMY NA CIEBIE :*
21 wrzesień 2019 -
Obiecałam to wstawiam
poczytam Was wieczorkiem :*
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8424049428a1.jpg
Mała_Mii, panipuchatkowa, terka, kryha, Magdaa21, Andii lubią tę wiadomość
-
Mis piękna sukienka
udanej imprezki
MissKathy92 lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Miss, super sukienka:) a skąd bo chyba przeoczyłam markę

Alex, co do łona natury, to może ja nie próbowałam, ale w samochód na parkingu przy lesie było
mały dreszczyk był w szczególności jak widziało się światła innych samochodów 
Panipuchatkowa, wow, szybko odczulas kopniaki.. ja też mam łożysko na przedniej ścianie, i książkowo po 20tc dopiero coś poczułam.. do dziś w sumie typowego kopniaka nie miałam, takie bardziej wypychanie/rozpychanie leniwe czuje
a czekolada ani inne słodkości na moją małą nie działają bo jem je czasami w ilościach hurtowych