Rocznik 92- starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, u mnie moja mała (wciąż bezimienna bo ciężko dojść do porozumienia) to teraz też się rozbrykala i chyba tak kakao na nią podziałało.. a tak bryka że czuje lekkie klocie na dole..
Panipuchatkowa, ja długo twierdziłam że mi niepotrzebne, a teraz by mi się przydały.. co prawda dupę swoją w stare jegginsy i jeansy mieszczę, ale nie lubię mieć czegoś co mam pod brzuchemterka lubi tę wiadomość
-
Magda, u mnie moja mała (wciąż bezimienna bo ciężko dojść do porozumienia) to teraz też się rozbrykala i chyba tak kakao na nią podziałało.. a tak bryka że czuje lekkie klocie na dole..
Panipuchatkowa, ja długo twierdziłam że mi niepotrzebne, a teraz by mi się przydały.. co prawda dupę swoją w stare jegginsy i jeansy mieszczę, ale nie lubię mieć czegoś co mam pod brzuchem -
Patulka moja tez lubi kakao i miód i jest aktywna po takim jedzeniu.
mąż miał dzisiaj być na 6.00 w pracy poumawial sie z jakaś firma na sprawdzenie czegoś w pracy. Ustawil budzik ale nie zadzwonił. Cudem obidzilam sie o 5.45.
w 8 minut się ogarnął a ja zamówiłam mu taksę i szybko zrobilam kanapki do pracy. Teraz nie mogę usnąć!
-
panipuchatkowa wrote:Patulka moja tez lubi kakao i miód i jest aktywna po takim jedzeniu.
mąż miał dzisiaj być na 6.00 w pracy poumawial sie z jakaś firma na sprawdzenie czegoś w pracy. Ustawil budzik ale nie zadzwonił. Cudem obidzilam sie o 5.45.
w 8 minut się ogarnął a ja zamówiłam mu taksę i szybko zrobilam kanapki do pracy. Teraz nie mogę usnąć!
Jakie przygody z rana! O kurcze. I co? Zdążył? No z tymi budzikami to jest jajo. A może mąż wyłączył przez sen?czasem są takie przypadki
my już odruchowo wstajemy po 4 (czasem 10 po, czasem 20) więc budzik na 4.30 nastawiony to tylko formalność ale wolę żeby był mimo że sami wstajemy wcześniej
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ja też dzisiaj prawie zaspałam więc to chyba piątkowe zmęczenie już. Na dodatek coś zaczyna mnie rozkładać ;( w nocy pojawił się lekki kaszel. A weekend miał być tak piękny;( jak wrócę do domu to odpoczywam, wygrzewam się i jutro muszę odespać jak mąż pójdzie do pracy.
Dziewczyny super że wasze maluchy takie aktywneciekawi mnie to uczucie, jak coś ci się w brzuchu rusza ;p
Terka avatarek śliczny!mały śmieszek
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Panipuchatkowa, mleka to ja pije dużo. I ciepłego i zimnego, bo tylko to pomaga na zgagę, ale wariacje mam tylko po kakale
Ja bez budzika nigdy nie umiałam wstać. Kilka razy właśnie przez sen wyłączyłam, ale jakoś naszczescie udawało mi się przebudzić, że jeszcze w czasie się wyrobiłam.. a podziwiam ludzi co mają taki 'budzik w organizacji'. I jak muszą wstać o 4 to wstaną, a jak o 8 to o 8. I nic im nie dzwoni. Mój tata tak ma. Nigdy nie widziałam u niego budzika, a wstaje bez niczego o tej o której musi
No nic idę podgrzać mleko i coś zjeść. Bo to ta godzina na pierwsze śniadaniea miałam boląca noc, bo już nie mogę spać ani na boku ani na plecach bo mnie po chwili boli... Jakaś taka słabsza ta noc była.. ale nie zamierzam jeszcze rodzić
-
Kobietki trzymajcie kciuki
Zaraz ruszamy na szpital. Ciekawe co tam wymyślą.terka lubi tę wiadomość
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/201810011778.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marek💙
<a href="http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202206044980.html" title="Suwaczek dziecięcy" target="_blank">Mój suwaczek w portalu AchTeDzieciaki.pl</a>
Marta 💓 -
Mari, kciuki mocno zaciśnięte!
Dawaj znać co powiedzą lekarze
Alex, no pogoda jest zdradliwa, więc i coś mogło się przypaletac do Ciebie... A może to pierwsze oznaki fasolki?Jak mówiłam ja złapałam jakiegoś wirusa na początku ciąży
Magda, no powiem Ci że spać, teraz jak te upały się skończyły spuedobrze, tylko budzę się na siusiu no i obudzi mnie czasami (a ostatnio to i częściej) ból w biodrze jak śpię na boku bądź w ledzeiach...
Moja mała dziś postanowiła się nie budzić jak zawsze w okolicach 7 rano.. oglądnęła odcinek Przyjaciółek i wciąż cisza.. normalnie już miałam czarne myśli, bo niczym nie mogłam jej 'obudzic'. Ani kanapki z serem, ani 7days, ani nawet kakao niezadzialalo... Nawet najmniejszej czkawki czy 'kopniecia'... Więc w ostateczności użyłam detektor tętna, i dzidzia wciąż ma się dobrze. A chyba zaklocilam jej spokój, bo lekko się wypiela... A teraz że matka będzie chciała się chwilę zdrzemnąć, to zacznie pewnie wojować..Mari92 lubi tę wiadomość
-
Mari jak masz srebrne/szare audi to cie widzialam ;p bo akurat wjeżdżało przede mną na parking ;p a jak to nie ty to i tak kobieta z brzuszkiem do zwolnienia przede mną jechała.
Ja wnioskuję że mój termometr chyba się zepsuł. Niezależnie od pory dnia pokazuje taką samą temperaturę. A śluz i inne objawy były, teraz się lekki zrobił więc costam się zmienia. Walnę tym w kąt na 2 miesiące i tyle z tego będzie.Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Alex to może faktycznie termometr...
A Ty sie wygrzej po pracy, nie daj się grypsku
Mari kciuki!!!
Patulka-spokojnie, dziecko zaspalo na poranne kopniaki
Magda-ja jak chce się zebrać do kosciola to mi przepadają wszystkie Mszę (a mam ich 4 z rana) zazwyczaj przesypiam ostatnio wszystkie wstając ok albo po 9
dzisiaj mamy dodatkowa o 12 ale znając małego nie ogarniemy się
Mari92 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm